troller bu konuya gelmez çünkü işlerinede gelmez |
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Skandal Laiklik açıklaması (3. sayfa)
-
-
helal olsun sayın bakana. kemalist eğitim sistemini baştan aşağı değiştirebilir umarım.
-
Ona bakarsan ekonomi iyi diyor, İsrail bize savaş açabilir diyor, bunlara da inanıyorsan sorun yok o zaman
-
Değişti zaten, sonucunu görüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demet Akalın'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e: "İstifa etmenizi dört gözle bekliyorum."
-
Bir devleti bir ulusu bir grubu; ortak paydalarda toplamak, onların gelişmesi ve sosyal refahı için çalışmak yerine
bir ümmet olgusu ki ne olduğunu görüyoruz... bir sahte şeyh - molla etrafında el ayak öptürüp - sahte cennet vaadleri ile kendine çıkar toplayanların, müritleri açlık sınırlarında yaşarken, kendileri kardeşler arasında milyarlarca liralık serveti nasıl kazandıklarını açıklamayanların etrafında pervane olmak mı lazım ?
aynı durum orta çağ da hristiyanlık dünyasında yaşandı.. krallar papa ların kapılarında aforozlarının kaldırılması için ağladı. krallar da halklarına çok da iyi davranmadı o ayrı konu ama..
bugün için vatikan bankası vergisiz en yüksek ciroya sahip tek banka
toplanan bu paralar, din tacirleri papazların sübyan mahkemelerinde ailelelere susması için dağıtılıyor
din olgusu ilk bakıldığında sosyal toplum oluşumu için faydalı gözükse bile
geldiğimiz gün itibari ile hangi dine bakarsanız bakın, ilk günden bu güne çok değiştiğini, temelinde sömürgecilik ve kendilerine tabi olmayanların katledilmeierinden başka bir şey değil
adına ister şeyh ister papa ister haham deyin farketmiyor. din tacirleri zenginleşip siyasi güçler elde ediyorken, tabileri sefalet içinde yaşıyor
şimdi eğitimden türev ve integrali kaldırıp yerine din eğitimi koymak bu ülkeyi hangi ileri ve sosyal -refah seviyesi üst bir ülke yapacak
bu ülkeiçine ne idüğü belirsizleri din gardaşı altında alıp; sosyo kültürel savaş yaşatmak eğer dindarlık ise
ben ne dindarım ne de bir dindar birini görmek istemiyorum
ba'deci - holdingci şeyler inandıkları cehennemin dibine gitsin
-
Kemalist eğitim sistemi mi kaldı? Bir de neymiş bu sistem? Böyle bir sistem var da bu kadar Atatürk ve cumhuriyet, laiklik düşmanı insan nereden yetişti?
"Laikliğin doğru ve olması gereken tanımlamasını yaptığı için suç duyurusunda bulunacağız" demek istemiş.
Bu tanım yanlış.
Ben Hindu biriyim. Benim inancımda inek kutsal. Türkiyedeki ineklerin katledilmesini istemiyorum. Bu benim ibadet hürriyetin. Bunu sağlayın hadi.
Atatürk düşmanı, Cumhuriyet düşmanlarına yine gün doğmuş, konuya zıplamışlar hemen.
-
Ekonomiye dip yaptırıp, binlerce köyde bulunan okulları kapatıp viraneye çevirenler, yıkılmasını ibretle izleyenler bakın mescidi ne hale getirmiş. Bunun gibi yüzlercesi çıkar. Bu sadece yaşadığım mahalleden bir örnek.
AŞAĞIDAKİ MESCİT DAHA SONRA YIKILARAK YOK EDİLDİ.
bursada bugünSahipsiz kalan mescit, madde bağımlılarının mekanı olduhttps://www.bursadabugun.com/haber/sahipsiz-kalan-mescit-madde-bagimlilarinin-mekani-oldu-449875.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 17 Kasım 2024; 13:39:26 > -
Kemalist eğitim sistemi diye diye 25 kez sistem değiştirdiler.
Ellerinde sistem diye bir şey kalmadı.
Hala Kemalist eğitim sistemi diye çıyaklıyor kıt akıllılar.
Kemalist eğitim sistemi dedikleri zamanda üniversitelerimiz dünya sıralamasına girerken, yıllardır değiştirip ucube haline gerildikleri sistemi olmayan eğitimin dünyada esamesi bile okunmuyor.
Zaten istedikleri cahil kalıp biat eden nesil istedikleri için eğitimin içine edilmesi işlerine geliyor.
O cahillerden de burada oldukça çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 17 Kasım 2024; 13:47:20 > -
Çapsız beceriksiz siyasal islamcı ak tayfa ne zaman başları sıkışsa suçu Atatürk’e Laikliğe atarlar hep çünkü onlar için kolay ve güvenli bir kaçış yoludur, zaten iflah olmaz Atatürk düşmanı bedeviler de beyinsiz oldukları için buna kolay inanırlar. Onlara göre başlarına gelen her belanın sorumlusu zaten Atatürk.
İşin doğrusu çeyrek asırdır iktidarda olan akp bu eğitim sistemini zaten şimdiye dek 100 defa değiştirdi, şikayet edip durdukları anayasayı da aynı şekilde 30 defa değiştirdiler, hatta FETÖ kardeşleriyle birlikte değiştirdiler.
Sorun ne Atatürk ne laiklik ne de anayasadır. Sorun AKP’nin ta kendisidir..bu ülkede değişmesi gereken tek şey gerici AKP iktidarıdır. Ülkenin önündeki en büyük engel AKP zihniyetidir. Bu ülkeyi ekonomik açıdan bitiren, ülkeye milyonlarca göçmen pisliği sokup dinamitleyen, apo yaratığını salmaya çalışan bu zihniyettir. Bir avuç sirk maymununa takım elbise giydirip makam odasına oturtsanız bu ülkeyi daha kötü yönetmezlerdi bence. Bu ülkede iktidar değişmedikçe bu kötü gidiş hiçbir zaman değişmeyecek çünkü ama işte dediğim gibi Atatürkü laikliği suçlamak daha kolay. Gerçi bu zihniyet her konuda böyledir. Başlarına gelen her beladan sorumluluk almak yerine başkasına pislik atarlar, hep şikayet ederler, hep mağdurlar ama biz şunu aslında şöyle yapsaydık daha mı doğru olurdu diye düşünmezler. Zaten düşünecek beyinleri de yok
-
Ayrıca bu sözde eğitim şeysi aslında tarikat lalesi olan zat için yaptığım yorum neden silindi anlamadım. Elemanın kendisi kaç kez itiraf etti zaten tarikatlarla iş pişirdiğini
-
Çocuğu devlet okuluna verirsen bunun yönettigi bakanlıkda beyni yıkanır özele verirsen asgari ücretin bile altında maaş alan atanamamış öğretmenlerden çöp bir eğitim almak için ölene kadar borç ödersin ve çocuk üniversiteden sonra asgari ücretin bi tık üstüne çalışır. Paran yettiği anda kaçacaksın bu ülkeden seni buraya bağlayacak günübirlik saçmalıkları boşvereceksin ne ev ne araba alacaksın ne evleneceksin önce defolup gideceksin sonra gittiğin yerde ne istersen yap.
Ona bakarsan 15 sene önce buzdolabı, fırın yoktu da diyordu. Bu fakir bu bedende olduğu sürece o rahibi alamazlar da diyordu. Şam'da namaz kılacağız da diyordu. Gezi Olayları'nda camiye içki şişeleriyle girdiler elimizde görüntüler var cuma günü paylaşacağız da diyordu. Böyle milyon tane yalan ve deli saçması şeyler söylediği halde sen bu adamın her dediğine inanıyor musun cidden? Lozan da 2023'te bitiyordu hani? Hani ekonomi de şaha kalkıyordu? Faizle şunla bunla savaşacaktı taaa bir önceki seçimde ekonomiyi düzeltecekti?
-
Tarikatlarla protokol yapan bakana bak evrensel laiklikten bahsediyor, şimdi sen bu ülkede milli eğitim bakanısın öyle mi? Eğitimin Milliği çoktan bu kafalar yüzünden gitmiş. Camiler ahıra hiç bir zaman çevrilmedi ama bu yalancı ağızlar baktılar seçim işi zora giriyor din istismarına başladılar, ama tutmayacak koyun sayısı azaldı çünkü!!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X