Blokladim seni de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (18. sayfa)
-
-
malesef cok ugrastim bende zamaninda ama 3 5 kisi ile olmuyor nekadar cok tepki olursa okadar iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda haklisiniz bazi insanlar ev internet kapatir indirmeyi bile mobilden yapar yurt disinda asiri ve surekli veri alisverisi olmadigi icin onlarda alt yapi yeterli bizde de alt yapi yeterli kotu degil dedigim gibi surekli veri alis verisi yapilinca hem internet hizi asiri duser bazen yetersiz bile olabilir bunlar benim gorusum katilmayan arkadaslar saygi duyarim
Türkiye'de 90 milyon hat yok, evinde hızlı interneti olan mobil ile bağlanmaz zaten, ay başı sonu ortası hızlar değişiklik göstermiyor ki kota bitince bak ne rahat densin.
Sınırsız intenet için bence altyapı hazır değil. Türkiye'de hazır olması da çok zor. Sabah kimse uyanmamışken erken saatlerde mobil hattınızdan hız testi yapın sonra akşam saat 8 9 gibi hız testi yapın ne dediğimi anlayacaksınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı birinci çeyreğinde toplam mobil hat sayısının yaklaşık 93 milyona ulaştığını kaydederek yüzde 92'sinin 4.5G teknolojisini tercih ettiğini bildirdi.
Onunda cozumu sudur, hotspota kota koyarsin ve sebekeyi somuren kisilerede kisitlama getirirsin
Meclisten destek bulunmalı arkadaşlar. Bir önceki kampanyada CHP vekillerinden biri, bu durumu sık sık Mecliste dile getiriyordu. Bu işe gönül vermişlere tavsiyem, CHP ve diğer muhalif partilerin vekillerine e-posta veya diğer yöntemlerle ulaşıp destek vermelerini rica etmeleri yönünde.
Ayrıca, TBMM Dilekçe Komisyonuna e-dilekçe de gönderilebilir:https://edilekce.tbmm.gov.tr/
Cok mantikli.
Bunu konunun ilk mesajina sabitleyelim
Kotalı internetle bile çoğu yerde hız yoğunluktan 10mbps altına düşüyor. Vodafone hele rezalet durumda hız konusunda. İlk önce hızlı bir şekilde 5G'ye geçiş yapılmalı, ardından kotalar kalkmalıdır. 5G ile LTE'nin kapasitesi bir değil. LTE ile kotasız internet hayal gibi duruyor. O yurt dışındaki attığınız operatörlerin hepsi 5G üzerinden hizmet veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 30 Ağustos 2024; 13:40:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hmm, sayılar bayağı uçmuş son yıllarda güncel bilgiler için teşekkürler
Hocam o yurt disindaki operatorler yillardir sinirsiz veriyor 5g ye ozel degil ki?
vodafone onu yapti bakti bas edemeyecek sinirsida bundan dolayi zam getirdi sinirsiz paketlere
Zammin sebebi o degil ki genel olarak tum tarifelere zam yapildi hatta sinirsiz ucuz kaliyor bana kalirsa. 900 tl para degil sinirsiz icin
Hocam bence bununla ilgili soyle bir sey yapilabilir ilk asamada en azindan, abonesi yuksek teknolojo youtuberlarina (mesut cevik, erdi ozuag, belki jahreyn vs) toplu bir sekilde kampanyayla ilgili yorum ve mail atalim. Aramizdan biri bir taslak belirlesin fikir birligi olsun bir elin nesi var iki elin sesi var hesabi. Ben onca yogunluga ragmen konuyu guncel tutuyorum surekli.
-
Burasi tr her turlu duzenbazlik olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X