EvoXI gösterdiğin afişin bu topikteki might and magic alakası yok
kısaca özetlersem might and magic oyununu çıkartan 3DO batmasıyla bu oyunun tüm haklarını ubisoft almıştır ama ubisoft mantık olarak action vurdulu kırdılı oyunlar çıkartan bir şirkettir aynı ea games gibi zaten rpg geçmişide yok sadece 1 tane oyun var pool of radiance o oyunda güzeldir oynadım ama rpg-frp ubisoft şirketi çok uzaktır genelde 6-18 yaş arasına hitap eden oyunlar çıkartır might and magic için bir altyapısı olmadığı için bu işe girmiş ama becerememiş o yüzden action tarzı rpg yaptım diyerek piyasaya sürmüştür tabi bu oyunun benim gibi hastaları install bile etmemiştir zaten forumlarda ozman oyuncular half life tarzı bir oyun çıktığını sölemişlerdir tabiki bu tarzı seven insanlar için güzel bir oyundur ama might and magic beyninizi değilde elinizi fazla kullanmaya başladıysanız bir şeylerin ters gittiğini gösterir dediklerimi anlayabilmek için oyunu oynamanız gerekir ayrıca ubisoft ea games gibi vasat şirketlerin sonuda kaçınılmaz 3DO gibi olacaktır bu oyun piyasasında gelecekte tek ayakta kalabilecek şirket blizzard gerisi hikaye neden blizzard çünkü adamlar ubisoft gibi 2 günde 1 oyun çıkartmıyorlar 3 senede 1 oyun çıkartıyorlar ama ne gariptirki o çıkardıkları tek oyunlar ubisoft 3 senede çıkardığı bütün oyunlardan kat kat daha fazla para kazanıyorlar
anlaşıldı teşekkürler.
insanın eski sevgilisini ilk aşkını hatırlaması gibi birşeydi bu o günleri asla unutamam mağaralarda ooz yaratıkları niye ölmüyor diye didinmeler,halkının golem olduğu üst lvl bir kasabada yanlışlıkla "a" tuşuna basıp golemin tekine vurma ve bir daha o kasabaya girememe bu oyunun gönlümdeki yerini hayatım boyunca hiç bir oyun alamadı ve alamayacak buna eminim..şu an 8 i indiriyorum bakıp çalıştırıcam eğer çalışıyorsa linkleri burdan isteyen arkadaşlara da verebilirim
Linkleri PM attım dostum. Yüklemeyle ilgili bir sorun yaşarsan haber ver. M&M 6 serinin en çok serbestlik sağlayan oyunu, ilk göz ağrılarımdan olduğundan da en kralı gözümde.
quote:
Orjinalden alıntı: sandstone
insanın eski sevgilisini ilk aşkını hatırlaması gibi birşeydi bu o günleri asla unutamam mağaralarda ooz yaratıkları niye ölmüyor diye didinmeler,halkının golem olduğu üst lvl bir kasabada yanlışlıkla "a" tuşuna basıp golemin tekine vurma ve bir daha o kasabaya girememe bu oyunun gönlümdeki yerini hayatım boyunca hiç bir oyun alamadı ve alamayacak buna eminim..şu an 8 i indiriyorum bakıp çalıştırıcam eğer çalışıyorsa linkleri burdan isteyen arkadaşlara da verebilirim
İnternetteki bütün versiyonlarda CD Audio müzikler eksik. Elimde 7 ve 8'in de tam müziklerine sahip versiyonları var. Onları da yükleyeceğim de fırsat bulamadım bir türlü.
esazında size oyun çıktığında haber vericektim ama yaklaşık 6 senedir bu oyunla kafayı yemiş tipler might and magic X çıkarmaya çalışıyorlar şaka değil gerçek hemde çok ayrıntılı çok güzel bir oyun yapıyorlar might and magic 6-7-8 karışımı bir oyun olucak grafiklerde o düzeyde olucak oyun senelerdir yapim aşamasında ama hala bitmedi ancak zaman geçtikçe oyun daha güzel bir hal almaya başladı yalnız oyun free olmucak azda olsa bir ücreti olucak neyse meraklananlar için web sitesihttp://www.freewebs.com/mm10/ burdada screenler varhttp://www.thegaminguniverse.com/forum/index.php?topic=39085.0
Haber için teşekkürler dostum. Yıllar önce sanırsam bu proje ile ilgili bir alpha demo indirmiştim. Bu tarz projeler eleman azlığından ve yeterli para olmadığından çoğu gün ışığı göremiyor maalesef. Umarım piyasaya çıkar. Paralı olması mühim değil. Ubisoft'un çakma Might and Magiclerine para vereceğime, bu oyuna veririm hem adamlar da üç beş kuruş birşeyler kazanır.
