Şimdi Ara

Mma başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hayatımda sporun yeri 0. Yaşım 21 sigarada içiyorum. 10 adım mersiven çıktıgımda nefes nefese kalıyorum bu yaşta. Artık bişeylerin değişmesi gerektigini farkettim. Dövüş sporları her zaman ilgimi çekmiştir, Murat Kazganın şubeside evime 10 dk. Mma yapan varmı? Önerirmisiniz? Kick boks ve mma arasında kaldım. Gönlüm mma den yana ama daha önce hiç dövüş sporuyla uğraşmadıgım için 0dan mma başlanmaz diyenler var. Yani mma yapmak için geçmişte bi tecrübem olması gerekiyomuş. Bu ne kadar dogrudur?

• Up
  • Ağzı olan konuşuyor hocam git murat kazganın şubesiyle bir görüş.
  • şimdi baktım sitesine haftada 3 gün antreman 225 lira diyor. murat kazgan gibi birinden bu fiyata eğitim almak bence gayet uygun. ama 10 adım merviden çıktığında nefes nefese kalan biri mücadele sporu antremanlarını tamamlayamaz malesef. bence sen birazcık nefesini falan aç bu şekilde antremanlardan soğuyabilirsin çünkü.
  • Aynen önce fitness falan yap yüz kendini toparla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında benimde düşüncem oydu önce 3 ay falan fitness yapayım ondan sonra mma başlayayım diyorum. Hem kollarım falanda çok ince bu şekilde gitmekte istemiyordum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: america12

Aslında benimde düşüncem oydu önce 3 ay falan fitness yapayım ondan sonra mma başlayayım diyorum. Hem kollarım falanda çok ince bu şekilde gitmekte istemiyordum açıkçası

Gidip bi araba dayak yiyip gelcen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun degil kardeş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.