Şimdi Ara

Mimarlık Okuyanlar Bakabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mimarlık öğrencisiyim ve kendime yeni bir bilgisayar alacağım. Alacağım bilgisayar Mac mi olmalı yoksa Windows bir bilgisayar olmalı ? Çünkü uzun vadede kullanacağım almışken iyi bir cihaz almak istiyorum. Değerli yorumlarınızı şimdiden bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de mimarlık öğrencisiyim. Mac programlar icin sorun , mecbur windows gerekiyor eğer orjinal kullanmayacaksanız. Msi ge62 apache pro 6qf -096XTR ile monster tulpar t5 v4.4.1 arasında kaldım...

• MAc alacaksan her şeyi orjinal kullanmak zorundasın. mimarlık çizim programlarının maliyetini düşünürsek bu çok akıllıca olmayabilir..
  • Syntas kullanıcısına yanıt
    Bende Asus düşünüyorum. Ama bir yandan da Mac aklımı çeliyor.

• XmysticX kullanıcısına yanıt
    Peki bu programların maliyetleri ne kadar ? İnternette baktım ama pek net bir fiyat göremedim. Student versiyonu da var ama aradaki farkı anlayamadım. Baya kafam karıştı :(

• Asus X550VX al geç

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    Her programa student lisans almak gibi bir durumun olmayacak bundan 2-3 sene önce autocad bireysel lisans 1500 lira civarıydı yanılmıyorsam. Kaldı ki kullanacağın tek program autocad olmayacak yeri gelecek sketchup, 3d max kimbilir belki kıl bir hocan xsteel, idecad çizimleri isteyecek hatta bazen programlar arası çizimleri import etmen gerekecek. Ve daha bir dünya zırıltı...

Kısacası eninde sonunda bir windows bilgisayara ihtiyaç duyacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 17 Haziran 2016; 1:16:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim 😊 Hiç istemesemde Windows işletim sistemli bir bilgisayar alacağım 😐

• brs_lfc B kullanıcısına yanıt
    Ben de mimarım, şuan windows masaüstü pc ve 27' imac kullanıyorum. İkisini de 2011 yılından bu yana kullanıyorum. Fakat windows pcyi oyuna ayırdım sadece steam üzerinden oyunları oynuyorum. Mac'te ise bootcamp ile windows da kurmuştum. Mac işletim sistemi kısmında Autocad for mac(orjinal değil), Photoshop ve Office for mac, sketch up programlarını kurdum rahatça kullanabiliyorum. Windows kısmına ise Autocad LT 2012 lisans satın aldım ofiste kullanabilmek için. Fakat genelde Mac kısmını kullanıyorum çizim yaparken, onun arayüzü daha rahat geldiği için. Windows kısmını kullanınca daha fazla ısınma olması da mac tarfını kullanmaktaki diğer bir tercihim. Yani aklınızda Mac işletim sisteminde kullanamazsınız diye soru işareti varsa araştırın her programın mac versiyonu mevcut. Artık oyunların çoğunun mac versiyonu da var.
  • 305132 3 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim 😊

• Mimarlarlıgın diğer açılımı bence mac

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.