quote:
Orjinalden alıntı: sandstone
tahminimce baraduda desert bahsediyorsun orda golem bolluğu vardı sebebi ise büyücüler malee attack karşı zayıf oldukları için kendilerini koruması için mekanik golemleri icat ettiler hatta o sehirde büyücülerin okulundan wizard promotion questi bunun üzerineydi golem parçalarını toplayıp school of magic götürüyordun sonrada seni wizard yapıyorlardı o parçalarını birleştirdiğin golem senin castle lında takılıyordu
gerçekte ben light hayranıyım might and magic 7 oynayan insanlar %90 dark magic takılır sharp metal falan kolay olduğunu zannederler esazında light magic dark magic den kat kat iyidir light magic saldırı büyüleri dark göre çok zayıf olsada dehset bufflarla day of gods day of prot hour of power çoşardım ayrica paralyz büyüsüyle dragon titan herkesi kitlerdim zaten hour of power açınca büyücün bile olsa dagger expert yap ver eline 2 tane dagger titan dragon dinlemez hepsini keser bide o biçim resist var hepsini geçtim bir noktada sıkıstın adamların öldü ölücek basarsın divine intervention full hp-mana varmı daha ötesi ben MM7 de light skillerini biraz geliştirince hemen gidip the pit basardım etraf lich king queen geçilmez light magic o piti basmanın verdiği zevk hiçbirşeye değişilmez ayrıca light magic destroy undead vardırki undead karşı osmanlı tokatı gibidir vurduğunu indirirsin
sevgili Gokyabgu might and magic bu kadar sevmen gerçektende beni mutlu etti imdi sana bir link veriyorum bu linkte bambaşka bir might and magic 6 bulacaksın elinde olmadığını varsayıyorum
install anlatayım öncelikle might and magic 6 yükleyip update et hatta mm6_mok_patch yükleyebilirsin daha sonra verdiğim linkteki indirdiğin
ayrica istersen verdiğim linkteki TCCMap.pdf indirerek çektiği moddaki yeni map görebilirsin
diğerlerini çekmene gerek yok
modu hazırlayan Big Daddy Jim arkadaşımız might and magic yatıp kalkar senelerdir böyle bir mod çıkardğı için teşekkürler
Might & Magic 7'yi repide yüklemeye başladım. Çok az kaldı. Kalanını da akşama yükleyip linkleri göndericem. Aslında şuraya yazsam daha mı iyi olur bilmiyorum ama sonra moderatörleri kızdırmayalım.
Gokyabgu'ya ithafen ; efendim mabedinizi bana açtınığnz için tskklr kralsınız =) sonsuz minnentarlığımı sunuyorum Amen.
quote:
Orjinalden alıntı: VII_outLaw
Gokyabgu'ya ithafen ; efendim mabedinizi bana açtınığnz için tskklr kralsınız =) sonsuz minnentarlığımı sunuyorum Amen.
Yükledin mi Cryptload'u. Sana yüklediğim repid linklerini vereyim Might&Magic 6 ve 7'nin. Kesin indir kral RPGlerdir.
yok daha bakamadım ama yükleyecem Might & Magic bilmiyorum buna bakıcağımı ama belli olmaz.
6'yi geceli gündüzlü arkadasla aylarca oynadik. Sonra bidaha pek sarmadi nedense.
might and magic 9 ile might and magic dark messiah karistirmayin lutfen
might and magic dark messiah in might and magic serisi ile alakasi yoktur
Arkadaşlar Might & Magic 7'yi yükledim repide. Bu versiyonda da oyunun full audio müzikleri yer alıyor. Linkleri gönderiyorum herkese teker teker.
Link'ler İçin Teşekkürler "Gokyabgu" Gerçi Cd'ler Yıllardır Çekmecemde, İndirmeme Gerek Yok Ama Yine de Upload İçin Uğraşıp Herkese Tek Tek Pm Atman Takdir Edilesi Bir Davranış
Linkleri attığım arkadaşlardan teşekkür mesajları geldi. Ben de sizin ilgi ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar. Eylemlerim sürecektir daha sırada M&M 8 var. Sizin de geçmişte oynayıp beğendiğiniz ancak şimdi bulamadığınız bir RPG oyunu olursa link bulmakta yardımcı olmaya çalışırım.
"might and magic 7" zamanında okulu uzatmama sebep olan oyun :)