Şimdi Ara

MİMARLIK NEDEN DÜŞÜŞTE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan hala popüler mesleklerden olan mimarlık günden güne eriyor. her sene siralamalari 20-30 bin geriye gidiyor. sizce mimarlık neden bu duruma geldi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace47 -- 27 Ağustos 2020; 0:45:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Baban mütait değilse asgari ücrete bile zor iş bulduğundan olabilir mi?

• Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    doğru haklısın. fakat benim merak ettiğim neden bu iki senedir mimarlıgin puanlarının acayip düşmesi. ne yani bu iki seneden önce mimara iş varmiydi yani?

• williamwallace47 kullanıcısına yanıt
    Çünkü İnşaat Mühendisliği ile birlikte ölüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace47

doğru haklısın. fakat benim merak ettiğim neden bu iki senedir mimarlıgin puanlarının acayip düşmesi. ne yani bu iki seneden önce mimara iş varmiydi yani?
    ben mimarım hocam.

2 sene değil de 3-4 sene öncesine kadar özel sektörde iyi kötü iş bulunabiliyordu. maaşlar da tatmin edici olmasa da idare ediliyordu. artık sektör iyice daraldı, rahip kriziyle birlikte inşaat sektörü çok ciddi darbe aldı. üstüne de her sene binlerce mimar mühendis giriyor piyasaya. geleceği parlak değil yani kısacası.
  • türkiye'de ölen tek mesleğin inşaat ve mimarlık olduğunu düşünen ceng,eeng,meng öğrencileri mezun olunca çok üzülecek
  • Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    Aslında inşaat sıralama olarak aşırı ölmemiş odtü 40tan 45e gelmiş daha düşük sıralamalı yerlerde eşit kalanlar bile var. Fırsat diye düşünüp o sıralamalarda çok tercih eden var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

türkiye'de ölen tek mesleğin inşaat ve mimarlık olduğunu düşünen ceng,eeng,meng öğrencileri mezun olunca çok üzülecek
    buna katılıyorum.

ceng yine bir tık daha geniş iş alanı olarak. ama onda da mezun enflasyonu büyüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.