Şimdi Ara

Microsoft, watchOS'i güvensiz buldu: Uygulama desteği kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, watchOS'i güvensiz buldu: Uygulama desteği kaldırıldı
    Bir üçüncü parti uygulama daha watchOS App Store’dan kalktı. Bu kez Microsoft, iki adımlı doğrulama uygulaması Microsoft Authenticator’ın artık Apple Watch ile çalışmayacağını duyurdu.

Ayrıca Bkz.Microsoft, Google ve Apple'a karşı harekete geçti: Yeni bir “süper uygulama” geliştirmek istiyor

Microsoft: watchOS, güvenlik standartlarımıza uymuyor

Microsoft, destek sayfasında Ocak 2023 itibarıyla Microsoft Authenticator iOS uygulamasına gelecek güncellemenin ardından watchOS desteğinin kesileceğini açıkladı. Apple Watch kullanıcıları artık uygulamayı saatleri üzerinden kullanamayacak.

Şirket, watchOS uygulamasını kullanımdan kaldırma kararının Apple Watch işletim sisteminin Authenticator güvenlik özellikleriyle uyumsuz olmasından kaynakladığını iddia ediyor. Microsoft, saatlerinde hâlâ uygulamayı tutanlara silmeleri yönünde uyarıda bulundu. Uygulama desteğinin watchOS ile sınırlı olduğunu, iPhone ve iPad’de kullanılmaya devam edilebileceğini belirtelim.

Kullanıcıların Microsoft hesaplarına ve desteklenen uygulamalara kolayca giriş yapmasını sağlayan, aynı zamanda tek sefer kullanımlık kod üreterek sms bekleme durumudan kurtaran Microsoft Authenticator, App Store’da ücretsiz olarak indirilebiliyor. iOS 14 ve üzeri çalıştıran cihazları destekliyor.

Kaynak:https://appleinsider.com/articles/22/12/12/microsoft-authenticator-watchos-app-to-be-discontinued-in-january

• güvenlik ve apple zıt anlamlı 2 kelimedir...

• Microsoft Authenticator çıktığı günden beri Apple Watch'te düzgün çalışmıyor. Beceremedik demiyor da "güvensiz bulduk" diyor.

• Adnan B A kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli kullanıyorum, çok da memnundum. Kalkacağına üzüldüm açıkcası. iPhone 14 Pro max ve Watch Series 8 ile uyumlu çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdelta -- 13 Aralık 2022; 15:09:55 >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Kıyaslayabilir misini en yakın rakibiyle? Boş boş buraya yazıp laf kalabalığı yapıyorsunuz. Eskiden forumda insanlar bilgi yazardı, şimdi çöplüğe döndü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sdelta S kullanıcısına yanıt

Hiç apple watch kullanmadım. Ekran kilidi benzeri bir şey var mı yoksa parolasız direk girişi onaylayabiliyor musun? Eğer kilitsiz onaylatıyorsa kalkması çok normal olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt

boş yapan sensin yazılım uzmanı demiş güvensiz riskli apple ve güvenlik zıt anlamlı iki kelimedir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Seni adam yerine koyup laf anlatanda hata. Apple en güvenli işletim sistemlerini üreten firmadır. Yeterince güvenli değildir ama en güvenlisidir.

• babadol kullanıcısına yanıt

adam olsan en hızlı hacklenen işletim sistemini savunmak için uğraşmazdın ki...

Ne savunacam kardeş gerçeği söylüyorum. Getir bana istediğin windows laptopu bi akşamda donuna kadar kırayım. Sonra al bi mac istediğin kadar uğraş.

s22 cihazı 55 saniyede delik deşik ettiler geçen hafta.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

samsung çok çakmıyor ki... çaksa o kadar kurcalamazdı stok android kullanırdı...

hala macos güvenli sananlar var...

• Çok kullandığım bir özellikti tabi ki kaldırıldı.

• Trilyon dolarlık şirket güvensiz bulup uygulamasını geri çekiyor. Bizim forum bebeleri aksini iddia ediyor. E iyi madem, Microsoft'a iletin de geri getirsinler :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.