Şimdi Ara

MiddleMan olmak istesem?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru saçma gelebilir yanıtlarsanız sevinirim. Ama sadece can sıkıntısına.

MiddleMan olmak için nereye adımı eklemeliyim? Konumu açmalıyım? Yoksa herhangi bir liste veya site varmı bunu için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma 2 ay önce katılmış, forumda daha hiç takas yapmamış bir kişiyi middleman yapacaklarını sanmıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_103344001/tm.htm

Burayıda inceleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Foruma 2 ay önce katılmış, forumda daha hiç takas yapmamış bir kişiyi middleman yapacaklarını sanmıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_103344001/tm.htm

Burayıda inceleyebilirsin.

Sende haklısın hocam. Teşekkürler cevabın için

• Middleman forumda daha önce çok fazla alış veriş yapmış tanınan isimlerden oluyor.
    Ayrıca adamlar kendilerine middleman diyince olmuyorlar tanındıkları için alışveriş yapacak kişilerden biri rica ediyor. Yani öyle her konu açan olmuyor.
    Foruma yeni katılan birinin konu açsa dahi niyeti ne olursa olsun(!) middleman olarak kullanmak isteyen kimse çıkacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Middleman forumda daha önce çok fazla alış veriş yapmış tanınan isimlerden oluyor.
    Ayrıca adamlar kendilerine middleman diyince olmuyorlar tanındıkları için alışveriş yapacak kişilerden biri rica ediyor. Yani öyle her konu açan olmuyor.
    Foruma yeni katılan birinin konu açsa dahi niyeti ne olursa olsun(!) middleman olarak kullanmak isteyen kimse çıkacağını sanmam.

Teşekkür ediyorum bilgilendirme için

• Middleman yardimcisi varsa oraya bi bak derim :)

• Eskiden redditte bir konu vardı, aklıma o geldi, "şayet nasıl middleman olunur diye soruyorsanız, daha milddleman olmaya hazır değilsiniz demektir." diye. İşin özü tecrübe ve çevre ile oluyor, yani yeterince tanınman, her türlü scami bilmen, onlara karşı neler yapman lazım bunları bilmen, ve topluluk tarafından tereddüte yer vermeden güvenilmen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asosyal olmak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesela @sieger gibi

• Ben Knight oynarken 6-7 yıllık server geçmişi, 2 yıllık şeriflik görevi ve neredeyse serverin nitelikli kitlesinin tamamı tarafından tanınarak insanlar tarafından güvenilir olmuştum ve bu işi karşılıksız olarak yapıyordum. Satıcı itemi bana verirdi, alıcı parayı gönderdiğini söyledikten sonra satıcıdan bunu teyit edip itemi teslim ederdim.

Aynı şekilde çarı satarken zamanım olmadığı için o şekilde güvenilir birine 5000 küsürlük çarı vermiştim ve satışını kendi yapıp paramı göndermişti.

Biri sana resmi olarak bu görevi vermez, samimiyet ve güvenle yer edinir ve bu görevi yaparsın. Bu işe layık görülmek yıllarını alabilir.
  • kendiliğinden middleman olunmaz, birileri profiline güvenip rica eder senden öyle olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Eskiden redditte bir konu vardı, aklıma o geldi, "şayet nasıl middleman olunur diye soruyorsanız, daha milddleman olmaya hazır değilsiniz demektir." diye. İşin özü tecrübe ve çevre ile oluyor, yani yeterince tanınman, her türlü scami bilmen, onlara karşı neler yapman lazım bunları bilmen, ve topluluk tarafından tereddüte yer vermeden güvenilmen lazım.

Lafı tuttum çok yerinde olmuş

Yeri gelmişken birkaç arkadaşım forumdan alışveriş yapmaya çalışırken middleman olarak hiç görmediğim kişiler teklif edilmiş.
    Bu takaslar tarafımdan engellenmiştir. Middleman konusunu acil olarak sabitlememiz gerekiyor.

• Biz de istiyoruz da.. Şimdilik elden bir şey gelmiyor.
  • Şu foruma bir tane yönetici lazım. Bir iki tane de alt başlık zaten karman çorman.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız

Bölümüne konu açsan bununla ilgili ve bölümün aktif kullanıcılarını eklesen yada geçenlerde açılan konuyu tekrar canlandırsak.
    Bir süredir takip edemiyorum forumu bir gelişme var mı bilmediğimden açmak istemedim.
  • Var var o başlık daha 2 hafta önce sanırım ANDREI yi etiketleyip yazdım, üzerinde çalıştıklarını bir şeyler yapacaklarını söyledi.

http://forum.donanimhaber.com/m_104638214/f_//tm.htm#104638214

başlık burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.