Merhabalar, Millenicom'dan aboneliğimi sürekli sorun yaşamamdan dolayı iptal etmek için firmaya başvurdum. Firma 2021 yılında benden bu işlemi "FAKS" yolu ile yapmamı talep etti. Ben de iptal dilekçemi ve Kimlik bilgimi "FAKS" yolu ile gönderdim. Ve ne yaptılar dersiniz? Okunur olmadığı için iptal ettiler :) Faks ile gönderilen bir kimliğin ne kadar okunaklı olmasını bekliyorlardı bilmiyorum ama ben incelediğimde bütün bilgiler net bir şekilde okunduğunu görüyorum. Sonra bana gelen sms de mail ile atabileceğim yazmasına rağmen ısrarla mail ile olmaz diye telefonda reddediler. Gelen sms'i de ekliyorum. Okunmayan faksı da ekliyorum buraya. Nasıl bir yokuş yapmaksa bu artık. Yazık yani insanlara ne adam gibi hizmet verebiliyorsunuz. Ne teknik destek verebiliyorsunuz ne de iptal talebinde ahlaklı davranıyorsunuz. Bu iş uzarsa, avukatımla tarafınıza dava dahi açacağım. ![]() ![]() Bana bir görevli bu konu ile ilgili açıklama yaparsa çok sevinirim. |
Millenicom Abonelik İptali: Adım Adım Kılavuz
Millenicom aboneliğinden memnun olmadığın için iptal etmek isteyebilirsin. İptal süreci karmaşık ve zaman alıcı olabilir, ancak bu kılavuz sana yardımcı olacaktır.
Millenicom aboneliğini iptal etmek için şu adımları izleyebilirsin:
- Müşteri Hizmetlerini Ara: 0850 470 77 77 numaralı telefondan Millenicom müşteri hizmetlerini ara.
- İptal Talebini Belirt: İptal etmek istediğini müşteri hizmetleri temsilcisine açıkça belirt.
- Bilgilerinin Doğrulanması: Temsilci, kimliğini doğrulamak için adını, soyadını ve hesabınla ilgili bilgileri isteyecektir.
- İptal İşleminin Onaylanması: Kimliğin doğrulandıktan sonra temsilci, iptal işlemini onaylayacaktır.
- Son Fatura: İptal tarihinden önceki son faturanın ödenmesi gerekebilir.
Önemli Notlar:
- İptal talebi, hizmetin sonlandırılmasından en az 30 gün önce yapılmalıdır.
- Millenicom, iptal ücreti talep edebilir.
- İptal işlemi tamamlandıktan sonra hizmetleriniz kesilecektir.
- Modemler veya diğer ekipmanlar varsa, bunları iade etmen gerekebilir.
Ek Bilgiler:
- Abonelik iptali yalnızca sözleşme sahibi tarafından yapılabilir.
- Millenicom internet iptali için yukarıdaki adımlar takip edilmelidir.
- Millenicom abonelik iptal işlemleri, müşteri hizmetleri tarafından işlenir.
- Millenicom üyelik iptali, abonelik iptali ile aynı süreçtir.
Bu adımları izleyerek Millenicom aboneliğini iptal edebilir ve hizmetlerin sonlandırılmasını sağlayabilirsin.