Şimdi Ara

[b]Minibüs kiralama hakkında ...[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki ay arkadaşlarımla birlikte 3-4 günlüğüne cümbür cemaat antalyaya gideceğiz.Yaklaşık 12-13 kişiyiz ve transporter ya da sprinter tarzı bir minibüs kiralayıp gitmek daha cazip gözüküyor.Sahibinden'e baktım fakat firma isimleri bile gözükmüyor.Kiralayacağım yerin temiz ve güvenilir olması gerekiyor , senet sepet veya depozito gibi şeylerle karşılaşmak istemiyorum.Ayrıca Avis , Budget , Hertz gibi büyük şirketlerin sitelerinde de minibüs kiralamayla ilgili birşey göremedim.Bu yüzden bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutlacgullac -- 19 Mart 2013; 15:19:35 >

• Her iki firmada da bahsedilen araçlar mevcut. En sağlıklı bilgiyi telefonla ulaşarak alabilirsiniz.

http://www.yesnational.com/arac-filomuz/
    http://www.budget.com.tr/budgetonline/tr/budget.nsf/c/arac_kiralama_kilavuzu
  • Şahsa direk kiralık minibüs veriyorlar mı bu firmalar ?
  • Butun buyuk firmalarda bu tarz minibus kiralama opsiyonu vardir, telefon acmanizda yarar var.
    Sadece kucuk bir hatirlatma, ticari arac sinifina girdigi icin surucude 0'in ustundeki herhangi bir promil degerinde ehliyetine el konuluyor, 0,5 promil sarti aranmiyor bilginiz olsun.
  • @Vakkas.

Teşekkürler. Verdiğin ilk siteyi ilk defa görüyorum bir araştırayım.

@sienaumut

Vermeleri gerekir diye düşünüyorum.Sonuçta B sınıfı ehliyet minibüsüde kapsıyor ve herhangi bir sıkıntıda sorumluluk bize ait o yüzden versinler bir zahmet :D
  • @SilverBlue

Teşekkürler hatırlatma için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Butun buyuk firmalarda bu tarz minibus kiralama opsiyonu vardir, telefon acmanizda yarar var.
    Sadece kucuk bir hatirlatma, ticari arac sinifina girdigi icin surucude 0'in ustundeki herhangi bir promil degerinde ehliyetine el konuluyor, 0,5 promil sarti aranmiyor bilginiz olsun.

biraz bozulmuş portakal yesen bile kanında az da olsa alkol çıkar diye duydum. olmuşmudur acaba böyle birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.