Şimdi Ara

Microsoft Abartmadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Kasımda yeni telefon tanıtım etkinliği olacakmış. Tamam anladık Nokia isminin yerine piyasada Microsoft Lumia telefonların olmasını istiyorsun da bu planlamalar günü birlik mi yapılıyor 20 25 hatta 30 derken şimdi 35 serisi çıkarılıyor? Samsung'a laf atarken şimdi Microsoft arkamızı dönünce telefon çıkarmaya başladı.
    Çıkarsın da önce şu sistemi bir oturtsa benim derdim o. Bu 8.1 güncellemesindeki bazı eksiklikler gdr ile düzeltiliyor. Beta kullananlar batarya vb sorunların giderildiğini stabilitenin arttığını söylüyorlar. Ben neden güncelleme için aylarca bekletiliyoruz onun derdindeyim. Beta kullan o zaman demeyin ben geliştirici değilim benim işim verdiğim paranın karşılığını almak. Sürekli yeni telefon çıkarılacağına bu işletim sistemine biraz daha öncelik verilse daha mı kötü olur?

• Eğer android sistemi birtek samsung kullansaydı zilyon tane telefon çıkarırdı.Nasıl ki iphone zengin telefonu,windows phone hem zengin hem fakir telefonu,üstelik gram kasmadan.İos nasıl tekel ise windows phone da tekel.
  • İyi de benim anlatmak istediğim o değil ki ios ve android zaten yeterince gelişmiş sistemler microsoft da önceliğini gelişimine ayırması gerekmiyor mu sürekli telefonları duyuyoruz ama hiç güncellemelerin ne zaman geleceğini duymuyoruz. Bırakın wp10 u daha gdr1 ne zaman gelecek o belli değil kaç ay oldu 8.1 çıkalı. Önce tamam olmuş bu sistem diyelim sonra günde 2 telefon çıkar umrumda olmaz
  • Ben Microsoft yerine olsam senede 3 telefon çıkartırım alt-orta-üst seviye adam gibi yazılım desteği veririm gayet iyi olur cihaz kalabalığı yapmanın anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki marka nokia idi şimdi kendi markasında telefon çıkaracak buda en doğol hakkı o yüzden çok telefon çıkarmış olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ben Microsoft yerine olsam senede 3 telefon çıkartırım alt-orta-üst seviye adam gibi yazılım desteği veririm gayet iyi olur cihaz kalabalığı yapmanın anlamı yok

adamların istediğ her fiyat kategoridine guncel telefon cıkartmak wp telefonlar az oldugu icin çeşitlili arttırmak istiyorlar. guncelleme verdiği surece istediği kadar telefon çıkartsın beni ilgilendirmez ama samsunh gibi zırt pırt telefon cıkarıp sonra guncelleme vermezse yada eski telefonlara guncellemeyi kesio aynı yakın donanındaki diğer cihazlara guncelleme verirse(ornek galaxy s3) işte o zaman sorun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ben Microsoft yerine olsam senede 3 telefon çıkartırım alt-orta-üst seviye adam gibi yazılım desteği veririm gayet iyi olur cihaz kalabalığı yapmanın anlamı yok

Ne kadar köfte o kadar ekmek derdinde Microsoft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sızan 1 GB RAMli 625 tipli giriş+orta seviye telefonun yanında daha iyi bir telefon da duyururlar Microsoft markalı.
  • Güncellemeye fazla takmayın derim.Her gelen güncelleme telefonun ya bataryasından yada hızından çalar.Şuan 1520 kullanıyorum gram kasma takılma veya yavaşlama yok.Ha ne olur güncelleme ile flaşh desteği gelirse mükemmel olur.Onun dışında en üst android şuan note 4 dür ama ben sanmıyorum ki aldıktan 2 ay sonra aynı ilk alındığı performansı versin.Androidin doğası budur.Az önce bir arkadaş s5 mini ile resim çekti ve çektiği resme bakmaya çalıştı abartısız 3 saniye resmin açılması surdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat425 -- 7 Kasım 2014; 15:39:17 >
  • 625 çıkalı bir sene oldu o modeli tazeleyecek ki gayet normal bir şey ıphone da her sene yenisini çıkarıyor aynı şey seri güncelleme.

Ben Yeni 625'in yanında 1520'nin devamını çıkaracağını düşünüyorum.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim. Benim babama iş yerinden i pad 2 vermişlerdi hediye. 30. Yıl hediyesi . Güncelleme falan geldi sonra ben pek anlamazdım aople dan. Arkadaşların dediği şey sakın güncelleme. Her güncellemede telefınların batarya suresi kasıtlı olarak azaltılıyor.o yüzden bizim i pad hala alındığı gibi. Peder de alıştı zaten ara yuzs falan öyle duruyor. Ama lumialarda artık sistemin biraz geri kalmışlığından mecburi guncelliyoruz

• Hemen iletiyorum sayın Nadella'ya.

• Her gelen güncelleme neden batarya hanesine eksi olarak düşsün ki ? Daha az enerji tükettirmekte onların elinde.

Telefondan çok mağaza ile ilgilenseler müşteri sayısı katlanır. Mağaza ile ilgilenmek , telefon ile ilgilenmekten daha mı tuzlu onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hemen iletiyorum sayın Nadella'ya.

Herşeyi çözdünüz çok teşekkürler .

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek

• Neden bu şekilde yorum yazıyorsun yanlış mı? Ben wp karşı değilim ancak wp8 deki o stabilite ve batarya performansı 8.1 de de sağlansın başka bir şey istemiyorum. Benim telefonum 720. Evet her güncellemeler ile uçak olacak değil her teknoloji gibi eskir ancak sen çok iyi bir düzeni devam ettiremedin bunu da bir an önce güncelleme ile hallet. Sonra çıkar telefonlarını, wp10 u. Resmen siz bekleyin önce yeni çıkardığımız telefonları satalım da size de yavaş yavaş güncelleme veririz kafasındalar
  • İki kıytırık güncelleme için aylarca bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

İki kıytırık güncelleme için aylarca bekliyoruz

Güncelleme çıkıyor bekle Microsoft Türkiye dağıtacak en az 1 ay,İlk 930 alır 520'lere gelene kadar 2 ay hadi geçmiş olsun ne anladım o işten microsoft direk preview gibi herkese aynı anda atsan ne olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.