< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (19. sayfa)
-
-
Hocam 5g ye daha cok var benim beklentim yok kisa vadede. Paketlerde duzenleme yapilsin kota olayi kalksin bir an once istegim bu. Bakin bunu zaten sinirsiz paket kullanan biri olarak baskalarinin hakkini savunmak icin soyluyorum yoksa bana hava hos.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cogunluk onemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cogunlugu tesvik etmek icin neler yapilabilir sizde fikirlerinizi paylasabilirsiniz hocam. Ben konuyu somut verilerle surekli guncel tutmaya calisiyorum.
Aile bireylerinin toplam telefon faturaları + ev interneti muazzam bir fiyata geliyor. Alternatif firmaları deniyoruz ama onlar da kısa süre sonra büyük firmalarla aynı seviyeye geliyor. Çözüm yok. Turkcell alt yapı olmayan yerlere hat ile intenet veriyordu ki kullandık. Bunun gibi alternatif bir çözüm bulunmalı.
-
Turkcell ve telekom veriyor zaten su an. Telekomda 800 tl 15 mbit. Bazin fibere bagli olma sarti var.
Yalan oldu
nedir yalan olan?
50mbps garanti olmalı. 100mbps'ye kadar da duruma göre gideri olmalı.bu arada 15mbit derken ne demek istedin? 1Mb = 8KB. 15Mbit ise kabaca 2mbyte. 50/8=6,25Mbyte, 100/8=12,5Mbyte.
-
Mbps yani megabit per second demek istedim. O dediginiz biraz zor hocam su asamada bende isterim ama turk telekomun bile baz istasyonlarinin yuzde 52 si fibere bagli sadece. O dediginizin olmasi icin tum istasyonlar fiberde olmali. Asil sinirsiz paketler fwa yerine mobilde olmali.
bence her türlü yapabilirler. bu hesap kitap işi. saatlerce download yapanlarımız var malum. yani bir kişi 24 saat youtube üzerinde 4k video izlemez herhalde. ya da youtube için en azından başlangıç olarak, 720 veya 1024 maksimum çözünürlük sınırı getirilebilir. günlük bir sınırda olabilir. sonrasına düşürürsün, 25mbit'e misal. yani her türlü yaparlar bence. dial'uptan adsl'ye, adsl'den de hipernet'e geçerken heryere kablo çektiler sanki.
-
Altyapi kaldirmaz isi yalan. Bahaneleri gecelim umursamamak gerek boylelerini. Su an ilk etapta yapmamiz gereken, youtuberlara toplu sekilde yorum atip kampanyadan haberdar etmek.
Aslinda sadece #mobildekotayason hasthagi ni youtube a yazsak bile yeter. En azindan twitterda gundem olur.
bizim operatörlerin rezilliği çağdışılığı zaten ayan beyan ortada da, 5g teknolojisinin başını çeken çin tabloda niye mosmor değil onu anlayamadım
-
Isyan yalan oldu destek yok
Daha 3 gundur baslamis bir kampanyadan beklentiniz nedir? Desteginiz yoksa parazit yapmayin. Blok.
Yalan olan bir şey yok herşey daha yeni başlıyor UP
-
Pisirik insanlar iste hocam. Hasthag e destek vermeyi unutmayin bir seyler yazin mutlaka #mobildekotayason
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X