Şimdi Ara

Millet Youtube İle Kafayı Yemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün işe gidecekken sabah 7 civarı servisi kacırdım durağın orda beklerken bir honda marka motorsikletli genç geçiyordu seslendim kardeşim xxx in oralardan geçiyonmu acaba dedim geçicem dedi sana zahmet beni oraya kadar atarmısın servisi kaçırdımda dedim olur abi gel atla dedi neyse

atladım bunun arkasına gidiyoruz 1 dakika oldu olmadı bu motorun kafasında birşeyi çevirmeye felan çalıyor sonra dikkatli bakınca kamera olduğunu anladım sürücü kısmına doğru cevirince huylandım ben babacan nabıyon sen dedim kamerayla bizimi çekiyon hayırdır dedim abi benim youtube kanalım varda iznin olursa videoya alıcam dedi olum hastamısın lan sen neyini videoya alıcan indir lan beni dedim tmm abi çekmiyorum videoya dedi olsun ben inmek istiyorum huylandım bi kere çek sağa dedim ve indirdi beni hey allahım yarabim millet kafayı yemiş ya yok bide saçma sapan konuşup şakalar yapıp insanları rezil duruma düşürüp prim yapınca video çekiyorum kamera şakası yapıyorum diyince masumlaştıklarını sanıyorlar ulan suçunuzdan büyük kabahatiniz var sen elalemi internette etiket edip bundan paralar kazanıyorsun sonra ben yotoborom kordos neyse bu ilerlerken bi baktım beni motoruyla götüren çocuk zeb aniye dönüştü ve arkasına dönüp keskin bir bakış attı iyikide inmişim motordan yoksa beni zindana götürüp tuzlayıp sosumu ekleyip ateşte yahnimi yapacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haklı diyenler+

• Okuyun temiz.

• Güzel konu +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.