FIFA 2004 TAM REZALET. PES 3 te de manyak bir yavaşlık söz konusu. Bir de Generals var benim listemde. Bu EA aldığı her oyunun içine etmeyi büyük başarı ile sürdürüyor. :)
Bencede fifa 2004 berbat.. Bende şuan fifa 97 den beri alıyorum. ama bu sene 2004 ü almadım ve artık almıycam...
commandos 3 ve call of duty çok kötü olmuş. özellikle komandos büyük hayal kırıklığı yaşattı bana.. o kadar heyecanla beklemişyimn oyunu oysa ki
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by _ShineOn_</i> <br />commandos 3 ve call of duty çok kötü olmuş. özellikle komandos büyük hayal kırıklığı yaşattı bana.. o kadar heyecanla beklemişyimn oyunu oysa ki <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> aynen bende commandos3 te tam bir hayal kırıklıgı yasadım nedense hic ısınamadım oyuna
commandos3 te bende hayal kırıklıgı yasadım eksık karakter vardı cok kötü gecmişe saygısızlık euhu
arkadaşlar hep beraber tekrarlıyoruz: zevkler ve renkler zevkler ve renkler zevkler ve renkler ...
[Deleted by Admins]
fifa 2004
fifa 2004 tambir hayal kırıklığı son çıkan oyunlar arasında en kötüsü
[ban]
mario
worms3d
ben ilgilenmem bu maç oyunlarıyla ama ea hayli batırmış galiba bu fifa serisini birde pes var yavaşlık problemi ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme