< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 20 Haziran 2020; 4:28:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
// MITSUBISHI-SPACESTAR (SS) -ANA KONU- \\
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Revize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 19 Haziran 2020; 23:55:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araca aksesuar için ileriki dönemlerde alt marsipyel rüzgarlık ışık paketleri gibi seçenekleri Mitsubishi yetkili servislerinden temin edebileceğimizi söyledi Mitsubishi Askale otomotiv.
2.makyaj ile neler değişti ? -
2019 modelinin test sürüşünü yaptığımda şöyle bir durumla karşılaşmıştım. Gazı köklediğimde aracın tepkisi iyiydi fakat gaz pedalını aniden saldığım anda araç , nasıl tarif edilir tam bilemiyorum ama öksürme gibi bir hareket yaptı yani ileri geri ardı ardına 2-3 kere şiddetli silkeleme hareketini yaptı. Bir kaç kere daha kökledim hepsinde aynı hareketi yaptı ve çok tuhaftı. Sorduğumda bir şey de diyemedi satıcı. Aracı kullanıp da bu durumla karşılaşan yada açıklamasını yapabilecek biri var mı ? Aynı kökleme hareketini vitesi L konumuna alarak yaptığımda ayni silkeleme olmadı. Sanırım bunun da sebebi L modunun,devri sürekli yüksekse tutması olmalı. Yani gazı saldığımda devir düşmedi dolayısıyla da bu durum oluşmadı. bu durumu çok merak ediyorum. Birisi açıklığa kavuşturursa çok sevinirim
-
Dört yıldır kullanıyorum dediğiniz başıma hiç gelmedi. Test aracında sıkıntı olabilir hocam. -
ön tasarım değişti farlara xenon geldi (2019 sonrasında kaldırıldı) arka tampon değişti iç mekanda kozmetik iyileştirmeler yapıldı.quote:
Orijinalden alıntı: darkcald
2.makyaj ile neler değişti ?
şanzıman ve motorda değişiklik yok. -
Attrage modelini resmen üvey evlat yaptılar yada öldürdüler diyelim. Aynı ön tasarımlı sedan versiyonlu Mirage G4 yani ülkemizdeki adıyla Attrage'ı getirmediler. Satış rakamları kötü olduğundan mıdır? Bu sınıfta hatchback daha revaçta ondan mıdır? Yoksa Mitsubishi Avrupa'dan çekilmeye hazırlanıyordur ondan mıdır? Bilemedim. -
merhaba bu aracı son dönemde alıp kullanan var mı?
-
test sürüşü yapıp 2. araç olarak almaya karar verdik, epey donanımlı bir araç aslında.
şu anda mitsubishi de uygun satın alma seçenekleri de var.
araç henüz teslim edilmedi.
-
Kardeş yeni araçlar 71 bg mi ?
-
Siz söyleyince kataloğa baktım, evet 71 beygire düşürmüşler gözüküyor. Emisyon için muhtmelen.
-
1000km gibi uzun yol yapan var mı? ist-ankara yapıp Bolu dağından geçen gibi gibi? Genel fikrini tecrübesini merak ettim. Birde 120 ile giderken araç kaç devirde oluyor.
Ben yazın tüm karadenizi turladım, yaklaşık 2500 km. 5.2 litre gibi bir ortalama tüketim gerçekleşti.
Şaşırtıcı derecede atik bir makine merak etmeyin. Motor sesi pek yok ama yol ve rüzgar seti belli bir km'den sonra var tabiki.
120km/s ile giderken yaklaşık 2200 devir civarı çeviriyor.
-
Teşekkür ederim yorum için, aklımda kalan son soru bagaj biraz küçük ama çok takılmadım bu duruma, çoğunlukla şehir içi kullanılacağı için rüzgar sesine çok takılmıyorum. Bu araç şehir içi kısa mesafe için kullanılacak. Hali hazırda Lancer sportback kullanıyorum, bunun gibi sorunsuz olmasını umuyorum.
-
konuda paylasabılırsınız arkadaslar yok mu spacestar kullanıcıları dıger kullanıcılarda bilgi sahibi olurlar
-
-
-
temuda kolçağı satın aldığım link patlamış ama mitsubishi attrage/mirage/spacestar uyumlu olanlardan herhangi biri olur. Montajı sıkı geçme şeklinde. araya keçe yapıştırıyorsun. biraz oynama yapıyor ama 1600tl ye geliyor sonuçta.
Bagaj lambasını bim e geldiğinde almıştım. arka sıra için açılır kapanır bir lamba da alacağım. küçük çocuk ile ihtiyaç oluyor mecbur.
ses konusunda daichi servisi bile aradım çözümü olur mu diye ama yardımcı olamadılar. bluetooth mikrofon alıp bağlamak belki işimizi çözer ama kullanıcı kılavuzunda apple car play bağlandığında bluetotth devre dışı kalır diyor. android telefon kullananlar deneyebilir belki.
geri yanaşırken bir ses geliyor araçtan tek sıkıntım bu, sizlerde de var mı acaba ?
selamlar
-
Selamlar merhaba,
2022 Model Space Star aracıma 60.000 Km. bakımı için özel bir servise götürdüm ve 5500 TL ödedim.
Sizce bu rakam nasıl?
Bana biraz yüksek gibi geldi.
Benzer içerikler
- mitsubishi fe 711 özellikleri
- mitsubishi l200 paket sıralaması
- mitsubishi outlander yorumlar
- mitsubishi l300 kullanıcı yorumları
- mitsubishi l300 tutulan modeli
- l200 mitsubishi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X