Şimdi Ara

Mikail hoca hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanan öneren var mı önerir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bu soruyu sorarsan cevap gelmez. Mikail mi Behzat mı diyeceksin. O zaman hiç kullanmamasına rağmen Behzat'ı kıskandıklarından dolayı Mikail derlerdi. Kimse kullanmadığı için bu konuya da cevap gelmiyor.
  • Yaklaşık 17 tekli dersine ve ödf 1 paketine sahibim. Genel olarak zaten uzun dersi severim. Ders anlatışı bana güzel geliyor.

Eleştiri yapacak olursak:
    -Ödf 1'de temel kavramlarda birkaç hata vardı (yeniden çekildi)
    -Kitabın kağıt kalitesi, dizgisi ve tasarımı hoşuma gitmedi. (Değişip spiralleneceğini söyledi)
    -Sitesi tasarım ve kullanışlılık açısından gerçekten çok kötü.
    -Problemleri gereksiz uzundu. Problemleri en baştan başlayan birini geliştirebilir ama gerek olduğunu sanmıyorum.
    -Tekli derslerde bazı videolarda düzeltilmiş kısımlar var. Hata yapılan kısımlar kesilip atılmamış soruyu çözerken yarısında kesiliyor düzenlenmiş şekilde soru yeniden başlıyor. Zaman açısından önemli bence bu.

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    Problemlerin seviye ve kalitesi nasıl ?

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi gereksiz uzundu. En baştan alıyor ama bence gerek yok. Sorularını hoca çözmeden önce bazen çözmeye kalksam çözemiyordum çünkü yazım hataları vardı + anlamıyordum. Tek önereceğim eğer yeni başlıyorsan oran orantı dersiyle başla sonra herhangi bir fasikül ile ilerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Hocam bu soruyu sorarsan cevap gelmez. Mikail mi Behzat mı diyeceksin. O zaman hiç kullanmamasına rağmen Behzat'ı kıskandıklarından dolayı Mikail derlerdi. Kimse kullanmadığı için bu konuya da cevap gelmiyor.
    Bu arkadaşın da bahsettiği gibi forumun trolleri yüzünden kim iyi kim kötü ayırt edemiyorduk, Behzat'ı kötü bulup behzat iyi diye sözde rakip elemeye çalışan da var, Behzat ı çok iyi bulup başkası kullanmasın diye düşünerek çök kötü diyen de var. Ben gerçekten kimsenin düşüncesine bakmadan kendi fikirlerimle resmen özürlüsü olduğum bir konuyu mikail hoca dan satın aldım hatta o konu da parabol. Sadece parabol aldığım için şu anlık diğer derslerine bir şey diyemiyorum ama eleştiri yapacak olursam tek kötü yani baktığım kadarıyla modellenmmiş soru vs. çözmüyor. Ama bunun dışında en basitten, en zora - dersin başında da en detaylı parabol videosu olacağını söylüyor- gerçekten de öyle. Ve parabol toplam 50 dersti ve 50 dersi pdf ile birlikte onun sistemine uygun şekilde çözdükten sonra karekök parabolü açtım ve tabir yerindeyse parçaladım diyebilirim, onun derste verdiği örnekler gerçekten bazen - hatta çoğu zaman - o ana kadar verdiği tüm bilgileri kullandırtıyor - bazı soruları gereksiz işlem kalabalığı ama bence bu da hoş -
    Yani özetle cidden özürlüsü olduğum bir konuyu çok iyi anladım sayesinde, he behzat seçemez miydim, onun hakkında hep şu eleştirileri duydum, para kazanma güdüsü ile sanırım her dersinde şu dersi bilmelisiniz diyip sorularda herhangi bir şey olunca ben bunu anlattım bilmiyosanız o konuya dönün benden dinleyin falan demesi. Açıkçası burda da mikail hoca öne geçti benim için çünkü parabol videosunu izlerken 2.derece denklemlerle ilgili, fonksiyonlarla ilgili çok kısa hap bilgiler notlar da geçti ara sıra. Bundan sonra istediğim bir konu olduğunda tercihim mikail hoca olacak sanırım

• Mikail hocanın problemleri en detaylı ve en basitten alınarak zora gitmiş derslerdir evet bazı sorularda anlam karmaşası yaşanıyor ama dinlediğin zaman böylemiydi ya diyorsun ve buda çok şey katıyor. Hata v.s gelince mh nın her dersinde çok soru ar ve saatlerce tam bir matematik eğitimi elbette ufak-tefek hatalar olur zaten bu dersleri hem anlatmak hem dinlemek büyük irade istiyor. Ama bana göre ne youtube nede başka platform detay ve açıklayıcı anlatım bakımında rakibi olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Hoca Plus Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.