Şimdi Ara

MİLLET!! nw-e00x serisi, TEST modu, ses limit kırımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ürünü hold konumuna getirin, play tuşuna basarak menu tuşuna, ikisine basarken de reset tuşuna basın, resetten elinizi çekin, sonra da o iki tuştan... test modundasınız.
    test modu çooook karışık. birsürü fonksiyon var. buradan volüme limitini kırabiliriz diye düşünüyorum. hepimiz biryerini kurcalasak?. mesela buradan ekran kontrastı falan ayarlanıyor. radyolu olanlar için radyo frekans limitleri falan ayarlanıyor.
    ilgilenene...

• ama bu menüye gireli aylar oldu :(

kıramadık henüz :)
  • peki bu menüdeki işlevler ne? bana yazabilir misiniz? bir de zahmet olmazsa nasıl yapıldıklarını.
    lütfen
  • tam çözemedim henüz..
  • ya peki sizin mp3 de hışırtı var mı. hiss sesi
  • hışırtı yok foruma yazacak kadar :)
  • evet aylar önce bende bir hevesle girmiştim ama kayda değer bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşalar asia amerika avrupa bütün v2.0 firmwarelerin içeriği aynı.. bu firmware yüklenirken bakıp tesbit edip ona göre kuruyo gibi geliyo bana avrupayı asyayı..

nw-e00x serisi firmware v1.0 asya amerika bulsak belki bi sonuca varabilirmiyiz..bi fikriniz warmı??
  • arkadaşlar bende nw-e003 aldım ve cidden sesten memnun deilim..bu başlığı gorunce direk atladım bişii var mı die ama yok işte..başlıı deiştirse birisi ii olur cunku boşuna umutlanıoz işte gorduunuz gibi..ayrıca buna bi cozum bulunabilecek mi goruşlerinizi almak istiorum..
  • Çözüm bulunabileceğini sanmıyorum. Arkadaşımda da var bunların 2Gb'lığı hala bir çözüm getirebilmiş değil kendisi.

@Beberia

Sen git Sony teknik servisiyle bir görüş o hiss sesini. Ya aletin yapısında vardır ya da alette gerçekten bir sorun vardır.

Ben de başlığı görünce ''vay bee beberia sonunda başarmış, helal olsun. ne hırs varmış'' diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 16 Eylül 2006; 3:34:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: manowarif

arkadaşalar asia amerika avrupa bütün v2.0 firmwarelerin içeriği aynı.. bu firmware yüklenirken bakıp tesbit edip ona göre kuruyo gibi geliyo bana avrupayı asyayı..

nw-e00x serisi firmware v1.0 asya amerika bulsak belki bi sonuca varabilirmiyiz..bi fikriniz warmı??

warmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.