Şimdi Ara

Milletin futbola tapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir o kadar olay gördüm, bizim milletin futbol kadar önemsediği hiçbir şey olmadığına emin oldum, bunun karşılaştırması olarak gündemdeki olaylardan tut inanılan dinlere ve inançlara hiçbir şey futbol kadar önemli değil, gündeme bir olay oturuyor, bu olay büyük görünüyor her yerde konuşuluyor taa ki bir maç başlayana kadar, o maç başladıktan sonra her şey unutuluyor herkes artık maçı konuşmaya başlıyor hele maç sonrasındaki muhabbet de dahil edilince bir olay ne kadar önemli olursa olsun 1-2 güne futbolla unutuluyor,

Millet müslümanım diye geçiniyor ama dinlerine bile bu kadar bağlı değiller, oturup 2 sayfa kuran okumazlar namaz kılmazlar dinle ilgili hiçbir şey bilmezler ama futbol maçlarını saniyesine kadar takip edip kaçırmazlar, adamın yiyecek yemeği yok çocukları aç geziyor takımının maçını izlemek için gerekirse böbreklerini satmaya kadar gidiyor, adamın herhangi bir şeyine laf edip aşağıla fazla tepki vermez ama takımına ya da oradaki kıytırık bir futbolcuya laf et seni öldürmek için ülkenin öbür ucundan yola çıkar, bu milletteki futbol sevdasını hiçbir zaman anlayamadım

• türk halkında gördüğüm en kıro özellik takım sevdalısı ve futbol manyağı olmak

bazıları var takımını hayatı yapmış. odasına giriyorsun baştan aşağı takım renkleri resimler posterler bilmem ne. yok beşiktaş aşkımız yok sarı laciverte gönül verdik yok hangimiz sevmedik çılgınlar gibi yok aşkın olayım icardi bilmem ne. o kadar tiksinç ki. aşırı futbol ve takım fanatikliği, feci şekilde düşük iq göstergesi.

hele bi de bunların kız versiyonu var erkek versiyonundan daha itici. dikkat çekmek için mi böyle yapıyorlar bilemiyorum.

• türk halkında gördüğüm en kıro özellik takım sevdalısı ve futbol manyağı olmak

bazıları var takımını hayatı yapmış. odasına giriyorsun baştan aşağı takım renkleri resimler posterler bilmem ne. yok beşiktaş aşkımız yok sarı laciverte gönül verdik yok hangimiz sevmedik çılgınlar gibi yok aşkın olayım icardi bilmem ne. o kadar tiksinç ki. aşırı futbol ve takım fanatikliği, feci şekilde düşük iq göstergesi.

hele bi de bunların kız versiyonu var erkek versiyonundan daha itici. dikkat çekmek için mi böyle yapıyorlar bilemiyorum.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Olayın en komik yanı da bu taptıkları futbolcuların hayat umurunda değil, çıkıp para kazanmak için top kovalıyorlar, yeri geliyor rakip futbolcularla takılıyorlar kanka oluyorlar, o birbirlerine düşman gibi davranan teknik direktörler bile en fazla rekabet içinde sayılır, onun dışında denk gelince muhabbet de ediyorlardır, ama bu tipler kendi ailesini savunmaz futbolcuyu savunmak için ortalığı aleve verir, şu klip yaptıkları futbolculardan birine sadece kötü futbolcu bile desen 300 tane aynı anda spawn oluyor seni linçlemek için

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

İşin en trajikomik tarafı da bu zaten. Onlar orada milyonlar götürüyorlar, futbol fanatiklerinin de açlıktan ağzı kokuyor ama tek gerçek Beşiktaş sarı-laciverte canım feda olsun. Ah Kafasızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllarca futbol oynamış birisi olarak futbolun afyon olduğunu düşünüyorum. Ama bazı insanların da tek eğlencesi bu,kimsenin de laf etme hakkı olduğunu düşünmüyorum.

• sosyalleşiyorlar.

Aileden fenerliyim 10 senedir şampiyon olamıyoruz takımımı hala seviyorum da abartmadan tabii, şampiyonluk da önemli değil bazen oluruz bazen olamayız bu her takım için geçerli, mayıs-haziran ayları geldiğinde aha diyorum kıyamet kopacak yine millet top oynanarak alınan kupa için yapabilse satırlarla sokağa inip katliam yapacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    2008'deydi galiba Galatasaray Beşiktaş'ı 4-2 yenmişti, herifin biri ertesi sabah işe Beşiktaş formasıyla gitmiş. toplu taşımada elemana gülmüşler tabi normal olarak. eleman ertesi gün televizyona çıktı, ağlayarak konuşuyo, diyo ki: "bana güldüler ama ben gerçek Beşiktaş'lı olduğumu kanıtladım, kimse benim gibi büyük taraftar olamaz"

bide diyo ki: "ben üç kuruş maaşa çalışan bi baba olmama rağmen, gerekire yediğimden kısarım, yine de her sene takımıma destek için orjinal formasını alırım"

bu herifin bu zekayla yaşamını sürdürebilmesi bir mucize.

dini tarikatler de bu tarz meczuplar sayesinde ayakta. Menzil köyünde millet harıl harıl çalışıyo, karın tokluğuna, para almadan çalışıyolar tarikat için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    futbol'u genel olarak takip etmekte, önemli maçları izlemekte sorun yok, hatta sağlıklı bi insanın rahatlamak için bu tarz şeylerle kafa dağıtması zaten gerekli.

fanatik olmamak lazım işte.

ben mesela eskiden göz ucuyla takip ederdim. 2012'den 2024'e kadar hiç takip etmedim. şimdi bu sene gene bakıyom biraz. ama oturup maç izlemem.

• Sen niye futbolla eğlenen insanlara bu kadar takıldın ki? Seni niye bu kadar rahatsız ediyor bu durum bunun konusunu açacak kadar? DH'de takılmaktan iyidir en azından sosyalleşiyorlar.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

İşte forma giymek neyse de her sene yediğinden kısıp forma almak neyin kafası sanki o olmasa takım ayakta duramıyor, orijinal forma parasıyla neler neler yapılır

• https://forum.donanimhaber.com/sonunda-markete-gittigim-saatlerde-havanin-karanlik-olmasi--159479788

Tamam kardeş sen millet dışarıda hayatını yaşarken evinde titreye titreye ders çalışmaya devam, belki bir gün evden çıkabilirsen yaşamaya başlarsın :D

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Miiletin futboluna kafayı takıp konusunu açacak kadar zavallı değilim en azından  

• Foruma arada uğrayıp kafama ne eserse yazıyorum yavru aslan kendi hayatım daha önemli sonuçta, senin gibi millet hayatını yaşarken yaşadığım çaresizlikleri ve yağmurda nasıl kamuflaj yaptığımı foruma yazmıyorum çünkü öyle bir şey yok  

• inanılmaz. herif izleyici olmayı kutsuyo.

• yapacak birşey yok akıl hastalığın yoğun olduğu bir çağa denk geldik. ölene kadar sabredicez bu toplumla yaşamaya yapacak birşey yok..

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

futbol oynamak, maç izlemek başka takım tutmak başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAFAA9D70 -- 3 Eylül 2024; 9:22:17 >
  • Kardeşim bağlantı kurma problemi mi yaşıyorsun. Futbolla bu kadar içli dışlı olduğuma göre takım tutup maç ta izliyorumdur herhalde?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.