Şimdi Ara

Mimarlik dizüstü seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mimarlık 2. Sınıf öğrencisiyim kendime autocad 3dmax skechup ps gibi programlari sorunsuz calistirabilecek mumkunse hafif pili fazla dayanabilen her yere yanimda tasiyacagim icin kasasi saglam 17 veya 15 inch olan bir dizüstü bilgisayar arıyorum fiyatida 2000 tl civari *gerekirse daha yuksekte olabilir). Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 6 Temmuz 2015; 15:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimci olabilecek biri yok mu???

• quote:

Orijinalden alıntı: tark3

Arkadaşlar ben mimarlık 2. Sınıf öğrencisiyim kendime autocad 3dmax skechup ps gibi programlari sorunsuz calistirabilecek mumkunse hafif pili fazla dayanabilen her yere yanimda tasiyacagim icin kasasi saglam 17 veya 15 inch olan bir dizüstü bilgisayar arıyorum fiyatida 2000 tl civari *gerekirse daha yuksekte olabilir). Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook
    bu modele bakabilirsin
    eğer limitimi biraz daha yükseltirim diyorsan bu modelin 12gblığı var onu al derim

• Teşekkür ederim sanirim seçimim bu olucak birçok yerde karşıma cikti bu bilgisayar

• Asus zenbook ux305 almak istesem sizce gereksinimleri karsilarmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tark3 -- 8 Temmuz 2015; 19:36:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık için laptop
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.