Şimdi Ara

Milli Kütüphane hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın ilk defa gitmeyi düşünüyorum, kartım yok. Üyelik biriminin 9da açıldığı yazıyor sitede. O saate kalsam ne ksdar beklerim?

Bir de 2-3 sene önce gittiğimde lise/üni öğrencilerinin farklı dönemlerde girebileceğini söylemişti güvenlik. Şimdi üni 1im. Dönem şeyleri devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben saat 16 gibi gittim iki gün önce aşıeı kalabalıktı ama üye olmaya gelen neredeyse kimse yoktu. 5 dakika falan bekledim. Sonra direkt verdiler kartı.

Öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Üyelik için çok bekleyeceğimi ben de düşünmüyorum, ben salonun doluluğu açısından sormuştum.

• Kartı çıkartırsın sorun olmaz da 9dan sonra gidersen baya beklersin girmek için...çok kalabalık millet 2 saat sıra bekliyo girmek için...

• Üyelik biriminden bahsedip sonra ne kadae beklerim deyince ben de üyelik almak için söylediğini düşündüm otomatikman :d
    Ben o gün girememiştim epey sıra vardı vize dönemi olduğu için ama sen 9 gibi gidersen bence yer bulursun ben çok geç gittim. Arkadaşlarım 11den önce ve 5ten sonra yoğunluğun azaldığını söylüyor. Rica ederim

• yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    1000 kişilik nerdeyse. Millet kafayı yemiş olmalı :D Adnan Ötükendeki salonlar bir an önce yapılır umarım. Bodrumda ders çalışıyormuş gibi hissediyorum kendimi orda :D

Teşekkür ederim cevabın için

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    :D teşekkür ederim tekrardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12galatasaray12

1000 kişilik nerdeyse. Millet kafayı yemiş olmalı :D Adnan Ötükendeki salonlar bir an önce yapılır umarım. Bodrumda ders çalışıyormuş gibi hissediyorum kendimi orda :D

Teşekkür ederim cevabın için
    Kocatepe camii altında var kütüphane 9/5 açık orası sakin bir yer gidebilirsin

• yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraflara baktım gayet ferah bir yermiş. İlk defa duymuştum açıkçası.
    Peki giriş için kart mı çıkarılıyor? Bi de mola saatleri filan nasıl? Bilgin varsa çok yardımcı olursun valla hocam
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 12galatasaray12

Hocam fotoğraflara baktım gayet ferah bir yermiş. İlk defa duymuştum açıkçası.
    Peki giriş için kart mı çıkarılıyor? Bi de mola saatleri filan nasıl? Bilgin varsa çok yardımcı olursun valla hocam
    Teşekkür ederim
    Yok kart falan gerekmiyo direk gidip girebilirsin..mola saati falan da yok istediğin zaman gir çık...rahat yani..her vakit yer bulursun..tek sıkıntısı 5te kapanıyo olması(cmtsi 4te kapanıyo pazar kapalı)...ama sabah 9da gelirsen 5e kadar 8 saat çalışmış olursun..yeter zaten günlük o çalışma. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.