Şimdi Ara

Minibüslerin yol kenarından tın tın şekilde gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıradaki şoför arkadaşından 3-5 yolcu çalacak diye minibüsler bu şekilde yol kenarından yavaş yavaş gidiyorlar. Zamanın bu kadar değerli olduğu bir çağda 10 dakikalık yolu yarım saatte götürmek hak mı? Yok mu bu işe çözüm olacak, halkını düşünen bi politikacı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Minibüse ömrüm boyunca bir kere bindim.

• AMC A kullanıcısına yanıt

İstanbul’da ben de öyle. Minibüs ve taksi boykot listemin başında. Ama Yalova’da küçük yerde minibüs harici ulaşım yok sayılır, o yüzden mecbur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında Aliağa - İzmir minibüsleri öyleydi. yolda yolcu biriksin de daha çok para kazanayım diye 20 Kmh ile gidiyolardı. bide gidecekleri yol toplamda 50 kilometre falan yoplamda, yani çok uzun sürüyo.

sonra bunu engellemek için aralara gözlemci koydular. her gözlemci her minibüsün hangi sürede geleceğini biliyo ve geç kalırsa ceza kesecek sözde.

minibüsler de şöyle yapmaya başladılar: gene 20 kmh ile yavaş yavaş gidiyo, sonra süresinin dolmasına 2-3 dakka kalınca geri kalan yolu 180'le gidiyo ve yoldaki duraklarda binmek isteyen biri olursa onu almıyo. bu şekilde beni almayıp önümdem 180'le geçtikleri de oldu. ben minibüsün içinydeyken 180 bastıkları da oldu, cidden ibrede 180'i gördüm kendi gözümle. tabi bunlar sürgülü kapılı minibüslerden, yani uzun yol giden araç bunlar, öyle mahalle arası minibüsü değil, ufak otobüs gibi. bide 180'le gittiği halde gözlemci noktasına yetişemiyolar, mesela 10 dakka geç kalıyolar, gözlemciyi görür görmez hepsi: "kaza var, trafikte bekledim" diye bağırıyolar. gözlemciyi dövecek gibi. gözlemci de hasbinallah deyip geç geç yapıyodu. ceza kesmiyodu yani.

o ibrede 180'i gördüğüm anda minibüste can güvenliğimin olmadığını anladım. tam o sıralarda İzban seferleri başladı (tren) ondan sonra minibüslere hiç binmedim. zaten şuanda o minibüsler devam ediyolar mı onu bile bilmiyom. benim gözümde trafik teröristi hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Haziran 2024; 13:33:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu ulaşım konusunda o kadar yok yere eziyet çekiyoruz ki... Halk o kadar kabullenmiş ki artık bu konuyla ilgili bi talep falan da olmadığı için devletin de umurunda değil.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

İzban onların çanına ot tıkadı. İlk başta izbanı taşlayanlar oldu kesin bunların adamlarıdır.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    beter olsunlar. bide biz turistik rotayız bahanesiyle millete iki kat fiyat dayadılar yıllarca. binen turist sayısı sıfır halbuki. hepsi maganda tipli hırbolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.