Şimdi Ara

Mitsubishi Hakkında Yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar foruma resim ekledim eğer resim çıkmamış ise size bir sorum olacak.
    1- mitsibishi evo 7 ve 8 lerde bulunan ACD (Active Center Differantial) nedir? ne işe yarar. bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz.

• diferansiyellerin kontrolünü elinde tutan ve otomatik olarak ayarlayan birsistem
  • Hocam 4x4 araclarda center differential denen bir parca olur. Bu gucun on ve arka tekerlere dagilimini saglar. Bircok aracta bu sistem on ve arka ya sabit guc oranlarini verir. Yani mesela %60 on % 40 arka veya % 50- %50 gibi. ACD ise bu orani sabit tutmuyor dinamik olarak degistiriyor. Yani nerede cekis daha iyiyse oraya daha fazla guc gidiyor. Bazi durumlarda arac tek tekerden cekisli duruma bile gelebiliyor. Bu sistem ozellikle degisken zeminli, kotu yollarda surusu oldukca iyilestiriyor.
  • peki hocam bu özelliğini kapatırsak araba 4x4 den arka çekişe mi geçiş yapar?
  • bu özelliği yapan firmanın ismide BORG INTERACTIVE MANGEMENT TORQUE SYSTEM GENELLİKLE VOLVO XC 90 ,HYUNDAİ TUCSON,KİA SORENTO,TOUAREG GİBİ JEEPLER DE BULUNUYOR BİRDE MİTSUBİSHİLERDE.
  • 2 cekere gecis yapmiyor. Yalniz surus sirasinda on arka guc dagilimi sabit kaliyor. O oran da firmanin ayarladigi bir deger oluyor.
  • saolun arkadaşlar bu konuda bilgilendirdiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.