Şimdi Ara

Millenicom fiberv2 var diyor netspeed yok hangisine inanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mahallemize fiber alt yapı çekildi vodafonenet ve ttnetin ankastreleri kuruldu kabinlerde kuruluyor bugün millenicoma sordum fiberv2 var diyor vdsl olarakta var diyor.Netspeed kullanıyorum fiber alt yapınız yok diyor hangisine inanalım?

• kuruyor diyorsunuz normal olarak ya bitmemiştir yada çok yeni olduğu için netspeedin haberi yoktur
  • micro1244 M kullanıcısına yanıt
    Ttneti ara sor varsa vardır
    Yada vodafoneneti
  • netspeed facebook sayafasına yazıp altyapı değerlerini gösteren ekran görüntülerini iste saha kabini dslam ile evin arasındaki bakır kablo mesafesi 350 metre ve yukarısı ise müşterilerin sorun yaşamamasını isteyen bazı firmalar yok der çünkü kopma yaşar ttyosta hat oturmaz bazı firmalarda satayımda ne olursa olsun diye vdsl var der çünkü her firmanın sistemi ev ile dslam arasındaki bakır kablo mesafesi 750 metreye kadar vdsl satılabilir bilgisi gelir ekrana deneyimsiz bir agent mt ile karşılaştı ise paketi satar problemleri sen yaşarsın deneyimli müşteri temsilcisi satmaz satsalarda tt ekibi 350 metre yukarısını uygun değildir diye kapatır başvuruyu iptal eder.tercihen adsl 16mbps ile başlayıp iletişim merkezini yeniden arayarak 24 mbps ve 35 mbps detekliği kadar paket değişikliği yapmanın olacaktır aksi takdirde tt ekibi bağlamaz.
  • Superonline fiber varsa ondan var demiş olabilir Milleni, turkcell üzerinden de hizmet veriyor
  • superonline gpon veryor yalnız bu arkadaşın dediği vdsl sol vdsl sadece tt üzerinden veriyor.
  • ErkalFurkan E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben vdsl olarak 75 mbit alıyorum aslında sıkıntıda yok ama ankastre vs kurulmuş iken niye fiber tadına varmayalım değil mi
  • Hocam millenicoma inanmayın banada yalın port var dediler geçtim 2 ay kullandım telefonsuz geçirmişler 2 aydan sonra portum iptal oldu yalın port olmadığı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.