Şimdi Ara

MIKNATISLI KILIFLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mıknatıslı telefon kılıfları telefona zarar verdiği söyleniyor bu konu hk bilgisi olan varmı? acaba benim n73 saat pili bu yüzden bitmiş olabilirmi

• olabilir tabiiki,ben 3250'yi mıknatıslı kılıfta kullanırken telefon sapıtıyordu resmen,tuş kilidi kendi kendine açılıyor,telefon bir kameraya bir müzik menüsüne giriyordu
  • mıknatislar elbette elektronik cihazlara etki eder. özellikle cihazların ekranından uzak tutun
    ekrana yakın olduğunda renklerin sapıttığını görüceksiniz. ve leke kalır çektikten sonra.bunu düzeltmek içinde monitörün ayarlar menüsü kullanılır ama cep telefonlarında böle bir durum yok ondan tehlikeli
  • valla bende bunu düsünmüstüm hep. acaba bir araştırması varmıdır (babamınki azıtmıştı bi ara)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

valla bende bunu düsünmüstüm hep. acaba bir araştırması varmıdır (babamınki azıtmıştı bi ara)

kesinlikle var devreleri sapıttırıo emin ol.
    pusulayı bilem saptırıyo
  • Çok güçlü çekimi olan Neodmiyumdan yapılmış mıknatısları kullanan kılıflar varsa alınabilir. Çünkü bu mıknatıslar çekim işini tek yüzünden yapabiliyor. (HDD mıknatısları neodmiyumdan yapılıyor. Ama onlar çift yüzlü çekim yaparlar.) Dolayısıyla adam gibi kılıf üreten firmalar bu çekim işini hesaba katıp üretim yaparken 2. sınıf firmalarda buna rastlanamayabiliyor.
  • Bende 6280 var. Elimde mıknatıs ardı bir ara. Telefon da elimdeydi oynayıp duruyordu. Tuş kilidinin açılıp kapandığını farkettim. Telefonun rayını açıp kapamış gibi mıknatısı hareket ettirince tuş takımı açılıyo kapanıyordu. Sonra tırstım çektim
  • bu mıknatıslı kılıf neyin nesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

bu mıknatıslı kılıf neyin nesi?

hocam şu telefon kılıflarınının kapanma şekli şak diye kapatan mıknatıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Çok güçlü çekimi olan Neodmiyumdan yapılmış mıknatısları kullanan kılıflar varsa alınabilir. Çünkü bu mıknatıslar çekim işini tek yüzünden yapabiliyor. (HDD mıknatısları neodmiyumdan yapılıyor. Ama onlar çift yüzlü çekim yaparlar.) Dolayısıyla adam gibi kılıf üreten firmalar bu çekim işini hesaba katıp üretim yaparken 2. sınıf firmalarda buna rastlanamayabiliyor.

Allah'ın kopyacı çinlisi ne anlar neodmiyum dan çift yüzden tek yüzden

mıknatıssız kılıf kullanın derim ben ve hatta o bele takılan kılıfları hiç kullanmamak daha hayırlı

• meraktan N 95 te mıknatıslı kılıfı denedim ekran kendiliğinden yan döndü tuş kilidi açılıp kapandı bunu yapan daha neler yapmaz ki kullandığım kılıfta Hp nin orjinal kılıfı bi de
  • Ben de benim N73 neden sapıttı diyordum. Telefonu kapatıp açtım mı bana saat-tarih ayarlarını yaptırıyordu. Demek saat pilini bitiren o mıknatıslar
  • ucuz renkli ekran tellerde bile (1600 vb.) ekranda renk değişikliklerine sebep oluyor.kullanmamak lazım bence.
  • iyi oldu bu konuyu gördüğüm kullanmam mıknatıslı kılıf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.