Şimdi Ara

Microsoft, Windows 11 24H2'yi durdurdu: Hatalarla Dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, Windows 11 24H2'yi durdurdu: Hatalarla Dolu
    Microsoft, yakın tarihte Sürüm Önizleme Kanalı'nda yayınlanan Windows 11 24H2 güncellemesi beklenmedik bir şekilde durdurdu. HDR arka plan desteği, enerji tasarrufu modu, Windows için Sudo, Windows çekirdeğinde Rust ve daha fazlasını içeren güncelleme, kullanıcılara göre "hatalarla dolu".

Windows 11 24H2 dağıtımı durdu

Bildiğiniz gibi Windows 11’in bir sonraki büyük güncellemesi olan 24H2'nin 2024 sonlarında resmi olarak yayınlanması bekleniyor. Ancak bundan önce, Sürüm Önizleme Kanalı'nda bulunan Windows Insider'lara sunulmuştu ve şimdi beklenmedik bir şekilde durduruldu. Bu duraklatmanın nedeni ise henüz açıklanmış değil. Ancak Microsoft Geri Bildirim Merkezi'nde çok sayıda şikayet ortaya çıktı.

Windows 11 24H2 özelinde kullanıcılar uygulama donmaları, derecelendirme problemleri ve VPN ile ilgili çok sayıda hata bildirimi yapmış durumda. Hatta bu şikayetler sosyal medyaya bile ulaştı ve bazı kullanıcılar, Arm sürümünü "felaket, şimdiye kadarki en kötü "sürüm' önizlemesi" olarak yorumluyor.

Ayrıca Bkz.Microsoft Recall tanıtıldı: Windows'un geleceği şekilleniyor

Ayrıca başka bir sorun da görünüşe göre Copilot Plus PC’ler için sunulan Recall özelliğinden kaynaklanı. Zira özellik varsayılan olarak kapatılırken aynı bilgisayardaki kullanıcıların verilere ulaşımını zorlaştıracak ek kimlik doğrulama ve şifreleme ekleniyor. Microsoft, henüz bu şikayetlere yanıt vermiş değil. Ancak blog yazısında duraklatmanın "geçici" olduğu ve "önümüzdeki haftalarda" kullanıma tekrar sunulacağı belirtildi.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/323516/microsoft-pulls-windows-11-24h2-from-release-preview-channel-build-riddled-with-bugs

• En sonunda format attıp win10 geçeceğim. Bu ne zülümdür arkadaş. Hemen hemen her hafta win11 ile ilgili bir hata haberi var.

• ssj kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz kasım ayından bu yana Win 11 kullanıyorum. Nadiren oluşan buglar dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • winrarın geç açılma sorunu vardı düzelir dedim düzelmedi win 10 yükledim jet gibi çalışıyo winrar sonra gene 11 yükledin gene aynı geç açılıyo :S
    Anlaşılan win11 sallıcaklar bunlar 12 çıkaracaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 12 Haziran 2024; 11:49:56 >
  • Bu H yazan güncellemeleri benim Win11'in sıkıntısız güncellediğini daha hiç görmedim ki çoğunu da hiç güncelleyemiyor, zeka özürlü gibi :) :) (win10'da da böyleydi)

En son yine birinde 2-3 gün boyunca %0'da kalıp teslim iyileştirme zırvası ile interneti sömürüyordu (2-3mb saniye veri çekiyordu)

Komple kapattım hepsini rahatladım

Valla zeka özürlü bir işletim sistemi

Bi de içine yapay zeka koyuyorlar, puahahahahhahahah. Yapay zekanın da zeka özürlüsüne denk geliriz kesin

• 5 yıl daha win 10 devam siz takılınn

• Hdr olayı olmasan win11 in hiçbir avantajını görmedim. O lanet Auto hdr yi de getirmediler win 10 a

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 yıldır saate bakmak için ekranın sağ alt köşesine bakardım. Son güncellemeden sonra ekranın sağ alt köşesine baktığımda copilot ikonunu görüyorum.🙄

Ayarlar kısmında ikonu gizle-göster var, yerini değiştir yok malesef.

Neyse ki çözümü var: ikonu gizleyip, Edge tarayıcı ile "Bing Chat" sayfasını "görev çubuğuna ekle" ile ikon haline getirmek.

Diğer yandan şaşırmamak elde değil: bu 3-5 kişilik ufak bir yazılım şirketi değil ki, bilmem kaç trilyon dolarlık dünyanın bir numaralı şirketi. Bir ikonun yerini belirleyecek bir "ayar" eklemek bu kadar mı zor??

Ayrıca, söylenmeden duramicam, bu bilmem kaç trilyon dolarlık şirket özene bezene ekranın sağ tarafına kaydırdığı bir ikonu göster-gizle yapamıyor:
    ayarlarda ikonu gizledikten sonra, tekrar göstermek için haliyle "göster" diyorsun, fakat ikon geri gelmiyor.😆

Birkaç kez yavaşça kapa-aç, yani "gizle-göster" yapmak gerek ikonun geri gelmesi için. Bazen görünüyor bazen görünmüyor. 🤣

• Windows 10 u bozmadan 11 in güzel yerlerini alıp 12 yi çıkarın, bu 11 olmaz arkadaş.

• ssj kullanıcısına yanıt
    W10 1908 her türlü update i kağafım, group policy ayarlarını yaptım. Akıyor akıyor maşallah ...

• Şu hataları yıllardır bi göremedik. Adı üstünde önizleme sürümü ayrıca

• Ben sıfırdan iso ile 24H2 kurdum wifi 7 test ettim cod3 oynuyorum vpn de kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
    Bence sıkıntı mevcut sürümden upgrade ederken kaynaklanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gecen hafta tekrardan win10 a gecmis biri olarak soyluyorum win11 eziyet demek.Ne android isini , nede yapay zeka isini beceremedikleri icin ve buglardanda kurtulamadiklari icin resmen ikinci vista faciasina donusmus durumda.En mantiklisi win12 cikana kadar win10 ile yola devam etmek.

• killnOd kullanıcısına yanıt

Windows 10 artık iyice eskiyince Linux olmuyorsa Apple bilgisayar alıp MacOS kullanın Windows artık cok sapıttı kullanılmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Haziran 2024; 13:46:16 >
  • msegmx M kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize aynen katılıyorum. Ben ilk iş kapattım Copilot'u. Yapay zekalık bir işim olursa açıyorum Edge'yi. Zaten onun dışında Firefox candır.

• Lan? Ben kullanıyorum 24H2, yılan gibi akıyor açıkçası bir sıkıntım da yok?

Ne yapak Linuks mu geçeq.

• Windows 11 = Vista 2.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 candır :D

• Insider / Beta olan 24H2 yi önermem sorunsuz olanı kullanıyorum en son yapı da :

26100.712

Nereden indirilir derseniz: Direk Microsoft sunucularından çekiyor duruma göre esd li iso veya esd sıkıştırmasız iso olarak hatta istenen dil ve sürümlerinde hata hatta diğer ekstra sürümlerini de ekleyebilir seçebilirsiniz. İnce ayarları da var.

İşte :

Türkçe AMD/ Intel işlemciler için :

Select edition for Windows 11, version 24H2 (26100.712) amd64, Turkish - UUP dump

Genel ana sayfası da :

UUP dump

Yıllardır kullanırım.

Başkaların değmemiş olsa bile oluşturulmuş iso ları veya modifiyelileri de önermem. Belki de masum temizdir vs ama önermem. Bu yukardaki linkler koşulsuz öneririm.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    inmiyor, microsoft durdurduğundan dolayı uup dump dosyaları bulamıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.