İlk başlarda 35mbit aldım fakat devamında yaşanan sorunlar problemlerin ardı arkası kesilmiyor. Şuan müşteri hizmetlerini arıyorum bot çıkıyor karşıma hızınızda sorun yok söyleyip kapatıyor, müşteri hizmetlerine bağlanıyorum suratıma kapatıyorlar telefonu bu nasıl terbiyesizliktir böyle... Virüs filan hikaye vatandaşa hizmet veremeyeceksen yapma bu işi kapatıp git evinde otur. Paramızla rezil oluyoruz. Millenicom düşünenler varsa bir gözden geçirsin derim bu kadar şikayet normal değil.
Evime kadar cam kablo fiber kablo geliyor, gündüzleri hızda sorun yok gece 20:00 dan 02:00 a kadar internet hızım 1-5 mbit hızlarına düşürülüyor.
EVİME KADAR CAM FİBER KABLO GELİYOR!
100Mbit abonesiyim. Son 1 haftadır perişanım ! ===>
2 mbiti geçemiyorum. Müşteri hizmelteiri ile görüşmem yeni bitti gelin görün sorun yok diyor hattınızda ama durum bu.
Sistemde dns yazılı değil, vpn yok, modeme kablolu bağlıyım.
Edit 1 - 11 Nisan 2020 - 20:22 Sorun çözüldü diyerek mesaj geldi arızakaydımı onarmışlar sözde. Evime kadar cam kablo geliyor. Gel görki değerler bu. * Müşteri hizmetlerine arızam nasıl giderildi dedim notu okudu sözde ekipler eve gelip modem ayarlarını yapmışlar. Evime gelen ekip yok.