Şimdi Ara

Millenicom yüzünden CANLI DERSLERE GİREMİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
8.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicom ile savaşarak arızaları 1.5 ay gibi sürede çözen biri olarak söyleyebileceğim tek şey rezalet oldukları. O kayıtlar açılıyor sonra haberin olmadan kapatılıyor vs. 8 Mbps e kadar olan interneti düzgün veremeyip bana 15 Mbps hediye eden ilginç bir firma kendileri. Ttnet'den bıkarak geçmiştim ama kendileri aratmıyor.

1.5 aydır çözemedikleri sıkıntı yüzünden kendilerini BTK ve CİMER'e şikayet edeceğimi söyleyince tüm firma bir Cumartesi günü yarım saat içerisinde tüm problemi çözdü. Bu yolu deneyin olmazsa kurtulmaya bakın. Şu an evden çalışıyorum ve internet geldiği zaman adeta bir bayram havası yaşıyoruz Anlaşmam var çıkamıyorum ama yoksa kaç hocam kaç....
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Tamamdır teşekkür ederim. Rica etsem öne çıkarıp destek verebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Millenicoma zamanında internetini denemek için abone oldum. 35 mbps internet hızı sözü verirken maksimum 1 ay boyunca 5 mbps hızını geçemedim. Defalarca şikayetimi getirdim, kayıt açıp kapama yaptılar . Bu yüzden cayma işlemleri için mail attım. Ama cayma işleminden ikna yoluyla vazgeçmiştir diye talebimi her seferinde reddettiler. Böyle bir şey söz konusu bile değildi. BTK'ya yazdım çözüm olmadı. KDK'ya BTK' nın çözüm sunmamasını şikayet ettim . Çözüm olarak bizim işimiz değil dediler . THH'ye gittim savunma istediler henüz sonuçlanma aşamasına bile gelmedi. 4 ay sonra arayıp borcu ödememi istediler, böyle bir borcum olmadığını 1 ay ücretsiz deneme hakkımdan önce cayma işlemini gerçekleştirdiğimi söylediğimde ise ödemezseniz icra ve mahkemeye vereceğiz diye tehdit ettiler. 5 ay olduktan sonra arayıp kusura bakmayın siz cayma işlemini yaptınız ama arkadaşlar yanlış anlamış ve iptal etmemiş diyerek tüm fatura borcumu sildiler. Yani dik durduğun zaman kazanırsın . Ama burada sen millenicoma abone olarak bağımlı yaşarsan hiç bir zaman kazanamazsın.Öne çıkardım ama boşa uğraşıyorsun. Yapacağın tek şey başka bir iss bulman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackalimert -- 6 Mayıs 2020; 2:11:29 >

• Türkiye'de bu işler zor maalesef, derme çatma bir ülkeyiz. Umarım halledersin, sorun çözülür ancak insanlarımız dert, uğraştırır hep.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom şaşırtmamaya devam ediyor.
  • gencimize yardım edelim upp

@millenicom
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Teşekkürler ☺️

• Hocam Merhabalar

Vallahi hiç umursamıyorlar. Çok stres yaşadım bunlar yüzünden

• mackalimert M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Şuan için çok zor maalesef

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Kesinlikle haklısınız. Çözemeyeklerini anlayınca işi ücretli ekip çağırın demeye getirdiler.

• Ben bu konuyu aşağıya indirmem arkadaş herkes görsün terbiyesizliği . Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Çok sağ olun. 😊

• Dün tüketici şikayetleri bölümünden 5 tane şikayet kaydı oluşturmuştum. Bugün hepsi uçmuş Millenicom yüzünden CANLI DERSLERE GİREMİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. Millenicom yüzünden CANLI DERSLERE GİREMİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

• Konu güncellenmiştir.

• Konu günceldir

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Boşuna çağırmayın hocam modeme bakıyor sonra ayarlara bakıp gidiyor. Bu üstün hizmetin faturası da 90 lira.
    Ha bir de gelmeden önce arama vs yok kapıda yakaladın yakaladın yoksa yok...
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Onda da çözüm yok yani :( ulan millet neler yapıyor biz bi interneti çözemiyoruz. Tamda lazım olacak zamanda.

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    O iş boş. Internet falan yok. 2 aydır verecekler sözde üniler için. Adobe üzerinden canlı ders yapılıyor millet köyde. Fiber hariç diğerleri leş altyapılar.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.