Şimdi Ara

Might & Magic 6 - 7 - 8 efsanesi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150
Cevap
5
Favori
12.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m&m 6 mod ararken youtube 'de The Chaos Conspiracy adında bir mod gördüm. sanırım bize farklı tatlar sunabilir.

aşağıda sitesi var
    http://www.mmgames.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=94:2010-10-16-21-06-56&catid=60:2009-09-18-19-16-42&Itemid=190&lang=en

ben deneyemedim. deneyebilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilmiz -- 19 Temmuz 2011; 17:41:42 >
  • arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama 3 sorcerer 1 cleric grubum var levellar 31 ,şu devils outpostu nasıl temizleyebilirim varmı taktik konusunda yardımcı olucak. ?
  • Bu zamanda, hem de bu takımla oynadığına göre daha önce oyunu (belki birkaç kez) bitirmişin sanırım. Bu durumda aslında sorun olmaması gerekirdi ama...
    Benim genel taktik üstünden fikir veriyim: Light magic'i en az expert seviyede [bunu master yapması da dertti bu arada :)] iken day of the gods ve hour of power yap. 3 büyücüye de dragon breath'ı öğretip bi dene. yemezse daha sonra gelecen artık :)

.... Bu arada büyücülere çift bıçak verince, birde vampirik özellikli olunca adamlar knight gibi oluyordu yakın döğüşte (light magic büyüleri ile tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 16 Eylül 2011; 0:00:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Bu zamanda, hem de bu takımla oynadığına göre daha önce oyunu (belki birkaç kez) bitirmişin sanırım. Bu durumda aslında sorun olmaması gerekirdi ama...
    Benim genel taktik üstünden fikir veriyim: Light magic'i en az expert seviyede [bunu master yapması da dertti bu arada :)] iken day of the gods ve hour of power yap. 3 büyücüye de dragon breath'ı öğretip bi dene. yemezse daha sonra gelecen artık :)

.... Bu arada büyücülere çift bıçak verince, birde vampirik özellikli olunca adamlar knight gibi oluyordu yakın döğüşte (light magic büyüleri ile tabii)

çok teşekkür ederim kardeşim saol tavsiyelerin için denicem bu akşam bakalım sonuç ne olucak. daha önceden biçok defa başladım mm6 ya ama hepsindede yarım kaldı 20lvlı göremeden bıraktım oyunu , şimdi yeniden başladım acayipte zevk alarak oynuyorum,bu sefer bitirmeye niyetliyim 13 sene rötarlıda olsa :) 3sorc. 1cleric ide bi ara nette duymuştum grup güçlü olur diye deniyim dedim 30 lvla kadarda çok zorlanmadan geldim ama demekki eksik yapmışız bişeyleri . birde bu çift dagger olayı masterdamı oluyodu ? bu arada merak ettim başka oynayan varmı bu aralar bu oyunu varsa beri gelsinler.

• Çift Dagger Expert ten itibaren oluyor. Master olunca ya damage artıyordu ya da speed factor düşüyordu.

devils outpost dediğin yer uzaylı tiplerin orası ise dışarıdaki tipleri azar azar çekmeye çalış,küçük gruplar halinde yolda da rife rain, starfall, dragons breath tipi şeylerle yumuşat. Yaklaşınca Blades tarzı earth büyüleri kullanabilirsin.

İçerisi içinde girip Turn based Moda geçip 1-2 tane kesip kaça bilirsin. Alien silahlarıda iyi seviyedeysen güzel zarar verir.

Bunların hepsini yaparken bütün parti bufflarını yapmışsın varsayıyorum. Çok zorlanırsan divine intervention atmaktan çekinme.

Ben M&M6 daki devils outpost tan bahsettiğin düşünerek yazdım(tek hatırladığım orası var) Eğer değilse düzeltin hatamı :(

Edit: Bu arada level 30 orası için az gibi, M&M6 ve devil görevleriyse oyunun sonuna yaklaşmışsın demektir, geride unuttuğun görev, gezmediğin mekan kalmış olabilir. Quisinart veya amazon tipi hatunların olduğu mekanlar vardı oralarda iyi XP eşya gelir gitmediysen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Eylül 2011; 13:14:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redshadow5

MM10 duyurulsa bile önemli olan oyunu kimin çıkartıcağıdır mesela EA games çıkarırsa beceremez yada ubisoft bu şirketler emek istemeyen grafik action futbol tarzı oyunlar çıkarsınlar

Katılıyorum. O tür firmalar artık sadece para kazanmak için yapıyor bu işi. Bunun en önde giden ismi de Activision.
  • m@m 6'yı 2 yada 3 defa bitirmiştim ben, harika oyundur. Senin takıldığın yer oyunun sonu değilde küçük bir odadan ibaret olan bölüm. kasabaya dikkat et, kriegspire'da (google'ın yardımlarıyla hatırladım tabii :D). odaya girince 7-8 kişi saldırıyordu. odadan çıkıp girince tekrar canlanmıyorlarsa tek tek de kesebilirsin. Birini kes, çık, iyileş, tekrar gir.

