7, 8 ve 9'u oynamıştım. Hepsi de birbirinden güzeldi. Hala müzik CD'leri dahil tüm CD'lerini saklarım.
Bence 6. oyunu da denemelisin. Serinin en geniş dünyada geçen ve çoğu M&M hayranına göre en kaliteli oyunudur.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokyabgu
Bence 6. oyunu da denemelisin. Serinin en geniş dünyada geçen ve çoğu M&M hayranına göre en kaliteli oyunudur.
Bende 6. oyunun serinin en iyi oyunu olduğunu düşünenlerdenim hatta orjinalini almayı düşünüyorum ,enroth haritası da hediye geliyor orjinal oyunla
Bu arada unutmadan serinin ilk oyunundan 5. oyununa kadar set halindewww.gog.com'da satışa sunuldu. 9,99 $'a sahip olabilirsiniz.Efsaneler asla ölmez öyle değil mi?Unutmayalım unutturmayalım...
quote:
Orijinalden alıntı: feckless
Bu arada unutmadan serinin ilk oyunundan 5. oyununa kadar set halindewww.gog.com'da satışa sunuldu. 9,99 $'a sahip olabilirsiniz.Efsaneler asla ölmez öyle değil mi?Unutmayalım unutturmayalım...
Paketin içerisinde 6. oyun da var.
quote:
Paketin içerisinde 6. oyun da var.
Eksik yazmışım kusuruma bakmayın
quote:
Eksik yazmışım kusuruma bakmayın
Ben almıştım M&M 6: Limited Edition'u. M&M 6'nın müzikleri mp3 haline getirilmiş,bir de çalışmak için bir Windows eklentisi gerekiyor. Artık ne değiştirmişlerse oyunla ilgili.
arkadaşlar heroes might and magic 6 yı yüklemek istedim runes of magic olarak yüklendi yalnız sonlara doğru yüklenen dosyaları gösteren ekran çıktı. Acaba crack mi yapmak gerekiyor? Bilen varsa yardım bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: sonimparatorx
arkadaşlar heroes might and magic 6 yı yüklemek istedim runes of magic olarak yüklendi yalnız sonlara doğru yüklenen dosyaları gösteren ekran çıktı. Acaba crack mi yapmak gerekiyor? Bilen varsa yardım bekliyorum...
Heroes Of Might&Magic 6 diye bir oyun yok. En son 5.si çıktı. Runes Of Magic benim bildiğim mmorpg. Maalesef linkleri aldığın site seni kandırmış. Bence bilmeden araştırmadan her dosyayı indirme bilgisayarına. Virüs trojan çıkar, binlerce illet program var, al başına belayı sonra. HoMM'in en son 5.si çıktı. İki tane de eklenti paketi var. HoMM tarzı birşey istiyorsan Kings Bounty serisini dene. Bence HoMM'dan daha zevkli.
Bizim burada bahsettiğimiz M&M'in gerçek RPG olan versiyonları. Senin dediğin ise strateji ağırlıklı oyunlar.
çok teşekkür ederim. Uzun zaman önce başlamıştım HoMM oynamaya ama bir süredir uzak kalmıştım. internetten online oynamak istiyordum aslında...Kings Bounty tavsiyesi için teşekkürler deneyeceğim.
Oyunu sorunsuz yükledim hemde xp ye hemde bişey yapmadan.. ve oynuyordum taki düne kadar..Mahvoldum save game e tıklar tıklamaz oyun kapanıyor ve sesi kapanmıyor...30 lwl deyim ilk ejderimi öldürdüm tam en zevkli yerindeyim yani..Gokyabgu bana yetiş!!!
quote:
Orijinalden alıntı: strider18
Oyunu sorunsuz yükledim hemde xp ye hemde bişey yapmadan.. ve oynuyordum taki düne kadar..Mahvoldum save game e tıklar tıklamaz oyun kapanıyor ve sesi kapanmıyor...30 lwl deyim ilk ejderimi öldürdüm tam en zevkli yerindeyim yani..Gokyabgu bana yetiş!!!
Hangi oyunu? 6-7-8. 6 ise 1,2 patchini yüklemiş miydin?
might and magic 6 yı indirdim ben bi torrent ten ama bi türlü çalıştıramadım arkadaşlar...hata veriyor sürekli 2 farklı yerden indirdim patch falan da yükledim ama bir türlü çalıştıramadım...yardımcı olursanız çok sevinirim...
bana da linkleri pm atabilir misin? 6 yı çok özledim zamanında doğum günümde almıştı okuldan arkadaşlar
Hatırlarım da sene 1998 , might and magic 6 yı bilgisayara yüklememle kaldırmam 10 dk dan fazla sürmemişti.O dönem başından kalkmadığım daggerfall ile kıyaslanan bir 10 dk sonunda oyunun işe yaramaz olduğunu düşünüp cd sini bir kenara fırlatmıştım.3-4 ay sonra oyunsuz kalınca mm6 ya tekrar şans veriyim dedim.sonuç ne mi oldu , tabiki uykusuz gecen günler hatta aylar.
Dolaşılacak koca bir dünya,insanı ekran başında çivileyen müthiş keyifli bir oyun sistemi ve arayüzü (ilk 3 heroes of might and magic serisinde olduğu gibi),herbiri birbirinden farklı zindan tasarımları.(daggerfall daki zindan tasarımı rezaletini bilen bilir.hepsi birbirine benzeyen labirentten farksız zindanlar keyif almaktan çok insanı boğardı.)
abartısız en fazla bitirdiğim oyundur 6. oyun.hala 1-2 senede bir oyunu kurar ve bi tur atarım.fantezi yaparak 4 knight ile ve başka bir oyunumda da 4 sorcerer ile bitirmiştim oyunu.Obeliskleri dolaştıktan sonra dragonsand deki piramitin yanındaki taşa dokunduğumuzda çok sağlam 2 artifact eşya ve 250000 altın ödül alırdık.Tabi burda oyunun en büyük bug ı mevcuttu ,taşın içindeki gizli sandığı her açışımızda 250000 altın tekrar cebe inerdi.Sonra da bu altınları vererek kriegspire de şehrin içindeki kuyudan su içerek experince ile takas ederdik.180 lvl karakterler ve 3000 hp ler görülürdü bu bug sayesinde.Tabi bunu sadece bir iki kere denediğimide söyliyim.Bir çok oyunumda bu bug a bulaşmadan oyunu bitirmiştim.
7. oyunda oldukça keyifliydi.bu arada 8. ve 9. oyunu sadece 1 kere bitirdiğimi söyliyim.İşin ilginci firma kapandı ama ortada insanı bukadar bağlayabilen bir oyun sistemi var ve kaç yıl gecmesine rağmen hala hic bir firmanın aklına bu sistemi kullanarak rpg yapmak gelmedi.
Nostalji yapıp oyunları tekrar oynayan arkadaşlar vardır mutlaka.Özellikle 6. oyun için takıldığınız yerde yardımcı olabilirim sanırım.
Gokgabku hakkaten rpg konusunda kralsın çok şey öğrendim yazılarından, linkleri gönderirsen sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: blingmh
Gokgabku hakkaten rpg konusunda kralsın çok şey öğrendim yazılarından, linkleri gönderirsen sevinirim.
Teşekkür ederim. Rapid maalesef linkelerimi silmiş. Sanırım belli bir süre hareket görmeyen linkleri siliyorlar. Yalnızca 7 duruyordu, umarım onları silmemişlerdir. Ben sana akşam bakar linkleri gönderirim.