30 bin tl altında problemsiz mini cooper bulman pek mümkün degil. Niyetleneceksen işletim giderlerinin düşük olmayacagını bilmelisin. Ben en sakin şehir içi kullanımıyla dahi 10 litre altı yakıt sarfiyatını pek görmedim.
mini alınacaksa 2011 yeni makyajlı kasalar en iyisi onları da 30 bin euro nun altında bulmak biraz zor.
2007 ve öncesi kasalar eski ve önü,içi çirkin bence,ama daha uygundur 30-35 bin tl ye alabilirsiniz.
15-20 bin tl ye pek mini olduğunu sanmıyorum olsa bile baya eskidir..
internette araştırabilirsiniz ilan sitelerinden..
19a motorsuzunu alırsın
yok alma nıyetım pek yok ama olabılır bu aracları hep merak ettım degısık geldı bırazda ondan sordum fıyatları yuksekmıs :) bunlara tup takılıyor mu bırde kacm motor bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: MuZaFfeRrÖ
yok alma nıyetım pek yok ama olabılır bu aracları hep merak ettım degısık geldı bırazda ondan sordum fıyatları yuksekmıs :) bunlara tup takılıyor mu bırde kacm motor bunlar
one 1.4 100 hp civarı,cooper 1.6 130 hp civarı ve cooper s 1.6 185 hp civarı var. civarı dedim çünkü tam hatırlamıyorum.
6.0 v24 motoru yok bunun yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
kaynak göster arkadaşım ne 6.0 motoru yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Böyle konular olmasa seviye düşecek yeminle...
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified Böyle konular olmasa seviye düşecek yeminle...
ayari vermisin
güzel konuymuşşşşşşşşş
fiyat öğrenmek için, 2.el araba sitelerine bakmanız yeterliydi.
sadece fıyat degıl genel olarak bılgı almak ıcın yazdım konuyu mını cooper lar ufak ama pahalı ne ozellıgı var dıye sormak ıcın yazmıstım
sagolun
quote:
Orijinalden alıntı: MuZaFfeRrÖ
sadece fıyat degıl genel olarak bılgı almak ıcın yazdım konuyu mını cooper lar ufak ama pahalı ne ozellıgı var dıye sormak ıcın yazmıstım
sagolun
BMW tarafından üretiliyor. selefi araçlara göre oldukça donanımlı ve atak bir araç. Orjinal tasarım referans alınarak yıllar sonra yeniden üretime geçildi. Sadece mini degil, geçmişten günümüze modernize edilerek üretilen Fiat 500 ve Citroen DS3 de pek ucuz araçlar degiller.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme