Şimdi Ara

Might & Magic 6 - 7 - 8 efsanesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
12.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Might and Magic Fanları için büyük bir haber:
    Eski Might and Magic oyunlarını oynayıpta bu dünyanın baş mimarı olan Jon Van Caneghem'ı tanımayan yoktur heralde.Kendisi Heroes Of Might And Magic 4'ün ardından aktif olarak hiç bir oyunun yapımında yer almamış ve 2003 yılında 3DO 'nun batmasıyla köşesine çekilmiştir.Ancak 2005 yılının Ekim ayında Global EA Games eski başkan vekili Lars Buttler ile sessiz sedasız yeni bir başlangıç yapıp Trion World Network'u kurdular.Şimdi bu stüdyo Jon Van Caneghem önderliğinde bir mmorpg geliştirmeye başladı.Ve çok kısa bir süre önce oyunun resmi sitesi faaliyete girdi.Jon Van Caneghem'ın yeni oyunun adı Heroes Of Telara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randeas -- 25 Ağustos 2009; 9:48:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

/>

Might and Magic Fanları için büyük bir haber:
    Eski Might and Magic oyunlarını oynayıpta bu dünyanın baş mimarı olan Jon Van Caneghem'ı tanımayan yoktur heralde.Kendisi Heroes Of Might And Magic 4'ün ardından aktif olarak hiç bir oyunun yapımında yer almamış ve 2003 yılında 3DO 'nun batmasıyla köşesine çekilmiştir.Ancak 2005 yılının Ekim ayında Global EA Games eski başkan vekili Lars Buttler ile sessiz sedasız yeni bir başlangıç yapıp Trion World Network'u kurdular.Şimdi bu stüdyo Jon Van Caneghem önderliğinde bir mmorpg geliştirmeye başladı.Ve çok kısa bir süre önce oyunun resmi sitesi faaliyete girdi.Jon Van Caneghem'ın yeni oyunun adı Heroes Of Telara

MMORPG severler için güzel haber de ben pek heyecanlanmadım çünkü online RPGlerle pek aram yoktur. İşin acı tarafı bu tarz ustaların hep multiye kayması. Single player oyunlarda para olmaması bu insanları hep MMORPGlere itti. Ultimaların yapımcısı Richard Garriot, Fallout ve Arcanumun yapımcısı Tim Cain, Diablo ve Warcraft'ın yapımcısı Bill Roper gibi.

• Eski yapımcıların kaderi multiye kaymak oldschool fanların kaderide sitem etmek buna heralde Online oyunların single oyunlar kadar rpg havası taşımadığı kanaatindeyim bende.Online oyunlarda acele var çünkü sürekli bişeylerin dürtüklemesini hissediyorsun sırtında.Çok az oyuncu npc'nin tanışma diyaloğunda ne söz ettiğine neler anlattığına dikkat ediyordur yada herhangi bir bölge hakkında çıkan tome u okuyacak zamanı vardır.Muhtemelen paldır küldür bişeyler kesmeye gitmeleri gerektiğinden bu unsurlara ayıracak zamanı yoktur.Ancak genede yapımcı büyük olunca heycan uyandırdı kendi adıma.Bekleyip göreceğiz bunuda herşey beklemek oldu zaten Diabloyu bekle Starcraftı bekle iftar topunu bekle böyle sürüp gidicek galiba

• Online RPG oynayanlarının büyük çoğunluğunun derdi hikaye falan değil ki, kim hangi itemı almış kimin leveli daha fazla. Tamam bunlar bir RPGnin parçasıdır ama tamamı değildir. Bir RPG hikayesi, görev yapısı, karakter gelişim sistemi ve savaş sistemi ile bir bütündür. Bu türü de bu item ve level yarıştırma olayına dönüştüren de Kore çıkışlı MMORPGler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redshadow5

esazında size oyun çıktığında haber vericektim ama yaklaşık 6 senedir bu oyunla kafayı yemiş tipler might and magic X çıkarmaya çalışıyorlar şaka değil gerçek hemde çok ayrıntılı çok güzel bir oyun yapıyorlar might and magic 6-7-8 karışımı bir oyun olucak grafiklerde o düzeyde olucak oyun senelerdir yapim aşamasında ama hala bitmedi ancak zaman geçtikçe oyun daha güzel bir hal almaya başladı yalnız oyun free olmucak azda olsa bir ücreti olucak neyse meraklananlar için web sitesihttp://www.freewebs.com/mm10/ burdada screenler varhttp://www.thegaminguniverse.com/forum/index.php?topic=39085.0

Bu proje ile ilgili bir gelişme varmı acaba arkadaşlar bir bilginiz varmı ?

• Bu efsanevi oyunu hiç oynamamış olanlar bence çok fazla şey kaçırmış oluyorlar. Benim hayatım boyunca binlerce oyunun içinde en sevdiğim ve en keyif alarak oynadığım 6-7-8 serisi. ve 6. seriyi oynayanlar bilirler heroes 3 de şehir ve kale isimleri MM6 ile aynıdır. konuda onunla birleştirilmiştir. Oyunun grafikleri bence oyun ilk çıktığında bir devrim niteliğindeydi. "MM6 dan bahsediyorum". Sonra 7 ve 8 de atmosferi çok bozmadan biraz grafik desteği ile oyun gene beklentileri karşıladı. Ama gel gelelim MM9 okadar kötüydü ki MM tutkunu olarak bitirdim ama sadece önceki oyunların hatrına diyebilirim. Oynamayanlar günümüz grafiklerine alıştıkları için bu oyunu sevmiyecekler, ama çok şey kaçırıyolar bence.
  • Bu arada Might and Magic 7 yi XP de çalıştıramıyorum arkadaşlar yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanbasten_

Bu arada Might and Magic 7 yi XP de çalıştıramıyorum arkadaşlar yardım lütfen.

