ip adresini ve dns numaralarını otomatik al diyor ama dns için öyle bir seçenek yok. onun yerine dns yi devre dışı bırak diyor veya ana makina adını ve numarasını istiyor. ne yazmalıyız buna? işletim sistemi millenium
Elle gir diye bir seçenek var mı? Varsa o zaman dns sunucusunu da 192.168.1.1 olarak girebilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar
Elle gir diye bir seçenek var mı? Varsa o zaman dns sunucusunu da 192.168.1.1 olarak girebilirsin...
2 seçenek var zaten yaa dns yi devre dışı bırak yada elle gir. ama elle girincede önce ana makina adını ve numarasını istiyor sonrada dns numarasını elle giriyorsun. işte sorun da orda ana makina adını ne? onu bilmiyorum yardımınniçin sağol
Valla tam olarak emin değilim ama bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerden geneli seç. Orada kayıt seçeneğinin altında bilgisayar adı ve bir numara var. Ama dediğim gibi emin değilim, bir dene istersen...
quote:
Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar
Valla tam olarak emin değilim ama bilgisayarımı sağ tıkla özelliklerden geneli seç. Orada kayıt seçeneğinin altında bilgisayar adı ve bir numara var. Ama dediğim gibi emin değilim, bir dene istersen...
tamam sağol kardeş teşekkür ettim denerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme