yahu birader ... eleman liberal takılan kürdçü biri işte. birazdan Türkler yani kemalistler ermenilere de zulüm etti demeye başlar. ingilizce bilmediğinizden bu ermenisinin rumunun da aynı bu dinciler gibi Atatürk düşmanı olduğunu kavrayamıyorsunuz :) ben iki cümlete mat ettim. şimdi aynı şeyleri yazarak senin gibi üyelere takılmaya çalışıyor. türkiye'de tüm cemaatlere bak hepsi kürdi kökenlilerin kurduğu yapılardır. |
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Skandal Laiklik açıklaması (4. sayfa)
-
-
Yakın tarihimizde "İkna odaları" vardı.
Ders müfredatlarında resmi olarak gözükmüyordu:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sayfa yazı olmuş halen daha Skandal ne söyleyebilen yok :D
Laiklik ile ilgili skandal açıklama diye başlık atıyorlar altında ne anlatıyorlar hiç bir şey yok. Gerçekten bu ülkede çok değişik bir muhalefet var.
-
Trolle bak
Bloklandınız. !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 17 Kasım 2024; 14:58:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay Einstein
Yani etiketlemek istemedim sadece sunduğu argümanın ne kadar saçma olduğunu göstermek istedim. Adam RTE'yi referans veriyor.
-
İroni nedir acaba ne zaman anlaşılır
Yazarken (i) yazmalı bundan sonra.
Milli eğitim bakanı konuşmuş ya aslında cb ne demişse onu tekrar etmiş. Bakana laf atana kadar cb ne demiş onu bakin (i)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 17 Kasım 2024; 15:12:56 >
Bu kadar troll'ün ve aptalın arasında insanların gerçekten ironi yapıp yapmadığı anlaşılmıyor kusura bakma. Ayrıca art niyetli ve yalancı insanlar da çok. O yüzden evet yazarken kullanmalısın. Benim bir suçum yok.
Edit:
Ben mesajlarımda çok net açıklamalar yaptığım halde sırf birileri tarafından yanlış anlaşılmasın veya kasıtlı olarak başka yerlere çekilmesin diye irili ufaklı açıklamalar koyuyorum. Mesajlarım bu yüzden uzuyor. Sen bir noktalama işareti koyacaksın çok mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Kasım 2024; 15:17:29 > -
Haklısın. Bari burada şunu da yazayım ben müslüman değilim.
Burada bu videoyu attım çünkü ortada skandal bir şey yok (=yeni ortaya çıkan seyler)
erdoğanın 30-40 sene öncesinde dediği şeyler bunlar. Daha eskileri de var bulamadım
66basicyoutubeBIsmillahirrahmanirrahim Maide suresi 44-47. ayet : Allahin indirdigi ile hükmetmeyenler, kafirlerin, fasiklarin, zalimlerin ta kendisiidir ERDOGANIN (!) laiklik mesaji, müslüman kardeslerde kabul görmedi( akp destekcisi zaman) http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1269762 BASBAKAN ERDOGANIN LAIKLIK CAGRISI ( kaynak: Akp destekcisi yeni safak) http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?t=19.09.2011&y=HilalKaplan Bulent Arınç, "Bazıları hala sersem sersem 'AKP dinci bir partidir, İslami kökenli bir partidir' diye konuşuyor. Hayır. 50 defa söyledik. 51'inci defa söylüyorum. AKP dinci bir parti değildir. Biz cici, cücü parti değiliz" diye konuştu. AKP,Li iMAM HATiB MEZUNU MUHAFAZAKAR DEMOKRAT TAYYiB BEYiN iSLAM AKiDESiNDEN, iTiKADINDAN iMAN ESASLARINDAN HABERi YOK..?? KAFiR,YAHUDi,HiRiSTiYAN,MUSRiK;MUNAFIK VE MUSLUMAN OLAN BiR KiSi NASIL LAiK OLMUYORMUS BU NE SACMA BiR SOZ BOYLE HA......!!!!! http://haber5.com/siyaset/arinc-akp-dinci-bir-parti-degildirhttps://www.youtube.com/watch?si=zxQS-_UCb0crALlE&v=MR41D3UyqsE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 17 Kasım 2024; 15:20:13 > -
Herkesin inancı kendinedir. Bence Müslüman biri ile Müslüman olmayan biri arasında inancı dışında bir değer farkı yoktur. Aynı şey diğer dinler ve inançlar için de geçerlidir. Sadece ben şuna takığım inanç ayağına bir kültür emperyalizmi, bir yozlaştırma ve bunun dayatılmasına karşıyım. Yoksa insanlar kendi özgür iradeleriyle bir kültüre ya da dine ilgi duyabilir. Neden olmasın.
-
Kültür emperyalizmi mevzusunu ben de baya kafamda düşündüm. Demek istediğin şu sanırım islam dini ile beraber arap kültürünün türk kültürünü eritmesi ya da değiştirmesi. Bu duruma karşı olabilirsin ancak bu doğal bir durum. Bu gün dinlerin çok bir etkisi yok. Fakat mesela batı kültürü daha önde ve üst kültür olarak kabul ediliyor. İnsanlar konuşmalarına İngilizce kelimeler serpiştiriyor. Batı kökenli filmler diziler müzikler revaçta doğal olarak böyle bir duruma emperyalizm diyeceksek din emperyalizmi batı emperyalizminin yanında sönük kalır. Eskiden batı değil arap kültürü egemen görüldüğü için arap kültürünü din diyerek benimsedik.Bence bu değişim durumuna toptan karşı olmaktansa ona uyum sağlamak ve doğru şekilde değişime yardımcı olmak daha isabetli olur.
-
Skandal nerede; sanırım doğruları söylemesi skandal!
Türkiye de ki SIĞ sözde muhalif kitlenin özeti konu işte.
Başlığı at büyük büyük neden olsa araştıran soruşturan acaba ne demiş diye bakan muhalif yok sonra saldır babam saldır.
Ne demiş Skandal ne açıklayın diyorum TEK KELİME EDEMİYORLAR :D Ama kin ve nefret kusmaya devam ediyorlar. Dünyadan bir haber muhalifçilik oynuyorlar işte...
-
sorun zaten bunlarda değil. bunlara inananda.
yerine uygun bir söz vardır. 4 aptal ile takılırsan 5. aptal sen olursun. 4 matematikçi ile takılırsan 5. matematikçi sen olursun. herkes hak ettiğini yaşıyor. bunlar inanların kafalarına silah dayanmamış sonuçta.
-
Milli Eğitim Bakanı ülkenin geçmişiyle ilgili yalan yanlış şeyler konuşuyor ve laikliğin düşmanı. Keçiören çocuğu özkan neyini anlayamadın?
Caminin içinde bowling oynatanı ancak senin gibi SIĞ yalakalık yapan bir iktidar yandaşı savunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 17 Kasım 2024; 16:23:9 > -
Bakan Tekin'den eleştirilen 'laiklik' sözleriyle ilgili yeni açıklama! 'CHP'liler ya bilmiyor, ya inkar ediyor'
Bakan Tekin, Rize'nin Güneysu ilçesindeki Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 8. Olağan İlçe Kongresi'nde, kendisinden önceki konuşmacılara teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de güzel işler yapılacağını söyledi.
Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütçe görüşmeleri esnasında bu söylediklerinden dolayı kendisini eleştirdiğini aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben diyorum ki eğitim teknolojileri ve eğitim maddi altyapısı anlamında AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası, milattan önce ve milattan sonra gibi duruyor. Eleştiriyorlar beni. Bir başka şey daha oldu. Mesela perşembe günü bütçe görüşmemiz vardı. Ben dedim ki 'Sadece fizik altyapı olarak değil, aynı zamanda temel hak ve hürriyetler anlamında da AK Parti çok zor koşullarda, çok zor siyasi koşullarda temel hak ve hürriyetler anlamında da devasa adımlar attı.' Beni eleştiriyorlar. Bütçe görüşmeleri sabah başladı, gece yarısında bitti. Sürekli bu eleştiriyi aldık. Yani burada siyaset yapan başta Sayın Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere işte Hayati Bey Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, AK Parti teşkilatlarının yaptığı bütün bu işleri küçümseyen, eleştiren bir dilleri var."
Bundan rahatsız olduğunu dile getiren Tekin, şunları kaydetti:
"Ben diyorum ki onlara o zaman sizin hizmetten anladığınız şeyle, temel hak ve hürriyetlerden anladığınız şeyle benimki farklı. Dün de Batman'da bu anlamda bazı açıklamalar yaptım. Yani bu bütçe görüşmesinin hemen sonrasında olduğu için yine bütçe görüşmelerinde özellikle dini inanç ve ibadet hürriyeti bağlamında Adalet ve Kalkınma Partisi uygulamalarının evrensel laiklik uygulamasıyla bağdaştığını, örtüştüğünü ama bunu eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminin, laiklik algısının Türkiye'ye özgü, kendine has özgürlükçü olmayan bir laiklik anlayışı olduğunu iddia ettim. Bunu da örnekleriyle söyledim. Şimdi o günden beri sosyal medyada CHP sözcülerinin tamamı çıkmış açıklama yapıyorlar. Ben bu açıklamalardan şunu anlıyorum, CHP'nin mevcut yönetimi kendi tarihleriyle ilgili hiçbir şey bilmiyorlar. Ya da inkar ediyorlar."
