Şimdi Ara

Milestone kışlıklar nasıldır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milestone kimi f/p diyor kimi leş diyor, ama genel manada kışlıkları daha iyi diyorlar sizce kışlık için milestone nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kışlığı bilmem de yazlığı gayet kötü diyebilirim.

• Forumda biri yazmıştı, alım aşamasınsa direkt petlas bayisi ile konuşmuş yorumu olarak Silica sı kaucuk değil plastik diye...
    Plastik nedir bende onu kavrayamadım. Sokağa atılan siyah tekel poşetlerini eritip mi yapıyorlar bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

Forumda biri yazmıştı, alım aşamasınsa direkt petlas bayisi ile konuşmuş yorumu olarak Silica sı kaucuk değil plastik diye...
    Plastik nedir bende onu kavrayamadım. Sokağa atılan siyah tekel poşetlerini eritip mi yapıyorlar bilmiyorum
    Konuyu biraz açar mısın hocam nasıl yani

• Yani Petlas bayisindeki satıcı bizim forumdaşa 'alacak petlas yada starmaxx al petlas grubundan, milestone alma silica karışım oranı nedeniyle' demiş. Hepsi aynı fabrikadan çıkma. Arada 30 TL oynuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

Yani Petlas bayisindeki satıcı bizim forumdaşa 'alacak petlas yada starmaxx al petlas grubundan, milestone alma silica karışım oranı nedeniyle' demiş. Hepsi aynı fabrikadan çıkma. Arada 30 TL oynuyor zaten.
    Hocam starmaxx ile petlas arasında fiyat farkı yok gider petlas alırım daha iyi.

Şöylembir video buldum milestone için

• Bende bunu anlatmak istemiştim. AKO (Abdülkadir Özcan) grup ürün gamı içinden petlas, Starmaxx ok, Milestone ise satıyorsan aracı falan yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.