Şimdi Ara

Mitsubishi Eclipse Cross Showroom İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
13.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok zaten hiç satamayacak gibi, üstte bir yerde dediğim gibi köklü mitsubishi severler alırsa alacaktır.

Tarz olarak, farklılık olarak chr ile benzer gibi ama içerde kesinlikle daha ferah hocam. Chr modelinde arkaya oturunca ölmeden mezara konulmuş gibi oluyorsunuz, camların da etkisi çok büyük tabi bu konuda.

Arka koltuklarda kızak sayesinde en arkaya alınca gayet tatminkar diz mesafesi oluyor ama bagaj b suv kıvamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yok zaten hiç satamayacak gibi, üstte bir yerde dediğim gibi köklü mitsubishi severler alırsa alacaktır.

Tarz olarak, farklılık olarak chr ile benzer gibi ama içerde kesinlikle daha ferah hocam. Chr modelinde arkaya oturunca ölmeden mezara konulmuş gibi oluyorsunuz, camların da etkisi çok büyük tabi bu konuda.

Arka koltuklarda kızak sayesinde en arkaya alınca gayet tatminkar diz mesafesi oluyor ama bagaj b suv kıvamına geliyor.
    C-HR iç mekan olarak dar, arka taraf dediğin gibi çok kötü. Bir ara bakmıştık; benim hanım "kesinlikle olmaz" dedi çıktı araçtan.

Bu aracın arka kızaklı koltukları avantaj sağlıyor, orasını bende beğendim. Genel olarak bakıldığında, bana göre; - yanları + yanlarından fazla duruyor .

• Lamına cimine bakmadık 1 senedir bekliyorduk abime aldık kaporayı verdik. Haftaya pazartesi inşallah teslim alacağız. Aracı Türkiye'de alan ilkmişiz sözleşme imzalayan test sürüşünde şok üstüne şok geçirdik. 160 km/h hızda 80 km/h gibi rahattı....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrmst kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ağız tadıyla binin.

Hangi modeli ne kadara aldınız acaba ?
  • Artık her marka "ben de premiyumum, benim neyim eskik" deyip, basıyor etiketi..

İyi de premium olmanın ilk şartı yüksek fiyat değil ki yahu.

Öyle bir iddiası yok belki mitsubishi nin ama asla "bizim marka algımız belli" deyip, ona göre fiyatlandırma yapmıyorlar.. Zaten bunu en son chevrolet yaptı..

Araca gelecek olursak, koltuk döşemeleri bana ucuz bir görüntü verdi.. Belki gerçekte farklıdır.

Direksiyonun solundaki yan yana düğmeler de bir şekilde estetik yapılabilirdi.. Subaru mitsubishi gibi markalar ilginç markalar.. Ne olursa olsun kendilerine has kalıyorlar..

Misal o fiyat bandına, o göstergeler olmuş mu arkadaş..

Dün geely nin Çin'e yeni orta üst sınıf sedanın gördüm, üşenmeyen konusunu açsın, bir iç mekan nasıl olur un cevabını vermiş adamlar..

Bu araç da genel olarak başarılı ama.. Çarpmıyor.. Bende o etkiyi yapmadı misal.. Asla elimi cebime götürüp 188 bin çıkartacak etki yapmadı bende..

Hoş, götürsem de yok zaten..

Ama 3008 in olduğu bir yerde, muadillerine bu paralar verilmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 3 Mayıs 2018; 22:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitsubishi Eclipse Cross Showroom İncelemesi
  • Elinize sağlık hocam, güzel inceleme olmuş, bu aracı çok merak ediyordum ben de, merakımı bir nebze gidermiş oldum

Dediğiniz gibi, tek handikapı fiyatı. Yakıtı ise segmentindeki benzinli crossover otomobiller ile aynı seviyede olacaktır. (1.2 motorlu Peugeot Crossover'lar ve 1.4 Ateca hariç bu sınıftaki benzinli araçların yakıtı benzer seviyede, ve ekonomik sayılmazlar.)

Bu araç En pahalı Subaru XV'den tam 20 bin tl daha pahalı, turbo motorlu olması avantaj fakat ağırlıktan dolayı performans verileri de çok iyi görünmüyor.

