Şimdi Ara

Mide rahatsızlığı olup oruç tutanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende gastrit var ne yazık i. Bayadır doktora gitmiyorum ilerlemiş olabilir bilmiyorum.

Aç kalınca hem yanma ,hem ağrı oluyor şuan onun acısını çekiyorum.Ama oruç tutmazsam olmaz. Telafi edemem.

Mecbur tutcaz. varmı benim gibi olan

• ne demek tutmazsam olmaz ya. hastalık var telafi felan etmen gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ne demek tutmazsam olmaz ya. hastalık var telafi felan etmen gerekmiyor.

ya öyle çekilmeyecek bir ağrı değil . Daha çok akşama doğru çekilmez bir hal alıyor.

Tutmazsam kendimi suçlu hissederim .Doğru düzgün bir Müslüman değilim zaten bari bu görevimi düzgün yerine getireyim
  • Dinimiz kolaylık dinidir. Hastaysan tutmayabilirsin. Fitre verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tut sen yinede birşey olmaz.Zaten mide rahatsızlıklarının çoğu aşırı yemekten ileri gelir.Yani iyi olmak için az yemelisin.Orucun sana faydası olur tabii iftarda fazla kaçırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Tut sen yinede birşey olmaz.Zaten mide rahatsızlıklarının çoğu aşırı yemekten ileri gelir.Yani iyi olmak için az yemelisin.Orucun sana faydası olur tabii iftarda fazla kaçırma.

aynen bende öyle düşünmüştüm
  • Sağlık sorununuz varsa tutmayın kardesim ya.
    Daha kötü olursunuz mazallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tutma kardeşim dinimiz zaten emretmiyor . Tutmadığın gün süresince fitre vermen yeterlidir. Rahatsızlığın geçtiğinde nafile için de oruç tutabilirsin.
  • bende de ulser var,ama tuttugum zaman midem daha rahat gibi tabi aclık fena bastırıyor o ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

bende de ulser var,ama tuttugum zaman midem daha rahat gibi tabi aclık fena bastırıyor o ayrı.

boş olunca dediğin gibi mide daha rahat oluyor ama acıkmaya başlayınca ağrı bi giriyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael_Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ne demek tutmazsam olmaz ya. hastalık var telafi felan etmen gerekmiyor.

ya öyle çekilmeyecek bir ağrı değil . Daha çok akşama doğru çekilmez bir hal alıyor.

Tutmazsam kendimi suçlu hissederim .Doğru düzgün bir Müslüman değilim zaten bari bu görevimi düzgün yerine getireyim

Namaz kıl zekat ver hacca git kurban kes dua et sadece oruç mu var?

• Bende de reflü tarzı bişey var ama tam değil nefes daralması yapıyor yemekler mideye gitmiyor sanki yukarda kalıyor gibi oluyor

• Michael_Angelo kullanıcısına yanıt
    Ya o bendede var hemde şiddetli oluyor ilerledi sanırım benım. Reflü de olabilir.

• Kardeşim şikayet edicek kadar rahatsız ediyorsa tutmazsın. Bu kadar basit. Gün başına 15tl fitre verdin mi tutmuş gibi olursun.(Rahatsızlık olması şart bilmeyenler için söylüyorum)
  • Bende haftalardır çok az yemek yiyorum. Sürekli karnım ağrıyor. Ve tuvalete 4-5 günde bir çıkabiliyorum. Bunun yanında çok kötü üşüttüm. Yemek yiyemediğim için antibiyotiği aç karnına içtim iki gün şu an bağırsaklarım patlayacak gibi. Bu yüzden oruç tutmuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.