Şimdi Ara

Mitsubishi Carisma 1.8 GDI alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18, 19000TL civarı araç bakıyorum. Önceliklerim konfor, güvenlik gibi konular. Alacağım aracı 4,5 yıldan önce satmak gibi bir planım yok bu yüzden içine binince keyif almak istiyorum. Bu fiyat bandında güzel Mitsubishi Carisma 1.8 GDI araçlar yer alıyor. Kullanmayan veya fikri olmayanların büyük bir kısmı direk uzak dur diyor, kullananlar ise mutlaka al çok güzel araba diyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mert-otomotiv-den-2000-carisma-394711033/detay/ linkteki gibi bir carisma için ne düşünüyorsunuz? Tecrübesi olanlar ortalama yakıt tüketimini iletebilir mi?

Aracı Antalya içinde kullanıcam km'de 40 kuruşa kabulüm.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mitsubishi Carisma 1.8 GDI: Alınır mı?

Mitsubishi Carisma 1.8 GDI, dikkate alınabilecek bir kompakt otomobil seçeneğidir. Ancak nihai kararınız, bireysel ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize bağlı olacaktır.

Kullanıcı Yorumları

{mitsubishi carisma 1.8 gdi kullanıcı yorumları} genel olarak olumludur. Kullanıcılar geniş iç mekanını, güvenilirliğini ve yakıt verimliliğini övmektedirler.

Yakıt Tüketimi

{mitsubishi carisma 1.8 gdi yakıt tüketimi} orta düzeydedir. Şehir içinde 9-11 litre/100 km, otoyolda ise 6-8 litre/100 km aralığında yakıt tüketebilir.

Kronik Sorunlar

{mitsubishi carisma 1.8 gdi kronik sorunları} arasında zaman zaman ateşleme bobinleriyle ilgili arızalar yer alabilir. Ancak bu sorunlar yaygın değildir ve genellikle kolayca çözülebilir.

Alınır mı?

{mitsubishi carisma alınır mı} sorusunun cevabı, ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve diğer seçeneklere bağlıdır. Geniş bir aile aracı, güvenilir bir günlük kullanım aracı veya yakıt verimli bir otomobil arıyorsanız, {mitsubishi carisma 1.8 gdi} dikkate değer bir seçenek olabilir. Ancak ateşleme bobini sorunları gibi potansiyel sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam kullanıcısı olarak bir yan model comfort unu kullanıyorum araç masraf çıkarmaz velakin,Uzun yola çıkmadan önce bakımlarını yaptırırsanız baskı balata v.s

3000bin liraya yakın tutar onu söylemek istiyorum.Ama araç hantal değil bir bastınmı tutamazsın hocam 125hp gayet hakkını veriyor.

Ama 20bin lira dan da fazla bir şey beklememek lazım.

Bir arkadaşı arayıp sordum şehiriçi 8.7litre şehirdısı 5.2litre yakıyor 100km de.(1.8 gdi modeli için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 9 Temmuz 2017; 11:31:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg takilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArcherAngel A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Spor bir sürüş beklemiyorum zaten emekli öğretmen tadında kişisel ihtiyaçlarımı karşılasın yeter. Şehir içi hangi şehir bilgi var mı acaba? İstanbul gibi trafiğin yoğun olduğu yerler için 8.2Lt normal gibi fakat Antalya gibi trafiğin belli saatlerde kısa süreli kitlendiği yer için 8.2 çok gibi geldi.
  • Hocam, GDI modelleri performans bazlı sanırım, çünkü araçların şehir içi yakıtı yüksek ve yüksek performans vaat eyor (0-100 9.4 saniye). Okuduğum bir kaç forumda GDI versiyonlarının 2 bin 500 devirin üzerinde misallerine göre fazla yaktığı söyleniyordu. Kullandığım araç 1.6 Comfort 2002 modeli. Az yakıyor. 40 litrelik depoyla 425 km yol yaptık bugün ve gaz hâlâ bitmedi. 103 hp ve 140Nm torku var ancak motoru ortalamanın üzerinde bir performans veriyor. Ayrıca araç D segmenti. 4 cam da çift kademeli otomatik (çok hoşuma giden bir detay). Ruhu olan bir araç Carisma. Sürüşü gayet keyifli. Volvo S40 ile aynı fabrikada üretilmiş ve aynı şaseyi paylaşıyor. Allah saklasın ancak kaza durumlarında güvenli bir araç. (Ufak bir detay yüzünden EuroNCAP testinden 3 yıldız almış.) Kısacası Carisma, ortalamanın üzerinde performans, az yakıt tüketimi, sağlam yapısı ve D segmenti olmasıyla büyük artılar vaat eden bir araçtır. Şimdiye kadar hiç parça sıkıntısı yaşamadık. Fiyatına göre gayet iyi bir araçtır Carisma (1.5 2000 Accent Millennium GLS fiyatları 18.000 lira civarında ve araçta ABS bile yok!

). Yakıt konusuna dikkat ederseniz 1.8 GDI pek size yaramaz. 1.6 Comfort modeli gayet az yakmaktadır. Bunlar 3 yıllık Carismamızdan tecrübe ettiklerim :)

• neee 20 binmi.??? 3 sene önce ilk arabam olan mareayı alırken o fiyat aralğındada carisma ilanlarına baktığım olmuştu, fiyat aralığım ise 12-13-14 civarı idi. gereksiz bir msj oldu belkide ama şaşırdım açıkcası :(
  • Tutulmuyor.

Elinde patlar

Son sahibi olursun.
    İyi arabadır, performans konfor yol tutuş var ama 2. el yok

2. eli ölü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.8 GDI tavsiye edemiyorum. Edemiyorum çünkü temizi çok çok az var. Temiz olmayanlarında da bir sorun yaşarsanız saç baş yolarsınız. O yüzden 1.6 veya 1.9 did almaya bakın.
  • 4 sene önce ben de niyetleniştim. LPG takılmıyor dediler vazgeçtim. Şu anda durum nasıl bilmiyorum ama araç gerçekten sağlam ve donanımlı. 4 sene önce full+full olan 2000 modelini 13,000 TL'ye almamıştım LPG sıkıntısı yüzünden. Şu andaki piyasa fiyatı çok uçuk geliyor. Muadili olabilecek araçlara bakman daha faydalı olur senin için. Mesela Hyundai Elantra, Ford Mondeo, Alfa Romeo 156.
  • araba fena değil ama TR^de pek tutulmadığı için bulaşmamak lazım bence
  • Dediğim gibi aracın son sahibi olma konusunu takmıyorum. Araç 200 000'de sağlam bulsam ve 200 000'de ben sorunsuz gitsem benim için müthiş olur. Tek derdim dediğim gibi 40 kuruştan çok yakmaması ve sanayide beni çok uğraştırmaması.
  • mazda 626 al bi tane... şehir içi 7 litreyi geçmiyor. lpg tam uyumlu. görüntü süper. liftback süper bir iç alan sağlıyor. parçası gayet ucuz. 137 hp.
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatiyorum ama yanlis bilgi almasin insanlar. mazda 626 fabrika verileri asagidadir. gercek tuketim: istanbul icin +%20 ekleyin.

cylinder capacity:1991
    max power:100 kW (136 hp)
    max. torque:178 nm

city consumption:10,8 l/100km
    extra-urban consumption:6,5 l/100km
    combined consumption:8,1 l/100km

• 2. Eli sıkıntı

• Bu arac halen tercih edilir mi? Kullananlardan yorum alabilir miyiz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    Parça sorunu var, sanayide ustalar da uğraşmak istemez. Rezil etme ihtimali yüksek, alınmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.