Markanın TR'de binek otomobil satışları hep düşüktü ve bu fiyatlarla gerçekten satış yapabilmeleri çok zor, ayda 50-60 tane satabilirlerse başarı olur.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

Test sürüşü de yapacaktım ama malesef araç yoktu. Fırsat bulursam tekrar gideceğim hafta son veya başka bir gün, sürüşünü merak ediyorum. Araç ağır evet, bu yüzden motor tam olarak verimini gösteremiyor teknik verilere göre.
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Fiyat malesef herkesin ortak dert yandığı şey, kesinlikle rekabetçi olmalıydı.

Koltuklar kaliteli geldi bana, tabi asıl kalitesi uzun süre oturunca belli olur ama ilk etapta kalitesi, konforu oldukça yeterli geldi. İç mekanda japon esintilerinin olduğu yerler var dediğiniz gibi, ama avrupai bi çizgi ve kalite de kesinlikle yakalanmış. Sadece b-c sütunları gibi yerlerde gerçekten kalitesiz plastik kullanılmış, onun dışında iç mekan başarılı.

Gösterge net ve ekranın çözünürlüğü iyi idi ama tasarımı daha iyi olmalıydı alt segment havası da yok değil.
  • quote:

Hayırlı olsun hocam, ağız tadıyla binin.

Hangi modeli ne kadara aldınız acaba ?
    İntense plus, zaten takas ile gittiğimiz için fiyatta indirim göremedik :)

• mrmst aracınız hayırlı olsun.
    Lojistisyen inceleme için teşekkürler güzel bilgiler vermişsiniz
    Buna tüp takılıyor mu? :)))
  • Araç sınıfında güzel olmuş. ama 1.6 dizel seçeneğinin olmaması, fiyatının rakiplerine göre rekabetçi olmaması ve sene olmuş 2018, bir olmazsa olmaz mitsubishi klasiği daha: sağ ve arka cam açma düğmelerinde ışık olmaması.

Mitsubishi Eclipse Cross Showroom İncelemesi
  • sürattrage S kullanıcısına yanıt
    Araçta yeni nesil Hybrid enjeksiyon sistemi var. O yüzden lpg uyumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Araç sınıfında güzel olmuş. ama 1.6 dizel seçeneğinin olmaması, fiyatının rakiplerine göre rekabetçi olmaması ve sene olmuş 2018, bir olmazsa olmaz mitsubishi klasiği daha: sağ ve arka cam açma düğmelerinde ışık olmaması.

Siz dugmelere bakip mi camlari aciyorsunuz?ben ve eminim bir cok surucu el yordamiyla buluyordur. El yordami icinde baslangic dugmesinde isik olmasi yeterli

Bir kulp takayim 2018 konulu yarisma olsa favorim siz olurdunuz emin olun. Birde gizli bir mitsubishi dusmanligi var sizde lanceri linea ile kiyaslarsiniz, yumusak plastik, deri ve karbon fiber malzemeli kapida dugmelerdeki isiklara takarsiniz enteresan tabi.

Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın fiyatı 188 bin ama 2 led çekmeyi çok gördülerse bu eksiktir, dile getirilmelidir.

Arka kapılardaki tuşlarda da ışık yok.

• mrmst kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun

• Tip olarak dehşet derece güzel bir araç. İç mekanı nedense 3008'e benzettim. Total olarak güzel bir araç olmuş. Ancak 2-3 sene sonra ikinci elini alabiliriz biz ya da bir sene önceki araçları. İnceleme icin teşekkürler hocam.

• quote:

Hocam aracın fiyatı 188 bin ama 2 led çekmeyi çok gördülerse bu eksiktir, dile getirilmelidir.

Arka kapılardaki tuşlarda da ışık yok.
    Cogu marka on kapida kullandigi malzemeyi arka kapida kullanmayi çok goruyorken onemsiz ayrintilar diyorum.

O kadar zamazingoyu koyan firmanin maliyetten kismak icin led koymadigini dusunmuyorum ayrica.

Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Arka kapılarda yumuşak plastik veya dirsek dayanan yerde deri kaplama yok, sert. Sadece karbon görünümlü malzemeyi kullanmışlar ama bunu yerine cam açma tuşunda ışık daha mantıklı bana göre

Maliyet kaygısı dışında bi sebep bulamıyorum.

• Aracın eksiklikleri var aynı zamanda da beklemedik özellikleri de sanırım konu açmam gerekecek...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.