Bildirim
Millenicom fiberv2 var diyor netspeed yok hangisine inanmalıyım?
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kuruyor diyorsunuz normal olarak ya bitmemiştir yada çok yeni olduğu için netspeedin haberi yoktur -
Ttneti ara sor varsa vardır
Yada vodafoneneti -
netspeed facebook sayafasına yazıp altyapı değerlerini gösteren ekran görüntülerini iste saha kabini dslam ile evin arasındaki bakır kablo mesafesi 350 metre ve yukarısı ise müşterilerin sorun yaşamamasını isteyen bazı firmalar yok der çünkü kopma yaşar ttyosta hat oturmaz bazı firmalarda satayımda ne olursa olsun diye vdsl var der çünkü her firmanın sistemi ev ile dslam arasındaki bakır kablo mesafesi 750 metreye kadar vdsl satılabilir bilgisi gelir ekrana deneyimsiz bir agent mt ile karşılaştı ise paketi satar problemleri sen yaşarsın deneyimli müşteri temsilcisi satmaz satsalarda tt ekibi 350 metre yukarısını uygun değildir diye kapatır başvuruyu iptal eder.tercihen adsl 16mbps ile başlayıp iletişim merkezini yeniden arayarak 24 mbps ve 35 mbps detekliği kadar paket değişikliği yapmanın olacaktır aksi takdirde tt ekibi bağlamaz. -
Superonline fiber varsa ondan var demiş olabilir Milleni, turkcell üzerinden de hizmet veriyor -
superonline gpon veryor yalnız bu arkadaşın dediği vdsl sol vdsl sadece tt üzerinden veriyor. -
Hocam ben vdsl olarak 75 mbit alıyorum aslında sıkıntıda yok ama ankastre vs kurulmuş iken niye fiber tadına varmayalım değil mi -
Hocam millenicoma inanmayın banada yalın port var dediler geçtim 2 ay kullandım telefonsuz geçirmişler 2 aydan sonra portum iptal oldu yalın port olmadığı için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X