Şimdi Ara

Millet nasıl günlük 150-200gr protein alıyor yemek yiyerek imkansız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 113 den 92 ye düştüm kollar 32cm e düştü fitness yapayım sıkılaşayım dedim ama bir yandan da hala bi 10-12kg vermek istiyorum 30dk 7 hızda yürüyüş 20-30dk da fitness takılıyorum.

bugün kahvaltı yaptım akşamda geldim 1 şinitzel 3 köfte yaptım yedim azda yemedim yani toplam protein 50gr çıkıyor benim kendi kaslarımı korumak için dahi minimum 90-100gr almam lazım onu alabilirim kahvaltıya hindi füme süt vs dayarım akşam direkt tavuk göğsü yer hallederim ama diyelim ki şuan kas yapmak istiyorum 150 gr nasıl alacam abi ben günlük tavuk mu kesip yiyeyim ?

protein tozu bakayım dedim günde 1 kez için diyor 20gr protein var oda kurtarmaz

• Bende grizzone eco 900 gram 30 servislik var 30 gr da 15 gram protein , güzel fiyattan aldım günde 2 ölçek arıyorum 30 gram protein , 2 yumurta yiyorum oradanda 16 desek iş yerindeki yemeklerden 20 gelse 66 gram falan

Millet almıyor zaten o kadar proteini ama vücut nasıl istiyor anlamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalan onlar inanma, balıkadam gibi mr. Olimpia olmayacaksan kahvaltıda iki yumurta ye, arkana yaslan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KelKodVer kullanıcısına yanıt

Şişmek asla istemem zaten benim amacım 25 yaşında bıngıl bıngıl yada zargana olmamak zaten şimdi 50-60kg hatunu kucaklamaya çalışıp ecel terleri dökmeyeyim biraz güç ve sıkılık olsun diye yapıyorum.

Birde erkekte kol önemli belli bir yaştan sonra incecik kol olmuyor bi 38-40cm kas yapalım orayı 

• alayı yalan bence. 6 ay ağırlık kaldırdım ben bile direk kas yapmaya başlamıştım ki protein tozu falan kullanmadım. sabahları 5 tane haşlanmış yumurta yemedim. normal beslendim sadece günde 1 öğün kesin et-balık yiyordum. tavuk bile pek yemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antibiyotikli tavuk yiyerek Spor olmaz kırmızı et yemeniz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hergun o kadar proteini yiceklerden almak icin ayda 100bin lira yemege vermen lazim kimse o kadar ugrasmiyor. agir body yapanlar toz, amino, ilac, igne ne varsa basiyor. 50 yasina gelmeden de kalp hastasi oluyo hepsi. Irilesmek icin sagligini bu kadar bozanlara allah akil fikir versin. sporu saglik icin yapin, dev gibi olup dar tisort giymek icin degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

kanki o kadar proteini yemekten de alsam kalp hastası olurum 150-200gr proteini almak için günde neredeyse 1kg et yemek lazım aslan değilsin kaplan değilsin vucut dayanmaz iyi ben kendi halimde takılıyorum o zaman

• kiymali yumurta fln yap sabah kahvaltıya, oglen tavuklu pilav yap, aksama da yesil mercimek ye ya da etli patlican fln yap  

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bu kadar kasmak mantikli degil yani onu soyluyorum. o kadar eti yiyen bu seferde kolestrolu yukselecek yine kalp damar yapisi bozulacak ayni sey. boyle hizli yasayayim genc oleyim kafasinda bi arkadasim vardi, gelismek icin buldugu her ilaci hormonu kullandi, son gorustugumde ilaclari birakmisti ama cinsel islev bitti abi p*rn siteyi aciyorum belgesel izler gibi izliyorum tik yok filan diyodu.

• Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

Migros' ta çöpe atılmak üzere olan dana/kuzu gıymanın 400gr' ını 105 TL' ye aldım.

Dün akşam yine Migros' tan 700gr' ını 33 TL' ye aldığım Migros marka haşlanmış bezelyeye bu kımyadan 150 gr kavurarak ekledim, doyurucu bir akşam yemee oldu.

Bu sabah kalan kımyada 75 gr kavurarak sahanda 3 yumurta ekleyerek pişirdim, doyurucu bir kahvaltı oldu...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

gırmızı et ve türevlerini ev sokmayarak dünyayı gezdiğini iddia eden bir herüf için düşündürücü bir hadise...

• Sabah 3 yumurta+ 50 gr lor peyniri
    400gr tavuk göğsü
    Şurası zaten 120 gr felan yapar hocam. 3 aydır şu besinleri hergün fix alıyorum. Ayriyeten makarna pilav gibi kaynaklardan da bir miktar protein geliyor. 93 kg idim şuan 86 yım ve yağ oranım inanılmaz düştü. Kas oranim da arttı. Ha şunu da eklemek isterim eğer o kadar yüksek kas oranlarına sahip değilseniz vücudunuz bıngıl bıngıl ise ve maddi olarak almanız gereken protein miktarını karşılayamıyorsaniz kilo x1 gr da yeterli. Sizin nezlinizde 90-100 gr yeterlidir. Tabi tekrar söylüyorum bu spor geçmişi olmayan veya yeni başlamış kişiler için geçerlidir

• ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

Tavuk eti meme yapar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.