"AK PARTİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPTI"
Bakan Tekin, yakın tarihteki bir olaydan bahsetmek istediğini belirterek, şöyle konuştu:
"2008 yılında, Hayati Başkanımız burada, AK Parti çok önemli bir anayasa değişikliği yaptı. Anayasanın 42. maddesinde 'Başörtüsüne özgürlük' diye bilinen bir maddeyi bugün Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi'yle beraber bir anayasa değişikliği gündeme geldi. Anayasanın 42. maddesine evrensel laiklikle bağdaşan ve dini inanç ve ibadetleri sebebiyle eğitim öğretim hakkı engellenen başörtülü kardeşlerimizin eğitim öğretim alabilmesini, özgürce alabilmesini sağlayacak bir düzenleme yaptık. Şimdi bize siyasalda, üniversitelerde okutulurken dendi ki anayasa değişiklikleri, anayasada değişiklik yapan değişiklikler, esas açısından Anayasa Mahkemesi'nin iptal davasına konu olamaz ama 2008 Şubat ayındaki bu değişikliği Cumhuriyet Halk Partisi Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı iptal istemiyle. Buralar teknik bilgi. İfade etmek istediğim şey şu, şimdi eski 1940'lı yılları hatırlamıyorlar. Hatırlamak istemiyorlar. Oraları hatırlattığım için çok rahatsız oluyorlar. Huzurları bozuluyor adeta."
CHP'nin 2008'de Anayasa Mahkemesi'ne başörtüsüyle ilgili iptal başvurusunun gerekçelerine ilişkin ise Bakan Tekin, şunları söyledi:
"Başörtüsünün, başörtüsüne özgürlük getiren düzenlemenin anayasaya aykırı olduğunu niye iddia etmişler? 3 tane ana gerekçeleri var. Bir, diyorlar ki toplumun huzuru ve milli dayanışma, yani anayasanın ilk 3 maddesindeki kavramsallaştırmalara başvuruyorlar. 'Başörtüsüne özgürlük getirmek, toplumun huzurunu bozar.' diyorlar. İki, diyorlar ki 'Başörtüsüne özgürlük getirmek anayasanın başlangıç kısmında ifade edilen genel ruha aykırıdır. Üçüncüsü de diyorlar ki anayasada tanımlanan, anayasanın ilk 3 maddesinde yer verilen laiklik ilkesine aykırıdır.' Şimdi ben merak ediyorum. Gerçekten merak ediyorum. 2008 yılında başörtüsünün anayasanın laiklik ilkesine aykırı olduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin laiklik anlayışıyla benimkinin örtüşmesi mümkün mü? Ya da Anadolu insanının laiklik anlayışının örtüşmesi mümkün mü?
Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu söylemimizi eleştiren, AK Parti'nin bu anlamda yaptığı özgürleştirici hamleleri eleştiren kişilere bir soru sormak istiyorum. İnsanların çocuklarının, kızlarının başlarını örterek üniversitede okuması, anayasanın ilk 3 maddesine ve başlangıç kısmına aykırı. Peki üniter devleti tartışmaya açan bir siyasi partiyle koalisyon yapmak anayasanın ilk 3 maddesine aykırı mıdır, değil midir mantık olarak? Daha başka bir şey söylemek istiyorum. Anayasanın başlangıç kısmında vurgu yapılan Türk toplumsal geleneklerin ve Anayasa Mahkemesine açtıkları iptal davasında referans gösterdikleri, toplumun huzuru ifadesi madem çok önemsiyorsunuz, LGBT'yi savunmak buralara aykırı değil mi acaba? LGBT'yle beraber hareket etmek buralara aykırı değil mi acaba? Şimdi buradan hareketle bir sürü eleştiri yapıyorlar."
Milliyet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 17 Kasım 2024; 16:45:26 >
-
Mescidi keş yuvasına çevirenler geçmişte değil, yanı başınızda,
Sesiniz çıkmadı buna, iki yüzlü şam şeytanları sizi.
Atatürk düşmanlığı yapıp bögürüiyorsunuz..
-
Konuşmasında bir sıkıntı görmedim. Adam laikliğe değil bu ırkçı görüşe evrilen kemalizme saldırmış. Ben de sevmiyorum kemalizmi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X