Şimdi Ara

MİGROS MAĞAZA YÖNETİCİ ADAYLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bir insan kaynakları sitesinden migros magaza yönetici adaylığı ilanına başvurduğum icin bugun görüşmeye çağırıldım.ilk görüşme insan kaynaklarından bi hanımlaydı o bana bu işi neden sectigimle ilgili sorular sordu.ondan sonra işin zorluklarından ve yoruculugundan bahsetti.sonra beni insan kaynakları müdürüne aktardı.(yanlız anlamadıgım ilk görüşmeden sonra diger adaylara kişilik envanteri uygulanıp insan kaynakları müdürüyle görüştürdüler.ben direk insan kaynakları müdürüne yönlendirildim)İnsan kaynakları müdürüde bu işin zorluklarından ve yoruculuğundan bahsetti.türkiyede iç anadolu bölgesi ve karadeniz olmak üzere herhangi bi yere atanabilirmişim.ve sonra bana bu işin diger bi migros grubu şirketi ŞOK marketlerinde başlıycagını söyledi.ben olumlu cevap verince.arayıp ankaradaki bir şok magazasının müdüründen randevu istedi magazayı tanımak ve işleyişini öğrenmek acısından.ve pazartesi günü verilmek üzere bi kompozisyon yazmamı istedi(Şok magazasıyla ilgili).Ayriyeten belirtiym hiç maaş ve sosyal olanaklar hakkında konuşmadık... btün bunlar olurken aklımdaki soruları sizinle paylaşmak isterm.bilgisi olan veya yorumu olan arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim.

1-bu görüşme sizce olumlu bir görüşmemiydi?beni işe alabilirlermi?
    2-Migros Magaza yönetici adaylığı ile ilgili bilgisi olan varmı(çalışma ortamı,sosyal olanaklar,ücret,ve süreç hakkında)?
    şimdiden cok teşekkür ederm arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanboran -- 25 Eylül 2009; 21:56:05 >

• 1 - valla olumlu olup olmadığını sen oradan anlamadıysan biz buradan hiç anlamayız, sabırla bekle olumlu veya olumsuz cevap gelecektir, gelmediği takdirde sen telefonla arayarak bilgi iste, sonucun takipçisi ol.

2- mülakatın olumlu geçtiğini bildirmek ve işi teklif etmek için aradıklarında , maaşını ve sosyal olanakları sorabilirsin.
  • 6 ay falan reyonlardasın mal falan da taşıycan söyliyim
  • ya bu zamanda iş secmemde.kadın 2 ay bizde formasyon dedi.
  • 2 ay deneme süresidir her sözleşmede bu vardır
  • Çaktırmadan yiyecekleri içecekleri cebe at

Şaka bir yana çok zorlanırsın bence.
  • ya arkadaşlar bilmiorm iş arama olaylarıyla aranız nasıl ama.olcak gibi deil artık bunalıma girdim yani:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.