Şimdi Ara

Mini clubman sw bir araba’mı, ve segmenti nedir b’mi, c’mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008-2014 model yılları B segmenti, 2016 ve günümüze kadar olanlar ise C segmenti. Kasa tipi olarak Hatcback. Açıkçası bana da uzun geldi arkası ve station olabilir mi dedirtti ama station'lar kadar uzun değil arka kısmı...

Sınıf olarak premium compact. Rakipleri Bmw 1 serisi, Audi A3, Volvo V40, Mercedes A serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 31 Ağustos 2018; 3:25:12 >
  • Sorunun cevabıı bilmiyorumda arkadaşımda var. ARka bagajlarının açılması falan cok güzel cenaze aracı gibi.

Ancak yakıt tüketimini duyduktan sonra kendi aracıma şükrettim. Ankarada 13,8 litre benzin nedir ya. Bide hantal bir araç yazık günah dedim. S olarda turbo oluyomuş heralde bunda o da yok.
  • boşver a sını b sini c sini.heryerden zamları sokup duruyorlar ne yapacağız onu söyle.
    patronda sözde zam yapacaktı herkese temmuz başından beri adam yok ortada dolar öro durumu belli giren 10 çıkan 100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

boşver a sını b sini c sini.heryerden zamları sokup duruyorlar ne yapacağız onu söyle.
    patronda sözde zam yapacaktı herkese temmuz başından beri adam yok ortada dolar öro durumu belli giren 10 çıkan 100.
    Yapacak hiçbir şey yok alışmaya bakın.

Bendekide soruya bak sanırsın isviçrede yaşıyoruz, sanki 1.5 senede alabiliyoruzda, bu kafadaki millete kullandığı araba çok bile

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

2008-2014 model yılları B segmenti, 2016 ve günümüze kadar olanlar ise C segmenti. Kasa tipi olarak Hatcback. Açıkçası bana da uzun geldi arkası ve station olabilir mi dedirtti ama station'lar kadar uzun değil arka kısmı...

Sınıf olarak premium compact. Rakipleri Bmw 1 serisi, Audi A3, Volvo V40, Mercedes A serisi.
    Hocam bu araç auto datada konuyu açtıktan sonra baktım, wagon diye geçiyor yani sw imiş ama çok klas araba, bunun jcw sini alacaksın sol şeritten gideceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Hocam bu araç auto datada konuyu açtıktan sonra baktım, wagon diye geçiyor yani sw imiş ama çok klas araba, bunun jcw sini alacaksın sol şeritten gideceksin

Alıntıları Göster
    İlginç, ben birçok yerde Hatcback olarak değerlendirildiğini gördüm. Bilmem, olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

İlginç, ben birçok yerde Hatcback olarak değerlendirildiğini gördüm. Bilmem, olabilir.

Alıntıları Göster
    Hb olması bana bagaj kapağından dolayı garip geldi zaten, normalde hb olan 5 kapı cooper, buda sw imiş.

Arabalar böyle pahalı olmasa sw bakımından alınası bir araba aslında, bagaj olayı çok iyi.

• Çok hoş araç ama ülke şartlarında fiyatlardan ötürü buna binmek, tercih etmek zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.