Unlarda 1 alana 1 bedava kampanyası olacaktır 29-30 haziran < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 2 Temmuz 2024; 11:19:51 > |
Bildirim
Unlarda 1 alana 1 bedava kampanyası olacaktır 29-30 haziran < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 2 Temmuz 2024; 11:19:51 > |
Fazla stoklamyın arkadaşlar. Şu yaz günü böceklenir, elinizde kalır mazallah. Biz bittikçe 2 kg'lık paket olarak alıyoruz. |
Başıma geldi evi böcekten (güve kelebek gibi) zor arındırdım inşallah benim fark etmediğim herhangi bi yere yuva yapmamışlardır tüm bakliyat un ne varsa çöp oldu artık yeteri kadar alıyorum |
Şu an 79.5 tl gözüküyor.Heralde yarın 132 tl den işlem görür |
|
Şu an 79.5 tl gözüküyor.Heralde yarın 132 tl den işlem görür < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 28 Haziran 2024; 18:9:15 > |
|
Teşekkürler nedense gözümden kaçmış bu |
|
katalog ürünü hariç |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 29 Haziran 2024; 0:8:52 > |
Fazla stoklamyın arkadaşlar. Şu yaz günü böceklenir, elinizde kalır mazallah. Biz bittikçe 2 kg'lık paket olarak alıyoruz. |
|
|
|
|
Bakliyat,pirinç ve bulgurda kampanya var, unlarda indirim olacağını kim çıkarttı,yok öyle bir şey.. |
|
|
|