PMden mesaj attım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Sayfayı dikkatlice okudum ama çözemedim... Arkadaşlar M&M IV'yı Xp'de çalıştırmam için ne yapmam gerekli??
    Yardımcı olursanız sevinirim

Pager Initialisation hatası alıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

M&M 6 için özel bir XP patch yapmaya gerek yok dostum. Oyunun 1,2 patchini yüklemen yeterli. Benim internete yüklediğim sürüm de 1,2 patchi var, ayrıca oyunun bütün müziklerini içeriyor bu sürüm. Oyunun müzikleri ayrı bir güzel ve bunlar olmadan atmosferi azalıyor oyunun. 1,2 patchini yaptıktan sonra başka bir şeye gerek olmaksızın oyun XP veya Vista'da sorunsuz çalışıyor. İstersen linkleri atabilirim sana.

Sanırım aradığım burda; özelden ulaşabilirmisin hocam bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

M&M 6 için özel bir XP patch yapmaya gerek yok dostum. Oyunun 1,2 patchini yüklemen yeterli. Benim internete yüklediğim sürüm de 1,2 patchi var, ayrıca oyunun bütün müziklerini içeriyor bu sürüm. Oyunun müzikleri ayrı bir güzel ve bunlar olmadan atmosferi azalıyor oyunun. 1,2 patchini yaptıktan sonra başka bir şeye gerek olmaksızın oyun XP veya Vista'da sorunsuz çalışıyor. İstersen linkleri atabilirim sana.

Sanırım aradığım burda; özelden ulaşabilirmisin hocam bana

Ulaştım

• Selam arkadaşlar. Uzun yıllar önce 3-4 gün evden çıkmadan oynamıştık arkadaşlarla. Nostalji yapayım dedim MM8 aldım ebay'den. Sorunsuz kurdum. Video'yu da software 3D yapınca baştaki çökme problemini de aştım. Ama ne zaman bi binaya girsem NPC ile konuşma seçeneklerinden birine bastığımda ya da hiçbir şey yapmadan binadan çıkmaya bastığımda oyun çöküyor. Her olasılığı denedim. Windows compatibility mod'lar dahil. 2 gündür de google'da bakıyorum burayı buldum. Orjinal XP SP3 kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Edit: Az önce tesadüfen çözdüm sorunu:) Pencere modunda çalıştırınca çökmüyo. İlginç. Böyle de küçücük ekran tadı çıkmaz ama neyse:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltazar58 -- 10 Ekim 2009; 20:40:05 >
  • türkçe yamaları varmı acaba bu serinin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar58

Selam arkadaşlar. Uzun yıllar önce 3-4 gün evden çıkmadan oynamıştık arkadaşlarla. Nostalji yapayım dedim MM8 aldım ebay'den. Sorunsuz kurdum. Video'yu da software 3D yapınca baştaki çökme problemini de aştım. Ama ne zaman bi binaya girsem NPC ile konuşma seçeneklerinden birine bastığımda ya da hiçbir şey yapmadan binadan çıkmaya bastığımda oyun çöküyor. Her olasılığı denedim. Windows compatibility mod'lar dahil. 2 gündür de google'da bakıyorum burayı buldum. Orjinal XP SP3 kullanıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Edit: Az önce tesadüfen çözdüm sorunu:) Pencere modunda çalıştırınca çökmüyo. İlginç. Böyle de küçücük ekran tadı çıkmaz ama neyse:)

M&M 8 için bir yama var. Bu yamayı kurunca oyunu direct3d modunda sorunsuz oynayabiliyorsun. Tam emin değilim ama sanırsamwww.celestialheaven.com'dan bulabilirsin bu yamayı.

• bence 6. oyun zamanına göre grafikleriyle büyük bir yenilik getirmişti sonraki oyunlar ne yazıkki üzerine pek fazla birşey ekleyemedi özellikle 9.oyun oynanış olarak felaketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgodzi -- 2 Kasım 2009; 13:43:14 >
  • Öküz gibi ejderha mı Teşbihte hata olmazmış hocam, kaç öküz?
  • merak edenlerdenim. bir de onca yorum yapılmış oynamadan olmaz.. linki pm olarak atabilirsen çok sevinirim ..
  • ya bu mm 10 hikayesi nedir ya? hakkaten varmı böyle bişey? bunun şakası olmaz arkadaşlar, boşuna heyecan yaptırtmayın bize hatta yoksa bile yok demeyin, hayal olarak bari kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

ya bu mm 10 hikayesi nedir ya? hakkaten varmı böyle bişey? bunun şakası olmaz arkadaşlar, boşuna heyecan yaptırtmayın bize hatta yoksa bile yok demeyin, hayal olarak bari kalsın

M&M 10 diye bir oyun yok maalesef yapım aşamasında. Might & Magic isim hakkı Ubisoft'un elinde olduğu sürece de adam gibi bir Might&Magic RPGsi oynayabileceğimizi zannetmiyorum. Adamların en son M&M projesi Nintendo DS üzerinde oynanan saçmasapan japon animesi tarzında birşey. Ellerindeki potansiyeli neden değerlendirmez ki bu insanlar bir türlü anlamam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.