M@m 6 genel taktiği: Oyunun başında mektubu ver, yenisini al, castle ironfiste götür, teslim et. Aldığın puanla castle ironfistte tüm adamlara okçuluğu öğret, new sorpigale dönüp exp. kazan. Büyücünde ilk önce water magic'e asıl (1 büyücü yeter) (town portal ve lloyds beacon için). priestin skill puanlarını biraz biriktir sonra ilk fırsatta light magici öğret, biriken (ve sonra gelen 30-40 puanı daha) tüm puanları light magice bas, expert yap, hour of power ve day of the gods büyülerini satın al, gerisi kolay...

dışarıdaki yaratıkları toplu halde öldürmek için meteor shower ve starburst iyi büyüler.

Bu arada 3 sorcerer ve 1 priest iyidir, ama bir de şu castle darkmoor olmasaydı :DD

• light magic olayında geç kaldım ben önce light magice biraz abaniym sonra 3-4 quest var onlarıda halledip 35 filan oliym o şekilde outpostu temizliyim diyorum ,anlaşılan bu durumda temizlemem çok zor, zaten outpostun yapısıda iyice zorlaştırıyo questi afedersin g..t kadar bi oda içinde envayi çeşit devil girer girmez yükleniyolar. dediğim gibi biraz bekleyip lvl kasıp bu arada itemlerıde biraz düzeltip öyle denicem. vur kaç yapa yapa artık temizlemeye çalışıcam yapacak bişey yok. bide arkadaşlar bu dungeonlar vs her yıl resetlenir die biliyorum ama örneğin oyunun ilk başında temizlediğim new sorpgaldaki dungeonlar hala resetlenmedi oyun süresi 1 yılı geçmesine rağmen ? acaba farklı bi durummu var benmi yanlış biliyorum? bu arada ASDERTY , SİBERARMİ yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkür ederim..
  • Ne demek rica.

Dungeonlar resetlenmesi lazım ama tam süreyi hatırlamıyorum, dungeolar dışında galiba dışarıdaki tipler bile respawnlanıyordu.(Galiba?)

Farm yaptığımı hatırlarım çöldeki Wrymleri, titanları.

Böyle oyunlar yapmıyorlar artık ....

Bu arada 7yi şiddetle tavsiye ederim, 6 dan daha gelişmiş ve detaylı bir oyundur ve direkt heroes 3 savaşlarından sonra geçtiği için karakterlerde tanıdıktır. M&M 6,8 ve 9 un hikayeleri biraz abuklaşır oyun ilerledikçe.
  • her kasabanın ve dungeon'ın resetlenme zamanı farklı. hepsi farklı derken tabi 3-4 çeşit var. 6 ay 1 yıl ve 2 yıl çoğunluğu. sadece son bölüm 1 haftaydı hatırladığım kadarıyla. ama ben kasıp, tek girişte kesip çıkmıştım ilk bitirdiğimde :D

m.m7'yi ben de tavsiye ederim, 8 ve 9'u etmem ama.

İlk bitirdiğimde benim de başlarda light-dark magic'ten haberim yoktu. level 30 gibi gördüğümde şaşırmıştım :)

canım çekti şimdi bu kadar yazınca. cd'yi bulursam bi bakıyım olmazsa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 16 Eylül 2011; 17:50:08 >
  • fena gaza geldim akşam 3 saatten önce kalkmam başından :) güzel oyun 20 yıl geçsede sarıyo beyler lamıcimi yok,bitince 7 ye yatay geçiş yapıcam 7yi hiç oynamadım :) diablo3 ve skyrim çıkana kadar tek favorim mm serisi ,bunlar çıkınca durum nolur bilemem :)
  • Yukarı

Might and magic 8 i taa 11 sene önceden beri hatırlarım,çok güzel bir oyun gibi görünmüşt o zamanlar.O zamanlar bitirememiştim,şimdi tekrar indirip bitirdim.Ama aslında o kadar güzel bir oyun değil,kurgusu haricinde çok kısıtlı bir oyun olduğunu gördüm.Sonra might and magic 9 u indirdim,vasatın altındaydı.Bende yakın zamanda might and magic 6 yı indireceğim,yada 7 yi duruma göre.Bir de heroes of might and magic 3 güzeldir eğer might and magic serilerini oynadıysanız.
  • Ubisofttan mesaj var, 22-24 Mart arası olacak PAX Doğu konferansında yeni bir Might&Magic oyunu tanıtacaklar büyük olasılıkla, Might&Magic X yolda olabilir, ipuçları o yönde.

Might & Magic 6 - 7 - 8 efsanesi

http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-US/x.aspx

Hem bu sayfa var , hem de facebook sayfalarında eski M&M oyunlarını gösteriyorlar bir kaç gündür.
    Şahsen pek heyecanlanmadım. M&M ilk oyunundan beri severek oynadığım bir seridir, 9. oyunu bile ,çok komik denilecek kadar kötü olsa da, 2-3 değişik partiyle bitirmişliğim var. Ama Ubisoft'un Heroes serisine getirdiği "yenilikler" ağzımı pek yaktı geçen senelerde. Umarım aynı saçma ve gereksiz değişiklikleri yaparak çıkarmazlar 10. oyunu.

