< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaştakalmazsana -- 18 Kasım 2014; 21:03:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaştakalmazsana -- 18 Kasım 2014; 21:03:17 > |
Gecen sene lancer o paraydı. Hey güzel ülkem.
|
bu mu güzel görünüyor
|
50bin seviyesine leon , 308 ,corolla varken kimsenin şu tipsizlik abidesini tercih edeceğini sanmıyorum.
|
gene benim gibi biri cikar benim yillarca coltu anlattigim gibi arabayi tanitmaya calisir, kimse baslarda kiymetini bilmez, kasa degismeye yakin kiymete biner. 46000 e attrage den daha optimum ne var, aracin tuketimi efsane zaten. en az yakit tuketen benzinli otomatik.
|
Ya arkadasim bu araba b segment bir araba, testi yapanlar amerikalilar, bu arac amerikada satilan en ucuz arac, devasa araclara binen adamlar bunu test ettiginde ne yazmalarini bekliyorsun cok merak ettim?
Herhalde begenmeyecekler begenmeleri tuhaf olurdu. Begenmemelerine ragmen kendi segmentinin en cok satan araci amerikada buda ayri Kafanin almadigi su, ben hic bir mesajimda attrage en iyisi, attrage superdir, atttage keser attrage dover demedim, Ama sen ve senin gibiler demisim gibi yazdilar cizdiler, bu arac 51bin liraya satildi gecen sene, o donemde bu fiyata sifir otomatik i10 ile dacia sandero vardi, yani anlayacagn turkiyede de satilan en ucuz otomatik vitesli arac bu. Haliyle hem pasta yiyeyim hem kilo almayayım olmuyor, adam sana tikabasa donanim, iihs testinden accent bluedan iyi sonuc, sorunsuz motor ve cvt sanziman kocaman bagaj ve kocaman ic hacim veriyor ustune 5 yilda garanti veriyor. Turkiye sartlarina gel biraz Attragin rakipleri c elyse , 301, logan filan sen sanki rakipleri focus corolla golfmus gibi araci kotuluyorsun Bu saydigim araclari ( 301 c elyse logan)da bu testi yapanlar test etse emin ol daha beter elestiriler. Ben ne satin aldigimi biliyorum turkiye sartlarinda 51 bin liraya alabilecegim en optimum araci aldim, arac zaten 1.2 hizli gitmek gibi bir iddiasi yok atmosferik 1.2 alan adam otoyolda 100-120 arasi yol almaya razidir zaten, arac yerden cok yuksek 17 cm bu sebepten ruzgarlardan etkleniyor ama altini bir yere carpman mumkun degil turkiyeye gayet uygun.ulkede cukurmu fazla surat yapacak otoban mi? Adamlar hala 2 havayastikli araba satiyor bunda 8 tane havayastigi standart Daha sayarim da neyse sende anlayacak zihniyet yok. Sen gene forumu savunmaya devam et kahraman mitsubashi. Hayirli gunler aslan parcasi !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|