Şimdi Ara

Mini Coopera benzeyen otomobil???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
30.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mini cooperlar çok pahalı, onun şekline benzeyen daha uygun araçlar hangileri olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mini Cooper'a Benzeyen Otomobiller

Mini Cooper'ın ikonik tasarımı, otomotiv dünyasında birçok taklitçiyi ortaya çıkarmıştır. İşte Mini Cooper tarzı arabaların bazı önemli örnekleri:

• BMW Mini: Mini Cooper'ın modern yorumu olan BMW Mini, klasik tasarım özelliklerini modern teknoloji ve lüksle harmanlamaktadır.

• Fiat 500: Fiat 500, Mini Cooper ile benzer retro tasarımı ve kompakt boyutları paylaşan şık bir otomobildir.

• Volkswagen Beetle: Volkswagen Beetle'ın ikonik "hata sırtı" profili, Mini Cooper'ın kendine özgü şekline benzerlik göstermektedir.

• Smart Fortwo: Smart Fortwo, Mini Cooper'a benzer şekilde şehir içi sürüş için tasarlanmış küçük ve çevik bir otomobildir.

• Honda e: Honda e, Mini Cooper'ın retro tasarımından ilham alarak modern ve elektrikli bir sürüş sunmaktadır.

Bu otomobiller, Mini Cooper'ın cesur stili ve pratik yönünün bir kombinasyonunu arayanlar için mükemmel seçeneklerdir. Kompakt boyutları, çevik yol tutuşları ve şık tasarımlarıyla bu araçlar, hem şehir hayatı hem de uzun yolculuklar için idealdir.

Anahtar Kelimeler: mini cooper tarzı arabalar, mini cooper benzeri araba, mini coopera benzeyen arabalar, mini cooper benzeyen araba, mini coopera benzeyen araba, mini cooper benzeri araçlar

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 126 bis tabiki!!!

Şaka bir yana,

Fiat 500

• Mini Cooper'a en çok benzeyen araç şu anda eski kasa Daihatsu Sirion tabii ki. Ayrıca 500'e oranla çok daha hesaplı.
  • Citroen C1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-fabia-lpg-li-mini-cooper-in-aynisi-gir-ve-gor-29846345/detay?

ben pek benzetemedim ama.

Ne alaka ben de anlayamadım
  • Audi A1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Mini Coopera benzeyen otomobil???

şu jantlarla mini minnacık gövdesiyle, en az onun kadar tatlıdır. 4'te 1'i fiyatına.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-106-g-t-i-30078901/detay/

• Mini Cooper retro tasarım bir araçtır. Fiat 500, VW Beetle aynı tasarım anlayışıyla üretilmiş otomobillerdir. Fakat retro denince akla 2 şey gelir. Mini - Vespa
  • Alfa Romeo Mito
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Audi A1

adam mini pahalı demiş s1 resmi koymuşsun

• Üstteki S1 alttaki A1 çokta fark yok ikiside pahalı!
  • Kendi aracım diye demiyorum ama Sirion Sporty
    Aslında eski kasası daha çok andırıyor Cooper'i ama bu kasa çok daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-fabia-lpg-li-mini-cooper-in-aynisi-gir-ve-gor-29846345/detay?

ben pek benzetemedim ama.

Ne alaka ben de anlayamadım

çift renkle çıkamışlardı tavan miniler gibi farklı renkte alınabiliyordu ordan aklında kalmıştır

• Yine mini olabilir mi?
  • DS3 yav....birebir mini kopyası..
  • DS3 !!

• daihatsu trevis
  • tabi ki sirion eski kasa, ne skoda.sı ne citroen.i ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.