Şimdi Ara

Millet uçmuş böyle fiyat mı? Olur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı günler diliyorum son zamanlarda karşılaştığım Saçma araç fiyatlarından gına geldi 3 aydır araba araştırıyorum nasip ise önümüzdeki ay bir araç alıcam işallah düzgün bir fiyat bulursam

İLK SAHİBİNDEN 16 000 KM,DE HATASIZ BOYASIZ OTOMATİK LPG,Lİ
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-16-000-km,de-hatasiz-boyasiz-otomatik-lpg,li-199533025/detay.

• oooo aramiza hoşgeldin
  • Ohaa çok iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

oooo aramiza hoşgeldin
    Satılır mı satılır.
  • Daha geçen ay 29.950₺ idi bu Aracın ilan fiyatı arkadaş 2015 ÖTV ve MTV ve KDV yi ekleyip tekrar fiyat güncellemiş arabayı zamamnında 25.000₺'ye Alıp 5 yıl binip 5.000₺ Kâr etmek isteyen insanlarda var memlekette
  • Hoş bulduk arkadaşlar
  • Ulan bide 30 bini getze istemis arabada bes yasinda zaten,satici hakkaten dümbükmüs..
  • Evin fiyatıdır o: )
  • Ederi en fazla 26 o aracın. Satıcı kaz arıyor yolmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Ederi en fazla 26 o aracın. Satıcı kaz arıyor yolmaya.
    çok normal çok var böyle insan hangisine konu açacaksınız ? İsteyen istediği fiyatı yazar satar satamaz ne yapalım.

Bende dün yeni focuslara bakıyordum ford indirime gitmiş fiyat 67 bin dizel baz donanım sedan,adam aynı arabaya 100 km kullanmış 69 istiyor
  • pburak1903 kullanıcısına yanıt
    hahahaha süper benzetme olmuş
  • arkadaş evin fiyatıdır Demiş dayanamadım ilan sahibine yazdım evin fiyatımı Arabanın fiyatımı diye bakalım ne cvp gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asphaltrider

arkadaş evin fiyatıdır Demiş dayanamadım ilan sahibine yazdım evin fiyatımı Arabanın fiyatımı diye bakalım ne cvp gelicek.
    İlanı yanlış yere açmış. Emlak bölümünde olacaktı.
  • Sırf zengin göstermek için ilanı villanın önünde çekmiş, bakın ben zenginim zaten 30verin alın

Bir daha araba satarsam ben de boğazda bi yalının önünde fotoğraf çekecem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Sırf zengin göstermek için ilanı villanın önünde çekmiş, bakın ben zenginim zaten 30verin alın

Bir daha araba satarsam ben de boğazda bi yalının önünde fotoğraf çekecem :)
    Bomboş arka camları kollu olan ve 50 yıllık 4 ileri şanzımanı olan Getz'e sırf kmsi düşük ve temiz diye 30bin istemek...

Hadi en dolusu olur 1.5 CRDi 110luk + chipli olur, kmsi az ve temiz olur belki diyeceğim ama yine de ne olursa olsun bu araca 30bin çok, üstüne i20 Troy çıktı, makyajlandı ve sonra i20'de kasa değiştirdi, yani bunun üstüne 3 tane araç çıktı.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    . Sonuna kadar Haklısınız size Katılıyorum
  • quote:

arkadaş evin fiyatıdır Demiş dayanamadım ilan sahibine yazdım evin fiyatımı Arabanın fiyatımı diye bakalım ne cvp gelicek.

Eğer cevap gelirse bizide bilgilendirin. Ama cevap vermez versede küfürü basar.
  • pburak1903 kullanıcısına yanıt
    . Eğer cvp gelirse yazıcam şimdilik sesi çıkmıyor :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: pburak1903

quote:

Eğer cevap gelirse bizide bilgilendirin. Ama cevap vermez versede küfürü basar.

Alıntıları Göster
    Max vereceğim 25-26 arası olur bu araca

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Max vereceğim 25-26 arası olur bu araca

Alıntıları Göster
    o parayı ona vereceğime gider sıfır benzinli araç bakarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.