Şimdi Ara

Migros- 400 gr eski kaşar peyniri 5.90 TL + 2.si %50 indirimli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de defalarca tükettiğim ve sıcak fırsatlarda konusunu açtığım ürün yine indirimde..

Ser-süt ürünleri tarafından üretilmektedir. Kars kaşarıdır.. Lezizdir..

Tüketim önerisi: Bunu aldıktan sonra yarın sabah kahvaltıda ağzınıza sadece bu peynirden atın ve çiğnemeden bekletip sıcak çay yudumlayın. Ağzınızda peynirin yumuşayıp süt tadı bıraktığını hissedersiniz ki, anlatılmaz bir duygudur.

Not: 2. sini %50 indirimli alabilmeniz için bugün son gündür. Bugün 2 adet alırsanız daha karlı çıkacağınız aşikardır:

2 adet 400 gr (toplam 800 gr)kaşar peyniri = 5.90 + (5.90 / 2) = 8.85 TL
    Kilosu = (1000 * 8.85) / 800 = 11.0625 TL

Neredeyse beyaz peynir fiyarına eski kaşar..
    Afiyet olsun..

Migros- 400 gr eski kaşar peyniri 5.90 TL + 2.si %50 indirimli..

• Migros markalı tüm ürünlerde 2. ürün %50 indirimliydi. Bugün son sanırım. Ben de tanesi 1.69 TL olan 1 litrelik sütlerden aldım 2 koli. 24 adet için 30 TL ödedim, çok iyi fiyat bence. Migros sütü de SEK üretiyor
  • Bu gün migros gravyer aldım. Onda da kampanya vardı. Tadı çok kötüydü sakın almayın.
    Keşke direk eski kaşar alsaymışım.
  • migrosun gravyer krem petnir gibi ürünlerini trakya çiftliği üretiyor ve gerçekten rezil tadları var o yüzden migrosun o tür peynir ürünlerinden uzak durun. ama bu eski kaşarın tadını bilimyorum. arkadaş beğendiğine göre bi denemek lazım
  • Arkadaşlar,kaşarın tadı nefis,ben kolay kolay eski kaşa beğenmem,bunu yedikten sonra 2-3 marka kaşar denedim inanın hepsini dağıttım.Tabii bu fırsatı duyunca hemen alıverdim.Aslında taze kaşarıda güzel (kervan üretimi) ama çok zam gelmiş,önceden 700 gramını 8 tl. alıyordum,bu kampanya olunca 1.4 kg.su 12 tl. geliyordu.Ama son zamanlarda süt ve ürünlerine gelen zamlardan sonra aynı 700 gr. kaşar 12.5 tl. olmuş,bende almadım tabii..
  • migrosta büyük indirim olmadığı sürece bir daha alışveriş yapmam. İndirimde görünen activex sabunu 3.75 e aldım. 100 mt ilerde BİM de aynı sabun 1.75 idi. Ekstra indirim olmadığı sürece kendi mağaza içi indirimlerine güvenmiyorum artık...
  • Arkadaşlar...Gravyer peyniri dediğiniz peynir sabah kahvaltıda yenecek bir peynir değil ki...Şarap ile beraber yenecek tarz bir peynir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir önceki kampanyada ben de almıştım ama pişman oldum gerçekten yiyemedik. eski kaşar ancak bu kadar kötü olabilir bundan 800 gram alacağıma 300-400 gram taciroğlu , sütaş gibi markaların ürününü yerim ama eski kaşar yedim derim, gerçekten hayatta tek iyi bildiğim ürün peynir ve bu konuda kendime güvenirim. migrosun eski kaşarı Allahın gücüne gitmesin (afrikadakileri düşünerek:( ) bilgi amaçlı söylüyorum, gerçekten çok kötü

sonradan gelen düzeltme : bahçıvanın eski kaşarı süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mituys -- 5 Kasım 2010; 18:37:40 >
  • gel de çık işin içinden şimdi verdik siparişi. bi yorum çok iyi bi yorum da çok kötü var mı başka yorum
  • Önceki kampanyadan bende almıştım ama pek beğenmedim.
    Yerken ağzımda tüp gaz kokusuna benzer bir tad-koku bırakmıştı.
  • Eski kaşarlarda,kokuya önem vermeyenler için bu ürün basit gelebilir,ama benim gibi,kaşarda ağır bi kokuyu hiç sevmeyenler için bence çok güzel bir kaşar,çok hafif bir kokusu var,tabiiki zevkler tartışılmaz.
  • Sen gelince yorum yaparsın, az sabret

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

gel de çık işin içinden şimdi verdik siparişi. bi yorum çok iyi bi yorum da çok kötü var mı başka yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Sen gelince yorum yaparsın, az sabret

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

gel de çık işin içinden şimdi verdik siparişi. bi yorum çok iyi bi yorum da çok kötü var mı başka yorum

sabredecek bişi yok şu anda siparişlerin içinden çıkarabilirm ürün o yüzden sordum.
  • Eski kaşar ve beyaz peynir kesinlikle tadına bakmadan alınmamalı...Hatta ve hatta satıcının üçkağıt yapabileceği düşünülerek tadına baktığınız kalıbı almalısınız...
    Çünkü kaliteli bir kalıbı ortaya koyup herkese ondan tattırıyorlar,siz tamam deyince öteki taraftaki peynirden veriyorlar...Siz gak guk deyince de "aynısı aynısı" diyorlar...
  • 5.90 a satmıyorlar ızm pasaport subesınde baktım fıyatına 7.90 satıs fıyatı
  • bu peyniri bir kaç kez aldım tadı fena değildi ama daha sonra bu konuda basında çıkan haberler nedeniyle
    (süt işlevi gören katkı maddesi ile imal edilmiş olabileceği şüphesiyle) almadım
    sütten yapılmış olsa kg olarak 10 tl civarına kadar verilemeyeceğini düşünüyorum.
    sütten yapıldığına emin olsam bu fiyata her zaman alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 21 Şubat 2010; 12:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

bu peyniri bir kaç kez aldım tadı fena değildi ama daha sonra bu konuda basında çıkan haberler nedeniyle
    (süt işlevi gören katkı maddesi ile imal edilmiş olabileceği şüphesiyle) almadım
    sütten yapılmış olsa kg olarak 10 tl civarına kadar verilemeyeceğini düşünüyorum.
    sütten yapıldığına emin olsam bu fiyata her zaman alırım.

zaten normal fiyatı 400 gr. 6.90 ,bazen indirime girince 5.90 a iniyor,ikincisi %50 indirimli olunca ancak kg. 11 tl.ye geliyor..yani kg. kampanyasız yaklaşık 16 tl.
  • tadına basktım bugün. oldukça sıradan bi peynir. eski kaşar gibi değil tadı kesinlikle. denemiş olduk. bi daha almam büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mituys

bir önceki kampanyada ben de almıştım ama pişman oldum gerçekten yiyemedik. eski kaşar ancak bu kadar kötü olabilir bundan 800 gram alacağıma 300-400 gram taciroğlu , sütaş gibi markaların ürününü yerim ama eski kaşar yedim derim, gerçekten hayatta tek iyi bildiğim ürün peynir ve bu konuda kendime güvenirim. migrosun eski kaşarı Allahın gücüne gitmesin (afrikadakileri düşünerek:( ) bilgi amaçlı söylüyorum, gerçekten çok kötü

demiştim. halbuki o gün sakalımda vardı :)
  • quote:

quote:

bir önceki kampanyada ben de almıştım ama pişman oldum gerçekten yiyemedik. eski kaşar ancak bu kadar kötü olabilir bundan 800 gram alacağıma 300-400 gram taciroğlu , sütaş gibi markaların ürününü yerim ama eski kaşar yedim derim, gerçekten hayatta tek iyi bildiğim ürün peynir ve bu konuda kendime güvenirim. migrosun eski kaşarı Allahın gücüne gitmesin (afrikadakileri düşünerek:( ) bilgi amaçlı söylüyorum, gerçekten çok kötü

demiştim. halbuki o gün sakalımda vardı :)

hocam bende seni sakallı görmüştüm ama beğenen arkadaşın da sakalına kandık. napalım denemiş olduk ucuz etin yahnisini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.