Şimdi Ara

mini bilgisayar üzerindeki cihp değişimi gerek nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde görüntü alamadıgım iki makine bilgisayarı var ve üzerlerindeki chip in değişmesi gerektiğini düşünüyorum
    bunu nasıl yapabilirim? veya yapabilecek güvenilir bir servis tavsiye edermisiniz

• Zor bir işlem değil değiştirmek sağlam bir set ile rahatça işlem yapılır üstünde ama entegrenin bozuk olduğuna kesin olarak karar vermek gerekir
  • Bilgisayar ve Laptop anakart tamiri yapan yerlerde, BGA çip değiştirme makinaları oluyor. Bir tanesiyle konuş o çipin aynısını da al istersen götür oraya makinaya kaoyuyorlar o değiştiriyor.
  • Selamlar.
    Bilgisayarcı mısınız kardeşim ? Ve neredesiniz acaba ?
    Değiştireceğiniz çipi bulabiliyor musunuz ? Arızanın o çipten olduğuna emin misiniz ? LCD veya fluoresant tan veya anakarttaki başka bir arızadan olmadığına emin misiniz ?
    Cevaplarınıza göre yardımcı olmaya çalışalım.
    Saygılar.
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bilgisayar çalıştıgına eminim fakat ekrana görüntü vermiyor ekransız ezbere çalıştırıyorum fakat ben çalıştırıyorum makineyi sattıgımız adama diyemeyizki ezbere çalıştır olmaz .
    ben Kilis teyim bilgisayarcı değilim . makine satıyorum ve bu son gelen makinelerde kullandıkları kartlardan kaynaklandıgını sandıgım bir sorun yüzünden bilgisayarlarını cabuk bozuyor. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yazsın elimde iki adet aynı hatadan dolayı yatan bilgisayar var ayrıca tamirinden anlarım derseniz 0/1 kartlarıda var ilğinize şimden teşekkürler
  • ayrıca eklemek istediğim bu bilgisayarların başka bir arızası olduğunu düşünmüyorum. görüntüyü veren o büyük chip ten . son gelen kartlarda chip i farklı marka kullanmışlar . tahminim başka makinelerdede hata ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum yeni gelenlerde (TOPRO TP6508IQG) çipi kullanılmış
  • yeni bilgisayarların çipleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım.
  • ilginize teşekkürler
    sorun çipte değilmiş arkadaşlar sorunu kablolarda bulduk
  • Buna gerçekten sevindim. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.