Şimdi Ara

MINI COOPER HAKKINDA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Mını cooperların 2.elı temızlerını fıyatı ne kadardır 15 20 fılanmıdır ve bu arabalar nasıl sızce ?

• sahibinden.com'da 19binTL'den ( pert kayıtlı araçlar ) başlıyor 50binEuro'ya kadar uzanıyor fiyatları
  • 30 bin tl altında problemsiz mini cooper bulman pek mümkün degil. Niyetleneceksen işletim giderlerinin düşük olmayacagını bilmelisin. Ben en sakin şehir içi kullanımıyla dahi 10 litre altı yakıt sarfiyatını pek görmedim.
  • mini alınacaksa 2011 yeni makyajlı kasalar en iyisi onları da 30 bin euro nun altında bulmak biraz zor.

2007 ve öncesi kasalar eski ve önü,içi çirkin bence,ama daha uygundur 30-35 bin tl ye alabilirsiniz.

15-20 bin tl ye pek mini olduğunu sanmıyorum olsa bile baya eskidir..

internette araştırabilirsiniz ilan sitelerinden..
  • 19a motorsuzunu alırsın
  • yok alma nıyetım pek yok ama olabılır bu aracları hep merak ettım degısık geldı bırazda ondan sordum fıyatları yuksekmıs :) bunlara tup takılıyor mu bırde kacm motor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuZaFfeRrÖ

yok alma nıyetım pek yok ama olabılır bu aracları hep merak ettım degısık geldı bırazda ondan sordum fıyatları yuksekmıs :) bunlara tup takılıyor mu bırde kacm motor bunlar

one 1.4 100 hp civarı,cooper 1.6 130 hp civarı ve cooper s 1.6 185 hp civarı var. civarı dedim çünkü tam hatırlamıyorum.

bunlar yenileri tabi,

2007 öncesi cooper s ler mesela 175 hp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini Cooper S Clubman R55
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6.0 v24 motor var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hep platonik

6.0 v24 motor var

inanma bu arkadaşa SAKIN SAKIN İNANMA

6.0 v24 motoru yok bunun yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
  • kaynak göster arkadaşım ne 6.0 motoru yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Böyle konular olmasa seviye düşecek yeminle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified
    Böyle konular olmasa seviye düşecek yeminle...

ayari vermisin
  • güzel konuymuşşşşşşşşş

fiyat öğrenmek için, 2.el araba sitelerine bakmanız yeterliydi.
  • sadece fıyat degıl genel olarak bılgı almak ıcın yazdım konuyu mını cooper lar ufak ama pahalı ne ozellıgı var dıye sormak ıcın yazmıstım

sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuZaFfeRrÖ

sadece fıyat degıl genel olarak bılgı almak ıcın yazdım konuyu mını cooper lar ufak ama pahalı ne ozellıgı var dıye sormak ıcın yazmıstım

sagolun

BMW tarafından üretiliyor. selefi araçlara göre oldukça donanımlı ve atak bir araç. Orjinal tasarım referans alınarak yıllar sonra yeniden üretime geçildi. Sadece mini degil, geçmişten günümüze modernize edilerek üretilen Fiat 500 ve Citroen DS3 de pek ucuz araçlar degiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.