Şimdi Ara

Mid Bass Hususunda Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracimin orjinal teybine cevirici baglatip amfi ve subwoofer baglatiyorum fakat mid bas icin on kapilara baglanti yapacak arkadasin bilgisi cok icime sinmedi tizler aracin on gogusunde orayi falan acacak bilgiye sahip değil
    Alacagim mid takimini bagajda bulunan panzilot ustune bir kutu yaptirarak baglatsam ses alabilirmiyim biliyorum onden daha kaliteli ses aliniyor ama durum ortada fikir bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önerim teceübeli başka tesisatçıya gidin, mid takımı ön kapıda iyi olur. araba lagunaydı sanırım. lagunanın bagaj kapağını örten pandizot vardır, oranın üstüne 2 tane oval de koyabilirsin anfiden güç alacak şekilde yapabilirsin. pioner 6996s model olabilir

• On kapidaki hoparlör bolumunu soktugumuzde iç kisim bu sekilde görünüyor

Anladigim kadariyla hoparlör buraya yerleşecek fakat tweter( yalnis yaziyor olabilirim k.b.) buraya oturmayacak kapiya eklentide cok kaba görünecek. Bahsettiginiz hoparlörleri arastiracagim tizlerden taviz vermek zorunda kalacagim herhalde ama yapacak birsey görünmüyor suanda. Tesekkurler cok yardımcı oldunuz aklimdaki soru isaretleri noktasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: eryqt

On kapidaki hoparlör bolumunu soktugumuzde iç kisim bu sekilde görünüyor

Anladigim kadariyla hoparlör buraya yerleşecek fakat tweter( yalnis yaziyor olabilirim k.b.) buraya oturmayacak kapiya eklentide cok kaba görünecek. Bahsettiginiz hoparlörleri arastiracagim tizlerden taviz vermek zorunda kalacagim herhalde ama yapacak birsey görünmüyor suanda. Tesekkurler cok yardımcı oldunuz aklimdaki soru isaretleri noktasinda

bişey değil kardeş, tizleri orta kapı direklerin üst kısmında koyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Hocam tavsiye ettiginiz pioneeri cok sevdim 2 panzilotuyla aliyorum insallah yarin taktiracagim

Size son olarak benim 1500 jamesonunun

30cm jbl sub ile bu iki 600watt hoparlörü idare edip edemeyecegini sorup cevap olumluysa yarin sistemi baglatiyorum insallah

Araci degistirme dusuncemiz var yakin zamanda oto sanzuman gerektoginden

Bu sistemi kolayca yeni araca aktarabilirim o yuzden daha sicak geldi sesi mukemmel hoparlorlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryqt -- 14 Mart 2017; 9:35:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Hocam tavsiye ettiginiz pioneeri cok sevdim 2 panzilotuyla aliyorum insallah yarin taktiracagim

Size son olarak benim 1500 jamesonunun

30cm jbl sub ile bu iki 600watt hoparlörü idare edip edemeyecegini sorup cevap olumluysa yarin sistemi baglatiyorum insallah

Araci degistirme dusuncemiz var yakin zamanda oto sanzuman gerektoginden

Bu sistemi kolayca yeni araca aktarabilirim o yuzden daha sicak geldi sesi mukemmel hoparlorlerin

hocam jameson 6004 modeli idi sanırım, 2 kanalda 4 ohmda 60w rms, köprülendiğinde 150w rms subwoofer için güç verir. baştan beklentin creative 2.1 kadar olduğu için bu anfi ile pioner 6996s modeli kolonları ve 30cm jbl subwooferı senin istediğinden daha iyi çaldırır. pioner 6996s modeli 100w rms dir. daha güçlü anfi takılabilir. eğer jameson 6004 modelini almadıysan ve beklentin daha iyi birşeyse anfiyi büyütebiliriz. eğer anfiyi aldıysan değiştirme tesisatı bağlat. bu pionerların çakmaları vardır, o yüzden adına faturalı, orjinal olmasına dikkat et. bu ürün 199tl yede var. çakma diyemem bakıp görmedim, ama satıcı ile görüşün kesin orjinaldir, bunun garantisini veriyorum derse alın

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-pioneer-tsa-6996s-650-wat-100-rms-6x9-oval-kampanya-kapida-ode-355259911/detay

aynı ürün 282tl. piyasa karışık bu pionerda, en güzeli görerek almak. hoaprlörün mıknatısındaki yazılardan anlıyorum ben çakmamı, gerçekmi olduğunu

http://m.n11.com/pioneer-ts-6996s-tweeter-P151772514

• Hocam kurcalamak istemiyorum yol bilgisayari sesli ariza uyarisi falan kendi duzenleyicisine bagli buna zarar verip icinden cikilmaz bir hale girmek istemiyorum

orjinal teybi degistirip suan tasarladigimiz sistemle bir mid takimi tavsiyesiyle giris seviyesi cok tatminkar bir ses alacagimizi düşünüyorum kismetse yeni aracima bu tesisati tasirken güçlü bir duble teyp ile tasimak istiyorum :) cok emeginiz gecti haberdar edecegim nasil ses aldigimdan sizi insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam kurcalamak istemiyorum yol bilgisayari sesli ariza uyarisi falan kendi duzenleyicisine bagli buna zarar verip icinden cikilmaz bir hale girmek istemiyorum

orjinal teybi degistirip suan tasarladigimiz sistemle bir mid takimi tavsiyesiyle giris seviyesi cok tatminkar bir ses alacagimizi düşünüyorum kismetse yeni aracima bu tesisati tasirken güçlü bir duble teyp ile tasimak istiyorum :) cok emeginiz gecti haberdar edecegim nasil ses aldigimdan sizi insallah

aynen hocam sizi anlıyorum, orjinal teyp olunca bende vazgeçemedim. bende deck dönüştürücü ile anfi bağladım mecburen. bişey değil kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.