Şimdi Ara

Minoset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman başım ağrısa ya da ağrıcak gibi olsa hemen minoset içiyorum gerçekten de ağrıyı geçiyor, arkadaşlar bağımlı olcan falan diyorlar House gibi, başım ağrıyınca o ağrıyı çekmektense hapı içiyorum geçiyor, minoset in bildiğiniz zararları ya da yan etkileri var mı ve bağımlılık yapar mı?

• hocam sorun yok bir şey olmaz bizdede revirde ki hemşire hep minoset veriyodu
    adı minoset ablaya çıkmıştı o zamanlar bir şey olmuyo yani
  • Migrenim var benim de 2 yıldır falan basım ağrıdığında minoset plus disinda bisey icmem.Bi yan etkisini gormedim ben.
  • bir bilgi veriyim
    plus olanı daha az etkili diye duydum ben sacma geldi ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • House gibi olmaz o Vicodin narkotik seviyesinde bir ilaç, kafa yapar aşırı dozda halüsinasyon görmene sebep olur. Bi süre sonra kafayı yersin
    Minoset ise sıradan bir ağrı kesicidir aşırı doz kullanırsan mide ağrısı çekersin, zehirlenirsin. O kadar
    Bağımlı olman pek bir şeyi değiştirmez gitgide doz arttırırsın bi süre sonra da o yeterli gelmemeye başlar, daha farklı ilaca geçersin. Yani minoset bağımlılık yapmaz
  • 4-5 yıl minoset 2-3 yıl minoset plus kullandım ve çöp olduğunu anladım.

MAJEZİK
  • çok fazla içersen miden ağrıyabilir.. ayrıca ağrı kesici uyuşturucu gibidir veya alkol gibidir, ne kadar çok kullanırsan etkisi her geçen gün azalır. etkisi azalınca 2 tane atmaya başlarsın bu da midene zarar verir.. ilerleyen yaşlar da baş ağrısı çekmek istemiyorsan bence her başın ağrıdığında ağrı kesici alma.. biraz bekle çok ağır olursa iç..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cipralex mide bulantısı
    15 yıl önce açıldı
    Reflü
    5 yıl önce açıldı
    Procto Glyvenol Fitil :)))
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadaşlar sağolun biraz daha azaltıcam ağrı artarsa içerim herhalde
  • Karaciğerin ileride lazım olur haşat etme şimdiden.
  • minosetin birde plus olanı var. bende onun müptelesıyım. ama son zamanlarda bünye almıyor artık içince kusturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

minosetin birde plus olanı var. bende onun müptelesıyım. ama son zamanlarda bünye almıyor artık içince kusturuyor.

oha hocam o nasıl oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

minosetin birde plus olanı var. bende onun müptelesıyım. ama son zamanlarda bünye almıyor artık içince kusturuyor.

oha hocam o nasıl oluyo

kimbilir içinde hangi maddeler var.bünye artık bayrağı çekti.içlerinden biri fazla dojazdan tepkime yapıyor heralde. Prospektüse bakmak lazım. son 3 içişimde de kusunca evden attım minosetleri artık ağrı olunca ilaçsız dayanıyorum. sanırım en doğrusuda buymuş tvde doktorun biri öle diyordu. hoş, doktorların sözleride birbirini tutmuyor ya.

• quote:

quote:

quote:

oha hocam o nasıl oluyo

kimbilir içinde hangi maddeler var.bünye artık bayrağı çekti.içlerinden biri fazla dojazdan tepkime yapıyor heralde. Prospektüse bakmak lazım. son 3 içişimde de kusunca evden attım minosetleri artık ağrı olunca ilaçsız dayanıyorum. sanırım en doğrusuda buymuş tvde doktorun biri öle diyordu. hoş, doktorların sözleride birbirini tutmuyor ya.

valla korktum hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

oha hocam o nasıl oluyo

valla korktum hocam

bünyeden bünyeye değişir tabi bunlar. mesela ben soğuk algınlığı için verilen ilaçları içtiğimde vücüdumda kabarma oluyor. antibiyotiklerde dokunuyor artık bana.

• hafif baş ağrısını aspirinle, ağır baş ağrısını minosetle geçiriyorum, bir senede kutu kutu minoset bitirmek elbette zararlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.