Merhaba, aracım Opel corsa , 01.01.2025 tarihinden 19:11 sırasında edirne istanbul otoyolunda hava karanlık 110-120 km hızım vardı, bir anda pat diye ses geldi teker patladı sandım 100 metre sonra sağa çektim, bir baktım arabanın önü dağılmış tekerlerde bir şey yok arka tampon çıkmış neyin üstünden geçtim diye düşünürken, 1 dakka sonra arkamdan bir araç daha geldi ön tarafa çekti onun yanına gittim hem yardım alırım diye o farketmiş tekeri ama kaçamamış onunda sol taraf parçalanmıştı. Devam etti o arkadaş yola ben yol yardımı kaskoyu aradım. O sırada karayol polisleri geldi ihbar edilmiş yolda teker var diye belli ki benden önce de vuranlar olmuş tampon parçaları vardı etrafta.şimdi sizlere sorum var 1.ben kaskoyu aradım neova sigortaydı çekici istedim edirneye gitmek için, anlaşmalı yere çekeceklerdi edirne için ek 4 bin artı kdv para istediler ki genişletilmiş sigortaydı benimki, Lüleburgaz 60 km edirne 80 km di uzaklık, edirne için ek para istediler o an kurtulmak için havada buz gibiydi, yol kenarı birde kabak gibi ortadayım karanlıkta, hızlı geçiyor araçlar tamam dedim çekin burgaza ama ben nasıl gideceğim, otobüsü ayarladılar. sizce bu kadar fark olmalı mıydı edirne Lüleburgaz arası kaskoda 3 bine kadar çekiciyi karşılıyor yazıyordu sözleşmede 2. alt motor koruyucu vardı motorda bir şey olduğunu sanmıyorum ama radyatör borusu kırılmış olabilir , tabi ne kadar masraf çıkar bilemiyorum, polislere tutanak tutturdum e-devlete düşecek dediler , benim hiç bir suçum olmamasına rağmen kasko bozulur mu ve değer kaybı durumum hakkında kim sorumlu olabilir ben edirneye döndüm ama sizce kaskoya mı yaptırmalıyım kendim mi yaptırtmalıyım önerileri ve tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. (araç kamerasından görüntü koymaya çalıştım kırmızı ile işaretli olan tır tekeri) İyi akşamlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 3 Ocak 2025; 0:35:11 > |
Bildirim