Bütün bilgielr gelsin ana konu açarım bir adet

Eklenti: Ahanda konuyu Gokyabgu üstad açmış zamanında. @Gokyabgu ey üstad nerelerdesin, çeviri işine girdin, öksüz bıraktın forumu :/ Arada bir uğra çayımızı içiver :)
    Şaka bir yana çok güzel işler yapıyorsunuz, God of War:Ascension'ın ve Hitman'in çevirileri gayet güzeldi, başarılarınızın devamını dilerim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Mart 2013; 19:39:48 >

• ben bunun 6.ncısının hastasıyım ve yeni oyun gelicek gibi görünüyor eğer gelirse serinin son devam oyunlarındaki başarısızlığını görmek istemem
  • bugün de bu resmi paylaştılar ama dokuzdan ses seda yok. Herkes çıkmamış kabul ediyor 9. oyunu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Mart 2013; 0:03:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

bugün de bu resmi paylaştılar ama dokuzdan ses seda yok. Herkes çıkmamış kabul ediyor 9. oyunu herhalde.

Resim güzelmiş.

• Bu bit hayal mi? Büyük bir yapımcıdan "old school" 4 kişilik ve sıra tabanlı gibi görünen bir RPG, 2013 yılında?!?!?!?!?

Videonun sonunda gösteriyor oyunu, kalbim hafif sıkıştı...

Eklenti: Kalp, malp kalmadı bende, az biraz detay;

http://www.polygon.com/2013/3/21/4131966/ubisoft-announces-might-and-magic-x-legacy-will-be-shown-at-pax-east

Oyun sıra tabanlı, 4 kişilik bir partiyi yöneterek savaşan iki tarafında arasında dalıyoruz. Klasik RPG olaylarının hepsi olacakmış, her türlü zindan yağmalama ve görev yapma.
    Çıkıp biraz hava alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Mart 2013; 20:14:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bu bit hayal mi? Büyük bir yapımcıdan "old school" 4 kişilik ve sıra tabanlı gibi görünen bir RPG, 2013 yılında?!?!?!?!?

Videonun sonunda gösteriyor oyunu, kalbim hafif sıkıştı...

Eklenti: Kalp, malp kalmadı bende, az biraz detay;

http://www.polygon.com/2013/3/21/4131966/ubisoft-announces-might-and-magic-x-legacy-will-be-shown-at-pax-east

Oyun sıra tabanlı, 4 kişilik bir partiyi yöneterek savaşan iki tarafında arasında dalıyoruz. Klasik RPG olaylarının hepsi olacakmış, her türlü zindan yağmalama ve görev yapma.
    Çıkıp biraz hava alıyorum...

Dotalım bence x)

• Serinin içine ederler mi korkusu vardı ama az önce videonun sonunda oyun içi görüntüleri gördüm.Gerçekten eski tadı yakalayacak gibi duruyor sanki.MM6 yı 5-6 kere fantezi party lerle bitirmiş biri olarak heyecan yaptım valla.

Edit:Bir de şu 6-7-8 ios ve android e gelse de mobil olarak erathia ovalarında titan kessek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 21 Mart 2013; 21:04:38 >
  • herkese merhaba
    orta 2 ye giderken bir gün arkadaşlarla okulu astık eve gttik.bilgisayarı açtı m&m6 yı taktı oynuyo biz izliyoruz filan.o kadar hoşuma gitti ki oyun haftasonları vs vakit buldukça onlara kaçıp oynuyoduk.level atladığında expert masterı kim veriyodu diye köy köy aranmak,starbust ile hydra ları topluca katletmek,titanlara meteorla dalıp artifact,relic toplamak off ne günlerdi..
    hayatında bu oyunu hiç oynamamış yeni nesile şimdi versen dudak büküp bu ne abi bu da oyun mu diyecekelrdir ama hiçbi oyunda bu serideki özellikle 6 daki o oyun ruhunu seni yemeden içmeden saatlerce bilgisayarın başında tutan o heyecanı bulamazlar
    6 serideki en zor oyundu bence ve en uzun olanı.6 yı bitirememiştim .7 nispeten daha kısa ve kolay.ama iyi kötü tarafı seçme olayı hakakten güzeldi.iyi tarafı seçip cehennme gidince baya zorlaşıyosdu oyun 8 ise en basiti.e partinizde 2 tane ejderha olunca takır takır herkesi indiriyosunuz tabi haliyle
    yani aklıma geldikçe a,nlatasım var.görevlerde başımıza gelen komik şeyler filan
    cuisenheart zindanında yusuf yusuf.enterla turn turn oynayıp cuisenheart geldiğinde topuklamalar
    prens uyurken kaçtığında yana döne onu aramalar
    darkmoorda ejderhanın dişini alıp crusaider olmalar

neyse çenem açıldı gene.
    geçenlerde torrentten indirdim 3 seriyi de ama müzikler yok sanırım
    eğer hala link bozulmadıysa ben de isterim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.