Şimdi Ara

Mitsubishi Eclipse Cross Showroom İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
13.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş, çok merak ettiğim bir model, fiyatı dışında bir de fazla sert bulunan amortisörlerinden dem vuruluyor testlerde ama bu da illa ki sıkı bir yol tutuş olarak geri dönüyordur, hatta meşhur km77 sitesinde yanılmıyorsam epey iyi bir iş çıkarıyordu Eclipse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeadan sonra buna binilmez heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Arka kapılarda yumuşak plastik veya dirsek dayanan yerde deri kaplama yok, sert. Sadece karbon görünümlü malzemeyi kullanmışlar ama bunu yerine cam açma tuşunda ışık daha mantıklı bana göre

Maliyet kaygısı dışında bi sebep bulamıyorum.
    Mitsubishi degisik firmadir, misal benim aracimda da heryer sert plastik ama misal stepne tam boy ve stepnede de alasim jant ve basinc sensoru var.

Maliyetten kacacak firma uyduruk tamir kiti koyar gecerdi.

Hayirli gunler

• Cvt ye kadar hersey guzeldi. Tuslar da klasik japon, ışıksız, kocaman, buyuk yazili, kaba dugme iste, 90 model arabada da aynisi vardir. Onun disinda tipi guzel arac

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakıt tüketimini sevmedim.

Araç güzel ama Euro ÖTV derken bu fiyatlara marka algısı dan sadece fun lar alır ulkede

• Direksiyon, göstergeler, klima kontrol düğmeleri 2018 den ziyade 2008 bir araçmış gibi duruyor. Bir bütün olarak güzel bir tasarım olsa da detaylarda sınıfta kalıyor bana göre. 180 bin değil de 130 bin civarı olsa techih edilebilirdi.
  • 130 bin çok az olurdu ama maksimum 150 bin olmalıydı bu kombinasyon ile. Zaten satışlardan belli olacaktır durum, ilerki yıllarda bayi elinde kalan sıfır arabalar piyasaya göre uyguna alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Mayıs 2018; 20:53:52 >
  • Göstergeler aynı getz...

Almış olsak bu aracı kimseye izah edemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Göstergeler aynı getz...

Almış olsak bu aracı kimseye izah edemeyiz
    Zaten mitsubishi musterileri baskalarinin ne dusundugunu pek umursamayan kisilerdir.

Yoksa kimsenin yollarda gormedigi, bir cogunun cin markasi sandigi, daha da bir cogunun sadece klima markasi sandigi markadan araba almak herkesin harci degil.

Mesela ben gostergeleri gayet sade ve sik buldum oyle atari salonu gibi gostergelerden oldum olasi haz etmem. Guzel ve islevsel bir multimedya ekrani var zaten.

Ha kullanan suren kolay kolay vazgecemez hangi mitsu sahibine sorarsaniz sorun.

Hayirli gunler.

• Konuya bir üye musallat olmuş eleştiren herkese laf yetiştiriyor.Allah akıl fikir versin.
  • Benim beklenti mi yüksek bilmiyorum ama bu fiyatlarda.Gözlerim bolca deri kullanılan iç mekan arıyor.Bu kalite seviyesindeki araçların bu fiyatlarda olması çılgınlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Konuya bir üye musallat olmuş eleştiren herkese laf yetiştiriyor.Allah akıl fikir versin.
    Akil fikir alma sirasinda benden oncesiniz, siz akillanin bizede sira gelir elbet.

Hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Benim beklenti mi yüksek bilmiyorum ama bu fiyatlarda.Gözlerim bolca deri kullanılan iç mekan arıyor.Bu kalite seviyesindeki araçların bu fiyatlarda olması çılgınlık.
    Cok degil ama bir bes sene geride kalmis fiyat/beklenti oraniniz.

120bin liraya duster satilan bir donemdeyiz malesef.

Hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Akil fikir alma sirasinda benden oncesiniz, siz akillanin bizede sira gelir elbet.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    Hangi bayide çalışıyorsunuz bi çay içmeye gelelim

Gerçi mitsubishi'nin doğru dürüst showroom'u yoktur,muhtemelen klima servisinden falan yazıyorsunuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Hangi bayide çalışıyorsunuz bi çay içmeye gelelim

Gerçi mitsubishi'nin doğru dürüst showroom'u yoktur,muhtemelen klima servisinden falan yazıyorsunuzdur

Alıntıları Göster
    Temcit pilavi gibi hep ayni sozler hep ayni iftiralar, ithamlar

Birde berbat otesi klima klisesi cidden elinizden daha iyisi gelmiyor mu? Uzuldum sizin adiniza

Size 2 mesaj icin ayirdigim vakit cok bile.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Mayıs 2018; 23:40:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Temcit pilavi gibi hep ayni sozler hep ayni iftiralar, ithamlar

Birde berbat otesi klima klisesi cidden elinizden daha iyisi gelmiyor mu? Uzuldum sizin adiniza

Size 2 mesaj icin ayirdigim vakit cok bile.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    Sizin yorumları okuduktan sonra 'Sağolun size de hayırlı günler' diyesim geliyor
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Göstergeler benim de hoşuma gitti getz in göstergelerini de beğenirdim. 😊

Mitsubishi müşterileri derken zaten onu da reno almadı mı global pazarda endüstri 4.0 ı yaşarken marka özgünlüğü ve özel müşteri kitlesi çok otantik geliyor hayırlısı olur inş.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Evet baya sıkı bir araç olduğunu söylüyorlar, ben de bi test sürüşü yapmak istiyorum açıkçası, bakalım fırsat bulursam.

• inceleme için teşekkürler ama artık incelemelere bakamıyoruz, sadece fiyat etiketine bakıp sövüp çıkıyoruz
  • Benimde bugun aldatmaz otomotiv de test sürüşü yapma fırsatım oldu mitsubishi ile çok yolumun kesiştiği olmadı ama aracı beğendim. Bagajı bir tık daha büyük olabilirdi stepne yeri ve stepne yok. Duruşu arka ve ön genişliği çok iyi araç yolda gücünü hissettiriyor içeriye turbo sesini biraz fazla aliyor ama insan güvenli bir araçta olduğunu hissediyor.sürekli dört çeker manüel olarak müdahale edilmiyor. Hayalet gösterge olması güzel .tahmin ettiğimin aksine sert plastik yerine genel olarak yumuşak plastik kullanılmış tabi en büyük sorun herkesin değindiği fiyat sorunu ..bayide bunun farkında hic yeni bir araç gelmiş gibi değil çoktan havlu atmışlar gibi kampanya varmı dedim yok. Finansman desteği varmı yok. Kamyon satmaya devam etsinler.rekabetçi bir fiyatla aslında iyi satış rakamı yakalayabilirdi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.